The competition won't be in crude oil supplies to Europe, but in petroleum refined product supplies to Europe, as European refining capacity has been declining in recent years to 14.5 million bpd from 85 operational refineries.
Tankerasi strani i domaci
-
-
-
Pregovori sa iranom ce uspjeti jer kina ce uzimati jeftinu naftu iz irana i nece sudjelovati u sankcijama istovremeno amerima i europi je ovo zadnja priliku da zaustave izradu iranske N bombe.
Ako pregovori ipak propadnu u buducnosti ce doci do vojnog napada na iran.
Pregovori jos 2-3 tjedna.
China slams U.S. sanctions on Iran as cooperation agreement launchedChina reaffirmed its opposition to unilateral sanctions by the United States against Iran as the Chinese and Iranian foreign ministers announced the launch of…www.reuters.com -
Brent crude surges to a 7-year high of nearly $88 a barrel. WTI rises above $85 a barrel.
-
Daily traffic at European airports according to Eurocontrol 7-day average is 34.3% below 2019 levels (red line)
-
OPEC major member production view
-
-
TC 1Y > spot
TC 2y> TC 1Y
TC 3Y> TC 2Y
Kuda ce vozarine
-
Historically low orderbook
Historically Low VLCC Orderbook Drives Market OptimismThe VLCC orderbook is at a historically low level, with the segment making up just 8% of the global trading fleet. This metric supports our positive freight…www.linkedin.com -
Odlicne vijesti, odmah sam krenuo racunati potencijal, ali sam zapeo jer nisam siguran koliko tocno TPNG ima VLCC-ova?
-
Odlicne vijesti, odmah sam krenuo racunati potencijal, ali sam zapeo jer nisam siguran koliko tocno TPNG ima VLCC-ova?
Jednak broj kao i STNG
U 2022 stng +4%
Jednak broj kao i ASC
u 2022 asc +3%
U 2022 tpng -1,5%
-
-
Jednak broj kao i STNG
U 2022 stng +4%
Jednak broj kao i ASC
u 2022 asc +3%
U 2022 tpng -1,5%
Zahvaljujem na pojasnjenju.
-
Inace jako je vazno da je Scorpio na danasnji dan +4% u 2022. Ta dionica odradi +-10% dnevno svako malo pa je bas sad to reprezentativno. Mozda pocetkom veljace bude ispod zse uzdanice pa cemo biti sretni. Ipak je najljepse kad susjedu krepa krava
-
Inace jako je vazno da je Scorpio na danasnji dan +4% u 2022. Ta dionica odradi +-10% dnevno svako malo pa je bas sad to reprezentativno. Mozda pocetkom veljace bude ispod zse uzdanice pa cemo biti sretni. Ipak je najljepse kad susjedu krepa krava
Kad smo kod STNG... dodao bih da su oni jučer prodali 12 svojih LR1 brodova.
-
Pregovaraju još sa Hafniom oko toga al budu...
-
Evo šta njihov CEO kaže zašto prodaju brodove.
-
Mozda sam u krivom ali ova TPNG dionica bi se po meni trebala proglasiti najgorom dionicom na ZSE s obzirom na to koliko je postova vec bilo najavljeno da ce rasti i da samo sto nije uzletjela. Ovdje doslovno oscilira plus minus par kuna. Grozota.
-
Evo šta njihov CEO kaže zašto prodaju brodove.
javno ste se pohvalili da ste prodali i da vam je tpng na sell.
u isto to vrijeme njemu su product tankeri bili buy.
dokazani je strucnjak za kupiti u pravo vrijeme.
Ja se kladim na to da je on u pravu.
https://finance.yahoo.com/news/scorpio-tankers-inc-announces-purchase-211400354.html
Bugbee backs up words with action in $1m stock buyScorpio president places more of his own money on the line in the belief Scorpio Bulkers shares will rise Scorpio Bulkers president Robert Bugbee turned heads…www.liferafts.asia -
2022: Tanker's Freight Forecast https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2022/…reight-forecast
-
2022: Tanker's Freight Forecast https://www.breakwaveadvisors.com/insights/2022/…reight-forecast
We do however believe there is light at the end of the tunnel and predict a recovery in freight rates and a more balanced market by H2 2022.
Danas se prodaje po bidu na 40 kada bi trziste moralo uracunavati rast vozarina prije 2H.
Dobro za one koji kupuju
-
Cushing storage. Working capacity fell 5% to 43.8% over the last two weeks
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-