Lowest since 2014 OECD Days Remaining
Tankerasi strani i domaci
-
-
-
Sto smo naucili iz poucka 2008?
Sto prije prodati po sto nizoj cijeni da bi mogli sto vise zaraditi na ponovnoj kupnji
Danas je dobra prodaja i na
38-39
Sto se tice plasenjem ratom u ukrajini, rusija bi morala max povecati proizvodnju i izvoz nafte sto bi bilo pozitivno za tankerase.
-
Pregovori sa iranom ce uspjeti jer kina ce uzimati jeftinu naftu iz irana i nece sudjelovati u sankcijama istovremeno amerima i europi je ovo zadnja priliku da zaustave izradu iranske N bombe.
Ako pregovori ipak propadnu u buducnosti ce doci do vojnog napada na iran.
Pregovori jos 2-3 tjedna.
JCPOA participants intensify work on drafting new deal
Iran&the remaining signatories of the2015agreement that promised sanctions relief4certain caps on Iran’s nuclear program are intensifying the process of drafting a revived deal.Tehran is willing to engage in direct talks with Washington if negotiations to revive the Iranian nuclear deal reach an advanced stage that requires such dialogue, Iran’s foreign minister Hossein Amirabdollahian said.
Ovo znaci da ostaju jos samo detalji glavno je dogovoreno.
Najbolji bull signal u 5g.
Mozda i zadnja prilika za prodaju tankerasa na dnu
-
-
-
jasko champione!! iako sam već negdje napisao.... puno ti fala i svaka ti dala na trudu, filtriranju podataka, nesebičnoj distribuciji prema forumašima i neizmjernom doprinosu! da je više takvih!
-
i ne spomenu u tablicima Scorpio pih
-
Imaš li možda tablice od prije da vidimo uspješnost predviđanja? Hvala
-
Brent crude is fast approaching $90 a barrel, and traders are buying more and more $100-plus call options for June and December.
Party? 😁
-
Brent crude is fast approaching $90 a barrel, and traders are buying more and more $100-plus call options for June and December.
Party? 😁
Zašto party?
-
-
Party? 😁
Zašto party?
Kolegice Ivana7, slobodno se i ti uključiš u raspravu. Molim te pojašnjenje jer mi ništa nije jasno.
-
-
BCTI napokon jučer i danas počeo pokazivati znakove života, jel je došlo do promjene trenda ili je lažna uzbuna?! hmmm
-
kolega
to je valjda 78 puta u posljednjih godinu i pol dana. a mislim da i to još nije pri kraju!
-
kolega
to je valjda 78 puta u posljednjih godinu i pol dana. a mislim da i to još nije pri kraju!
Nema veze neka barem odradi rast do 43-44 kn, pa da se riješim barem ovoga što sam dokupio po 38,40-39,40kn...sve se računa.
-
sve 5 kolega. poznat mi vaš stil igre i trgovanja koji ste sami obrazložili. u skoro 23 g na zse isprobao sam sve moguće i nemoguće sisteme trgovanja. i znam kaj mi paše!
vi samo nastavite po svome ako daje rezultate.
-
Lani sam 2/3 portfelja držao u 5 ili 6 dionica koje su bile podcijenjene, te sam pustio cilu godinu da to krčka, ali osim HPB nikako da dokrčka, potračen kapital, doduše nijedna nije bila u minusu, ali 5% plusa je jednostavno premalo...
Brzopotezni trejdovi su mi draži, lova većinu vrimena leži sigurna na brokerskom, uletim kada procijenim držim par dana, tjedan,dva i izletim sa 3 do 7% profita, ponekad odmah i izađem po koliko sam ušao ili sa malim minusom ,ako mi nije dobar filing.
Puno bolje prolazim kada aktivno sudjelujem u promjena cijene na TK, nego da pasivno gledam i puštam da diona odradi svoje...
Trenutno mi je 42% portfelja u HPB kao neko srednjoročno ulaganje, sve ostalo je podložno trejdu čim cijena bude zadovoljavajuća.
-
Party? 😁
Zašto party?
mitkko dajte vi nama target price za ove tankerase i tpng da vidimo dali treba sta pojasnjavati ili je samo razlika u tome tko je kupio a tko mora jos kupiti prije rakete? 😅
-
Zašto party?
mitkko dajte vi nama target price za ove tankerase i tpng da vidimo dali treba sta pojasnjavati ili je samo razlika u tome tko je kupio a tko mora jos kupiti prije rakete? 😅
Kolegice, nisi mi odgovorila zašto party. Malo te provociram jer mi je jasno da ni sama ne znaš šta si uopće tim postom htjela reći.
Našla si nekakav post na twitteru, vidjela naslov - "cijena nafte raste", ključna riječ "party"... to valjda znači da će brodari profitirati?!? Raketa!
Moram te razočarati jer članak nema s tim veze. Članak je zaključan, treba ti pretplata, kladim se da ni ne znaš šta tamo piše.
Inače, članak govori o špekulacijama na opcijskim ugovorima, o takozvanom gamma squeeze-u. Pogledaj si definiciju.
Šaljem ti screen shotove članka ako te ipak nekad bude zanimalo šta u njemu piše. Vidiš ćeš šta su mislili pod terminom"party".
Evo ga taj post sa twittera koji si bez razumijevanja kopirala:
Evo ti i screeshotovi članka:
-
Kolegice, nisi mi odgovorila zašto party. Malo te provociram jer mi je jasno da ni sama ne znaš šta si uopće tim postom htjela reći.
Našla si nekakav post na twitteru, vidjela naslov - "cijena nafte raste", ključna riječ "party"... to valjda znači da će brodari profitirati?!? Raketa!
Moram te razočarati jer članak nema s tim veze. Članak je zaključan, treba ti pretplata, kladim se da ni ne znaš šta tamo piše.
Inače, članak govori o špekulacijama na opcijskim ugovorima, o takozvanom gamma squeeze-u. Pogledaj si definiciju.
Šaljem ti screen shotove članka ako te ipak zanima šta u njemu piše. Vidiš ćeš šta su mislili pod terminom"party".
Evo ga taj post sa twittera koji si bez razumijevanja kopirala:
Evo ti i screeshotovi članka:
Ha-ha...
Toliko truda i energije a totalno promasena teza.
"Party" zato jer demand jako raste korona ide prema kraju.
Imate li neke projekcije za rast demanda u 2022?
Podijelite s nama makar neciju prognozu za koju mislite da je dobra da vidimo kako otprilike vidite 2022.
"Party" radi cleavesove prognoza rasta tankerasa od 90% u 2022.
Hoce li po vama rasti barem1/3 toga ili oko 30% u 2022?
Ako ne napisete da hoce znaci da mislite da nece.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun