Ne nađem temu dali to ima.
Nisam odavno pratio koji su sve aktivni brokeri na HR tržištu i koje naknade imaju, mjesečno, pa minimalna naknada, i % od transakcije ?
Nisam odavno pratio koji su sve aktivni brokeri na HR tržištu i koje naknade imaju, mjesečno, pa minimalna naknada, i % od transakcije ?
Agram Brokeri...
Provizija 0,3% po transakciji ili naknada 19kn (odnosno ako je transakcija veca od 6.000kn placas samo 0,3%).
Promjena cijene i kolicine unutar istog naloga tretira se kao jedan nalog...
Samo preko njih trgujem i (pre)zadovoljan sam...
Koliko vidim 0,3% je za dnevni promet preko 20k... znaci mjesecno moras 600k kn prometa napravit... inace je 0,4%
Ja sam na PBZ..min 40 kn ili 0.5% nalog. Mjesečno 10 kn za uslugu i brokerski račun. Prebacivanje novaca sa brokerakog na tekući i obrnuto ne košta ništa.
Ima i na kompu i mobu.
Ja sam na PBZ..min 40 kn ili 0.5% nalog. Mjesečno 10 kn za uslugu i brokerski račun. Prebacivanje novaca sa brokerakog na tekući i obrnuto ne košta ništa.
Ima i na kompu i mobu.
Dali na mobu mozes normalno zadavat i mjenjat naloge, meni javlja neki internal error, jedino sta mogu je opozvat nalog.
Ima i na kompu i mobu.
Dali na mobu mozes normalno zadavat i mjenjat naloge, meni javlja neki internal error, jedino sta mogu je opozvat nalog.
jednom se to i meni desilo ali uglavnomt rgujem na kompu.. tesko mi je ovako reci.. uglavnom radi i na mogu. znam kada zadajem market nalog na modu da je radilo. a mozda je sa limit nalogom bilo problema jednom. kada isprobam kada cu nesto kupi / prodaj javim. ali neke vece probleme nisam primjetio. prijavite to u PBZ ako imate problema. ja uvijek prijavim. ::) i brzo odgovore. i rijese problem.
bio bih Vam zahvalan kada biste isto napravili.
Evo upravo zavrsio razgovarat sa PBZ , nova aplikacija sa ispravljenim bugovima se testira i radi ok, trebala bi iduci tjedan biti puštena, a ankon toga prelaze na izradu nove za kompjuter. Inace mobilna je radila probleme na android 11 sustavima i najčešče na samsung uređajima.
Ima i na kompu i mobu.
Ja sam na investoru, sve radi OK, ali su zapustili razvoj na kompu, od kad kad se flash ne koristi su se vratili neznam koliko godina unazad.. radi sve ali u 2021. očekuješ da je to avion. Na mobitelu radi isto ok, ali nekako navrat nanos, povezano sa mobilnim bankarstvom što mi je debilana, to treba odvojiti posebno.
Pa me zanimalo gdje su drugi po pitanju min. naknada i ostalog da se prebacim eventualno.
Ja sam na Agramu i za sada sam +- zadovoljan. Naknada je 0,3%. Problem je što se ne može trgovati na drugim burzama (samo na ZSE). Znam da su FIMA- vrijednosnice imali tu opciju ali otišao sam od njih zbog glupog harača od 10 kn mjesečno.
Ja sam na Agramu i za sada sam +- zadovoljan. Naknada je 0,3%. Problem je što se ne može trgovati na drugim burzama (samo na ZSE). Znam da su FIMA- vrijednosnice imali tu opciju ali otišao sam od njih zbog glupog harača od 10 kn mjesečno.
Tebi je kod Fime problem "harač" od 10kn na mjesec, a ne 0.6%/60kn min....ajde dobro
Ma lako za 10 kn, to je kikriki, kad pogledaš da za 0,3% naknade moraš imati min 600k kn prometa mjesečno. To ti je 1.800 kn mjesečno, a nisam daytrader da stalno nešto kupujem/prodajem.
Nismo se razumjeli. Nije problem u tih 10 kuna. Problem je u "haraču" kao takvom. Nije da nemam - ne dam!!!
Koliko vidim 0,3% je za dnevni promet preko 20k... znaci mjesecno moras 600k kn prometa napravit... inace je 0,4%
20k ali radnih dana - dakle cca 400-440 k
Ja sam u HITI, tehnički dobro funkcionira ne znam kada sam imao problem. Jedino naknada min. je 40 kn a u AGRAMA 19 kn.
https://www.robomarkets.com/hr/promo/white…ommission-free/
Sta me ovo neka navlakusa? Tko kontrolira brokere na svjetskoj razini i ima li negdje njihov popis... li mozes napravi web i radili u mutnim, pa nekon nekog vremena zatvoriti, otvorit novi web...
https://www.robomarkets.com/hr/promo/white…ommission-free/
Sta me ovo neka navlakusa? Tko kontrolira brokere na svjetskoj razini i ima li negdje njihov popis... li mozes napravi web i radili u mutnim, pa nekon nekog vremena zatvoriti, otvorit novi web...
ha pise bez provizije. treba probati....
hita. nemam problema sa cijenama usluge jer kupim ili prodam na veliko par puta godišnje. ne radim za burek nego prije Božića podvučem crtu i izračunam si božićnicu ili ubožnicu...
hita. nemam problema sa cijenama usluge jer kupim ili prodam na veliko par puta godišnje. ne radim za burek nego prije Božića podvučem crtu i izračunam si božićnicu ili ubožnicu...
samo HOLD i samo HODL.....
Koje su šanse da Agram brokeri jednog dana nude neka europska tržišta?
Ili bolje da pitam njih direktno...
Koji je najpovoljniji online broker za hrvatsko tržište? Iz lijenosti, a i nisam nešto previše izložen u RH, koristim samo eTrade od Hita Vrijednosnica, no možda ima neki povoljniji?