Display MoreJel si ti stvarno siguran u to što si napisao?......
Ja ću postavit kontra pitanje?!
-koliko jedan traktor mijenja poljoprivednika sa motikama??
- koliko jedan bager mijenja radnika sa krampovima?
-koliko jedan veliki kamion mijenja konjskih zaprega?!
-koliko jedna motorka mijenja drvosjeća?!
-koliko g-mail mijenja poštara??
-i na koncu konca koliko ta softverska aplikacija sa kojom trgujete na burzi mijenja brokera i ostalog pomoćnog osoblja? Ovde se najbolje vidi koliko je korištenje određenog softverskog programa za trgovanje na burzi učinilo trgovinu brzom,učinkovitom i na koncu drastično jeftinijom.
možemo i o softverskim aplikacijama kojima se trguje na burzma......u tu aplikaciju treba "ugurati" nešto love da bi ona imalo što "vrtiti"......tu lovu moraju imat i zaradit ljudi.......imaju li ljudi tu lovu?......nemaju, u globalu, odnosno velika večina nema......zašto?.....zato što drugi strojevi ne ubaciju lovu jel su strojevi......trebao bi čovjek tu lovu imati da "podmaže" strojčeke......ljudi imaju love ali ne dovoljno koliko treba za "podmazivanje tih strojčeka" pa se strojček raspada......onda su se dosjetili da strojčeke bjesomučno podmazuju ljudi iz središnjih banaka novcima koje raja nije zaradila ali će ih morati vratiti jer bloesno bogata raja je neizlječivo bolesna od ubacivanja love u strojčeke........ovisnost o kocki i alkoholu bar se može izlječiti ako se to želi..... mogu li onu uopče izlječiti svoju ovisnost o bolesnom bogačenju čak da to i žele?....to je u jednom trenutku bila nužnost a izrasla je u naviku i očito neizlječivu "bolest" jaču od svih gripa i covida......divan svijet sa previše strojčeka (i materijalno nezasitnih umova) koji printaju i ubacuju u te softvere lovu koja se neče zaradit ni za "100 godina" a več sutra će trebat još.......
umjesto zaradit napisao sam zaratit pa ispravio......a onda si gruntam.....pa naravno da će i zaratit ako treba.......treba sve te "strojčeke" negdje i isprobat u praksi.......al otišo sam predaleko ipak......