1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Birtija

• StatusQuo
  • February 17, 2020 at 10:14 PM
  • Kayser Sose
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    342
    • May 14, 2021 at 12:00 AM
    • #2,081
    Quote from nemo
    Quote from Kayser Sose

iči češ u rešt a kad bitkonj još zaroni, za papati ćemo imat samo suvu manistru....

Gle, ni ja ni moji do pradjedova a za kasnije ne znam tj. znam jer nije postojala; nisu bili članovi PARTIJE. dok većina ovih izbjeglica u adeze jesu. Koje fakseve i di su radili i što u Yugi a sad mi prodaju domoljubno briselsko sranje. Branitelj sam i dragovoljac 91 ali ne stavljam značku na rever niti pišem moj CV di sam bija niti to nabijam nikom na nos. Sam pao sam se ubio. Inače sa guštom idem u rešt barem mi ne skaču njihove fotošopirane face iz reklama. jbg, nisam bija u Sarajevu ko pilipović ali ni u jeruzalemu ko vizet širomstva aka Reiner grave keeper.

ajme...vitez Reiner..ahahahh..gušim se od smijeha ahah jeruzalemski križar zgleda ko pacov...ahahahahadeze

pecunia non olet

• bubimir
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    266
    • May 14, 2021 at 12:01 AM
    • #2,082
    Quote from mitkko

Haha, ma ne, ok, ti si dobro napisala :) Vrag je uvijek u detaljima, a mene inače u svemu užasno iritira kada se ti detalji zanemaruju ili krivo interpretiraju jer se onda obično događaju najveće greške tj. dolazi do krivih zaključaka. I najkritičniji sam prema sebi samom.

Idem, dosta je dionica, grafova i foruma za danas, počeo sam se sekirati :) Jel ima tko kakav film za preporučiti?

ima serija - Vratiće se rode- odlična glazba za opuštanje - tipa, mi smo se zaglavili sinoć i sad bi da se izvučemo,..ali po tarifi, to vas košta 20 €;)

Glazbu za seriju skladao je Saša Lošić (Plavi orkestar). Pored njega, u projektu su sudjelovali Momčilo Bajagić Bajaga (Bajaga i instruktori), Skaj Vikler i Šaban Bajramović, kojemu je to bio posljednji snimljeni duet prije smrti....zatim Dušan Kojić srpski basist, pjevač i tekstopisac. vođa srpskog alternativnog rock sastava Disciplin A Kitschme (poznatog prije kao Disciplina kičme)... jebeno vrhunska glazba, obzirom otkuda dolazi, a bolje ne bi napravio ni Jeff Back in NY. :love:

oligarhija

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • May 14, 2021 at 12:04 AM
    • #2,083
    Quote from nemo
    Quote from Kayser Sose

iči češ u rešt a kad bitkonj još zaroni, za papati ćemo imat samo suvu manistru....

Gle, ni ja ni moji do pradjedova a za kasnije ne znam tj. znam jer nije postojala; nisu bili članovi PARTIJE. dok većina ovih izbjeglica u adeze jesu. Koje fakseve i di su radili i što u Yugi a sad mi prodaju domoljubno briselsko sranje. Branitelj sam i dragovoljac 91 ali ne stavljam značku na rever niti pišem moj CV di sam bija niti to nabijam nikom na nos. Sam pao sam se ubio. Inače sa guštom idem u rešt barem mi ne skaču njihove fotošopirane face iz reklama. jbg, nisam bija u Sarajevu ko pilipović ali ni u jeruzalemu ko vizet širomstva aka Reiner grave keeper.

apropo, ADA nikad bolje,,, 8)

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 15, 2021 at 6:48 PM
    • #2,084

Kloega Parica je sve lijepo objasnio, sve napisano poslije njega je recikliranje već napisanoga, osobne traume na TK, te natjecanje čiji je čuna veća.

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • May 15, 2021 at 8:34 PM
    • #2,085
    Quote from Marin83

Kloega Parica je sve lijepo objasnio, sve napisano poslije njega je recikliranje već napisanoga, osobne traume na TK, te natjecanje čiji je čuna veća.

a kaj to tebi smeta? nitko te ne sili da čitaš! tako liječiš svoje frustracije? ili si samo sretniji zbog nečijih propusta!!??

a kaj se ćune tiče... po onome što si sve do sada napisao, tvoja je među najvećima!! jesi li sretniji sada?

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 15, 2021 at 8:47 PM
    • #2,086
    Quote from tollway
    Quote from Marin83

a kaj to tebi smeta? nitko te ne sili da čitaš! tako liječiš svoje frustracije? ili si samo sretniji zbog nečijih propusta!!??

a kaj se ćune tiče... po onome što si sve do sada napisao, tvoja je među najvećima!! jesi li sretniji sada?

Nemojte biti toliko osjetljivi, koštat će vas zdravlja. Da sam paranoičan, rekao bi da me progonite po temama, s obzirom da vam je svaki post prema meni pasivno-agresivan.

Čisto da riješimo situaciju, jer ja nisam od tenzija. Ja vam ne volim muške kolega tollway, džabe krečite. ?(

• BSOD
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,261
    • May 15, 2021 at 9:03 PM
    • #2,087
    Quote from tollway
    Quote from Marin83

Nije najveća sigurno, Ivana7 ima veću!

Ima'l kaj za short danas?

:evil:

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,179
    • May 15, 2021 at 9:22 PM
    • #2,088

ne progonim nikoga, a niti imam ikakvu namjeru. ali me smeta bilo čiji komentar poput ovog tvoga gore. ljudi komentiraju kojekakve dogodovštine na burzi.... a ti uletiš u stilu kaj vi tu sada pišete! sve je to poznato! kao da stalno nekoga učiš pameti. i ovdje i drugdje. pogotovo ako nisu istomišljenici!

ne vidim nikakvu svrhu takvog tvog pisanja! prije bih rekao tiha provokacija!

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 15, 2021 at 9:47 PM
    • #2,089
    Quote from BSOD
    Quote from tollway

Nije najveća sigurno, Ivana7 ima veću!

Iako sam sa njom imao jedan manji obračun oko MEDIKE, što Ivana7 fali? Meni je ok, sa većinom njezinih stavova se slažem. Ispada da ste sada ljubomori na kolegicu što je usiješni investitor?! :huh:

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • May 15, 2021 at 9:52 PM
    • #2,090
    Quote from tollway

ne progonim nikoga, a niti imam ikakvu namjeru. ali me smeta bilo čiji komentar poput ovog tvoga gore. ljudi komentiraju kojekakve dogodovštine na burzi.... a ti uletiš u stilu kaj vi tu sada pišete! sve je to poznato! kao da stalno nekoga učiš pameti. i ovdje i drugdje. pogotovo ako nisu istomišljenici!

ne vidim nikakvu svrhu takvog tvog pisanja! prije bih rekao tiha provokacija!

O čemu se radi, imate toliko krhki ego?. Moju kritiku prema određenoj dionici uzimate kao kritiku prema sebi. Vas nitko ne napada, vi niste ATPL...zanimljivo je da ste stalno nalazite i vidite prozvanim pa idete ad hominem, iako vas nitko ni ne spominje, kamoli dira.

A ako vas nešto smeta, to je isključivo vas problem, dok se god civlizirano vrši dijalog. Što da vam kažem?! Naučite se toleranciji, kako drugih ljudi, tako i drugih mišljenja, 21 je stoljeće.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • May 16, 2021 at 10:46 AM
    • #2,091
    Quote from Parica

Marin83

Na ovom forumu (i na TK) ucestvuje "krema" hrvatskog drustva, ljudi velikog znanja i kapitala, majstori svoga posla (ne nuzno investiranja), uspjesni ljudi, pa rekao bih i znatno stariji ljudi on nas...

Nije problem u razlicitom misljenju, vec u prezentaciji istog i Vasem stavu i odnosu prema drugim kolegama...

Iskazite malo vise postovanja, jer ovi ljudi to zasluzuju...nije ovo birtija...

Mozda nije birtija al cu pozvat jednu da nazdravimo :)

I zato braco, pijme ga

dok ne puk.....ne

BALON :)

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • May 16, 2021 at 3:17 PM
    • #2,092

Kako je danas "festival demokracije", evo jedne prigodne. Nadam se da ste svi ispunili svoju građansku dužnost, jer kako kažu, već od sutra kreće blagostanje :D

"Ja sam Brko, autoritet,

ženama ću pravit veći natalitet.

Ja sam Brko, ja sam vlast,

eksploatisaću svakoga od vas.

(Brko, Brkane, moj omiljeni krkane)

Ja sam Brko, ja sam spas,

Uvijek radim samo najbolje za vas.

Ja sam brko, imam dara,

talentovan sam za uzimanje para.

Ja sam Brko, imam rješenje,

možemo ga naći jedući pečenje.

Ja sam Brko, nisam dobar,

samo reci koliko sam ja tu dobar.

(Brko, Brkane, moj omiljeni krkane)"

Laka - Brko

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• nemo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    768
    • May 16, 2021 at 3:23 PM
    • #2,093

po izlaznosti je jasno da smo mi daleko od građanskog društva. partije ce preko svojih clanova i hljeba te clanova porodica opet učvrstiti vlast. nemojte mi srat sutra na kavama i praviti se pametni. što želite, to ćete dobiti. Žive Joe Biden! 8)

• goldfinger
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    750
    • May 16, 2021 at 3:53 PM
    • #2,094
    Quote from tento

Što se očekuje sutra za atpl. Hvala.

Očekuje se da izađe na teren u 8:30,u punom sastavu. Da igra tvrdu obranu i brze kontranapade, do poluvremena.(12h). Nakon bakljade, čim jasko javi, očekujem rapsodiju do zadnje minute.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • May 16, 2021 at 4:46 PM
    • #2,095
    Quote from mitkko

Kako je danas "festival demokracije", evo jedne prigodne. Nadam se da ste svi ispunili svoju građansku dužnost, jer kako kažu, već od sutra kreće blagostanje :D

"Ja sam Brko, autoritet,

ženama ću pravit veći natalitet.

Ja sam Brko, ja sam vlast,

eksploatisaću svakoga od vas.

Ja sam Brko, ja sam spas,

Uvijek radim samo najbolje za vas.

Ja sam brko, imam dara,

talentovan sam za uzimanje para.

Ja sam Brko, imam rješenje,

možemo ga naći jedući pečenje.

Ja sam Brko, nisam dobar,

samo reci koliko sam ja tu dobar.

(Brko, Brkane, moj omiljeni krkane)"

Laka - Brko

Display More

Pjesma kao stvorena za Juru Brkana Brkajlilju , gradonačelnika Makarske.

Moj dragi prijatelji, stari ustaša sa Kupresa.

^^ ^^ ^^ ^^ ^^

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • May 16, 2021 at 4:58 PM
    • #2,096
    Quote from goldfinger
    Quote from tento

Što se očekuje sutra za atpl. Hvala.

Očekuje se da izađe na teren u 8:30,u punom sastavu. Da igra tvrdu obranu i brze kontranapade, do poluvremena.(12h). Nakon bakljade, čim jasko javi, očekujem rapsodiju do zadnje minute.

Da, početna formacija 4-5-1 prelazi na poluvremenu u 4-3-3.

Ulazi lijevo Rapaić, desno Mornar a u sredini Adrian Koznikuuuu!!!

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • May 19, 2021 at 8:52 AM
    • #2,097
    Quote from Flight
    Quote from renchi

Nebulozna pitanja ? Da nam država nešto vrijedi, vrijedila bi i Hanfa. Ova je Rvacka društvo koje nema koheziju niti ikakav zajednički interes njenih građana, osim krađe. To može ići dok se sve ne pokrade. Tako da HANFI treba prijaviti, a što će ista napraviti to je pitanje jer ne zaboravite da ste u Rvackoj. Ovdje se imovinsko pravne stvari rješavaju na alternativne načine.

Čuj, daj se ti pozabavi Optimom i manipulacijom a ne državom. To njakanje da je država kriva je otprilike kje na razini da je za tvoj karijes i bolni zub kriv ministar zdravstva, a ne lokalni stomatolog. Ne zoveš ministarstvo kad te boli zub u pomoć, nego svog stomatologa.

Quote from JoSko111

Zašto ovoliko nervoze ujutro? Ovo ne može loše završiti. Malo se love još prestrašeni i to je to. Prometi su nikakvi.

Nema straha.

Ma to je gotova stvar, al pitanje je usuglašavanja cijena jednih i drugih. Ne vidim razlog da o konačnoj cijeni za manjinske ne odlučuju oni sami.

Država nije živo biće nego je država proizvod nas, tako da smo mi kreirali drušvo, tj državu kojoj je jedini interes krađa. U Rvackoj nema drugog interesa kohezivnog. Tako je i HANFA produkt nas i naše države. Od HANFE nema pomoći, jer je to proizvid države, a država proizvod građana.

Tak da nema koristi od HANFE kao niti od države kao niti možemo utjecati na cijenu za male.

U Hrvatskoj je sve " kobajagi. " A glede ministarstva zdravstva i stomatologa i to je kobajagi, jer državnih stomatologa " nema " i ne možeš doći do njega osim za sistematski preged . Karies je teško popraviti , osim alternativnim načinom, tj privatno. Rvacka i njene institucije su procesu dezintegracije.

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • May 19, 2021 at 9:00 AM
    • #2,098
    Quote from Laudator
    Quote from JoSko111

Zašto ovoliko nervoze ujutro? Ovo ne može loše završiti. Malo se love još prestrašeni i to je to. Prometi su nikakvi.

Nema straha.

Nema nervoze kolega. Nisam prodao ništa u ovoj godini samo nadokupio još cca 50tak tisuća. Mislim da ako nas maZe vrebaju radi treniranja strogoće onda im barem moramo dati do znanja da nismo ofce. Zašto bi se ljude strašilo i izbijalo im se novce sad u 5 do 12 ako mogu nešto zaraditi. Pa kako će ova burza naprijed ako iz opte izađe 90% nezadovoljnih???

Imovinu treba polako iseliti iz Rvacke. Eno čujem kako je naš mladi bračni par kupio u Belgiji kuću za 400 000 eura i napravio 4 studio apratmana ghdje svaki iznajmljuje za 1000 eura mjesečno. Sada neka mi netko odgovori zašto uopće iko normalan kupuje ikakvu nekretninu u Hrvatskoj ?. Ili pogledajte strane burze, na kojima pravila postoje. Zašto uopće iko normalan ulaže išta u Hrvatsku ?

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • May 19, 2021 at 9:02 AM
    • #2,099
    Quote from renchi
    Quote from Laudator

Nema nervoze kolega. Nisam prodao ništa u ovoj godini samo nadokupio još cca 50tak tisuća. Mislim da ako nas maZe vrebaju radi treniranja strogoće onda im barem moramo dati do znanja da nismo ofce. Zašto bi se ljude strašilo i izbijalo im se novce sad u 5 do 12 ako mogu nešto zaraditi. Pa kako će ova burza naprijed ako iz opte izađe 90% nezadovoljnih???

Imovinu treba polako iseliti iz Rvacke.

Je po mogućnosti u Crypto i ostale novovjekovna izmišljotine.... svugdje se treba brinuti za imovinu. Hrvatska po tom pitanju nije izuzetak. Iako briga mora biti pojačana.

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • May 19, 2021 at 9:07 AM
    • #2,100
    Quote from Flight
    Quote from renchi

Je po mogućnosti u Crypto i ostale novovjekovna izmišljotine.... svugdje se treba brinuti za imovinu. Hrvatska po tom pitanju nije izuzetak. Iako briga mora biti pojačana.

Quote from Flight
    Quote from renchi

Ne govorim o kripto valutama nego o nekretninama i dionicama. Jednako tako briga u Hrvatskoj za imovinu treba biti pojačana živom silom,a ne ovim kobajage papazjanijama o državi i njenim institucijama. To ne postoji, Institucije ne štite nikoga ništa, a niti postoje,. Osim na papiru.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 4:58 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      204k
      472
    3. Hawk Tuach

May 22, 2025 at 4:58 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • May 22, 2025 at 3:30 PM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      483k
      1.2k
    3. Sheki

May 22, 2025 at 3:30 PM
    1. Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k

• harpun
      • February 13, 2020 at 11:19 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 3:23 PM
    2. Odgovora
      16k
      Pregleda
      6M
      16k
    3. All

May 22, 2025 at 3:23 PM
    1. KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.) 177

• Like 1
      • Lemi
      • March 7, 2023 at 9:30 PM
      • Dionice
      • Lemi
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      177
      Pregleda
      57k
      177
    3. jkova25

May 22, 2025 at 1:20 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 22, 2025 at 1:20 PM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      834k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 22, 2025 at 1:20 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Hawk Tuach May 22, 2025 at 4:58 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

Sheki May 22, 2025 at 3:30 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 22, 2025 at 3:23 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 22, 2025 at 1:20 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

All May 22, 2025 at 11:57 AM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All May 22, 2025 at 11:55 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 22, 2025 at 10:39 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

sokol74 May 22, 2025 at 10:14 AM
  • GRNL (Granolio d.d.)

maher May 21, 2025 at 8:41 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,254 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 1 gost
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt