Aktualno (vijesti)
-
-
-
FOTO Ovako žive 32 strana radnika u državnom stanu u centru Zagreba - Index.hr
Državne nekretnine, tvrtka koja upravlja ovim stanom, zakupcu naplaćuju mjesečni najam od 783 eura, a on od svakog radnika uzima 250 eura. Dakle, ukupno 8000 eura.
Eto, kad ja ovo pricam da se tako dizu pare, svi me zovu teoreticarem zavjera.
P.S. Imam osjecaj da se Index nesto jako namjerio na migrante ovih dana. -
al dobio je lovu da razvije autonomno vozilo 5 razine a ne da kupi od nekoga autonomni sustav 4 razine .
sad ce nam pojasnit da smo ga krivo shvatili ili da su krivo prepisali kad su slali ponudu na poticaje.
inace 5 razinu autonomne voznje nitko od nas ovdje na forumu ma koliko god star bio nece dozivjeti.
ovi sto su imali 4 razinu i jurcaju po SF vec preko godine dana su dobili zabranu testiranja radi ucestalih problema i nesreca. tak da su trenutno s 4 razine velikim korakom otisli unazad na 3 razinu.
Što je sa Waymo? Koliko znam oni imaju razinu 4 i voze San Franciscom
-
waymo auto su spalili san franciskovcicani prije 2 dana
Crowd burns Waymo self-driving vehicle in San Francisco (youtube.com) -
al dobio je lovu da razvije autonomno vozilo 5 razine a ne da kupi od nekoga autonomni sustav 4 razine .
sad ce nam pojasnit da smo ga krivo shvatili ili da su krivo prepisali kad su slali ponudu na poticaje.
inace 5 razinu autonomne voznje nitko od nas ovdje na forumu ma koliko god star bio nece dozivjeti.
ovi sto su imali 4 razinu i jurcaju po SF vec preko godine dana su dobili zabranu testiranja radi ucestalih problema i nesreca. tak da su trenutno s 4 razine velikim korakom otisli unazad na 3 razinu.
Što je sa Waymo? Koliko znam oni imaju razinu 4 i voze San Franciscom
pa oni voze. dokad?
A crowd destroyed a driverless Waymo car in San FranciscoNo one was inside a Waymo car as it was destroyed.www.theverge.comi puno je dalje od lvl4 do lvl5 nego od lvl1 do lvl4.
Matin protoip je vec trebao veselo jurcat (testirat) po zagrebu ove godine.
A 2025 ce sve trebalo vec bit gotovo i flota robotaksija LVL5 ce jurit zagrebom.
Bar je tako tvrdio prije koju godinu.
ako usporedimo PLAN i stvarnost vidimo da smo jos u 2021g sto se izvrsenog tice
a ako gledamo koliko je mate spalio nasih novaca e tu smo vec u 2025 ako ne i u 2026 jer nas mate vec ima nove planove kako uzet neke nove poticaje za neke nove m3egalomanske projekte koje nikad nece napraviti:
Rimac planira razviti novi pogon na dizel, plin ili vodikMate Rimac otkrio je da "traže" potpuno novu tehnologiju koja bi mogla koristiti fosilna goriva za proizvodnju električne energijeautostart.24sata.hreto elektricni auti su mu vec out. sad je opet dizel IN :d
al tu bi mate mogao briljirat kad otkrije OTTO MOTOR za pisljivih milijardu eura.
-
Možda Mate upikne i koji EUR za neki bojler na vodik.
Plinski bojleri polako odlaze u prošlost, evo što su alternativeVeć do 2030. države EU-a trebale bi smanjiti emisiju stakleničkih plinova za najmanje 55 posto u odnosu na 1990. godinu, a u stambenim zgradama cilj je…www.tportal.hr
Ovo je postala totalna ludost. -
525 privatnih aviona na Super Bowl nije problem
-
slijedeća faza je uvođenje tzv. studentskog grijanja. kad je hladno opališ 100 sklekova i 200 trbušnjaka. englezi će nam proslijediti njihova iskustva jer sam vidio njihovu naprednu tehnologiju razapinjanja šatora u stanu. poanta je u smanjenju volumena grijanog prostora.
-
Srećom, ide globalno zatopljenje pa nam neće grijanje ni trebat.
Sviđa mi se fora sa šatorom. Kako se zabiju klinovi? -
srećom nije bura u stanu pa se može improvizirati sa onom elastičnom konstrukcijom. ja sam mislio da se očevidac zahebava ali ne to je dugogodišnja praksa. sad sam gledao nekog našeg lika tamo kako ide po drva sa onom malom torbom kao mi po kruh i mlijeko.
-
-
to i meni upalo u oko... frajer u trgovini kupuje naramak drva i nosi ga doma. koliko mu može to potrajati? do sutra?
-
Srećom, ide globalno zatopljenje pa nam neće grijanje ni trebat.
Sviđa mi se fora sa šatorom. Kako se zabiju klinovi?nema potrebe za klinovima, može se šator postaviti na bračni krevet i zavezati konopima ispod i onda se zavučeš s ženom unutra, ako joj je i dalje hladno podižeš joj temperaturu indijanskom vatrom
-
Gerila marketing? Kasno vam je drugovi.
Kakve veze imaju Taylor Swift, Ivan Turudić i HDZ? SDP-ovci iznenadili plakatom za prosvjedProgresivna oporba ujedinila se i organizirala prosvjed koji će se ove subote održati na Markovom trgu. U pokušaju da privuku što više ljudi da se odazovu…www.24sata.hr -
bolje da im je precjednik dometnuo kakve Dodikove trubače ili Milu Kitića, da otpeva kakavu domoljubnu, možda bi im i bivši precjednik došao na dernek,
uz to još dolijepiti benčićkine diplome i Peđine žene iz Kragujevca takođet, bila bi to prava četa đaka u istom danu na istom mestu
-
Prosvjednici ispunili Markov Trg: 'Dosta je tiranije. Dosta je laži. Dosta je korupcije'Nedavno imenovanje Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika, naime, jedan je od glavnih okidača koji je ujedinio lijevo-liberalnu oporbu, u kojoj smatraju…www.vecernji.hr
Izgleda je puljak ispila sam sebi granu za slijedeci mandat gradonacelnika a moze i zeni zahvalit na tome
-
bolje da im je precjednik dometnuo kakve Dodikove trubače ili Milu Kitića, da otpeva kakavu domoljubnu, možda bi im i bivši precjednik došao na dernek,
uz to još dolijepiti benčićkine diplome i Peđine žene iz Kragujevca takođet, bila bi to prava četa đaka u istom danu na istom mestu
Ne vidim kako nečija diploma ili žena, a ne znam o čemu se radi, Dodikovi trubači itd utječu na opće stanje u Državi. Više ili manje od silnih afera, ljubitelja turbo folka (to su samo ljevičari?) i puno toga još? A što se diploma tiče, mnogi su na nama diplomirali i doktorirali.
Nisam ljevičar, ali sam od rođenja ljevak pa su me na silu tjerali da budem dešnjak. Ozbiljno.
-
Ne vidim kako nečija diploma ili žena, a ne znam o čemu se radi, Dodikovi trubači itd utječu na opće stanje u Državi. Više ili manje od silnih afera, ljubitelja turbo folka (to su samo ljevičari?) i puno toga još? A što se diploma tiče, mnogi su na nama diplomirali i doktorirali.
Nisam ljevičar, ali sam od rođenja ljevak pa su me na silu tjerali da budem dešnjak. Ozbiljno.
Milanović slavio "Maestral" u Jajcu pa svratio kod DodikaPredsjednik Hrvatske Zoran Milanović juče je na povratku iz Jajca prema Hrvatskoj, boravio u posjeti privatnom imanju Milorada Dodika, objavilo je više medija.mondo.baTko je supruga Peđe Grbina? Završila fakultet u Srbiji, imala dramu oko diplomePeđa Grbin, predsjednik političke stranke SDP oduvijek intrigira javnost svojim privatnim životom koji čuva kao zmija noge. Prisjetili smo se njegove supruge,…www.vecernji.hr'ANTIFAŠISTIČKI' DERNEK U ZAGREBU Mesić dobio ček, pa zapjevao ustaške pjesme, publika skandalizirana! - Vigilare.infoU povodu Dana antifašističke borbe Grad Zagreb je građane u srijedu navečer ‘počastio’ besplatnim koncertom TBF-a na Trgu žrtava fašizma, a gradonačelnik…vigilare.infoda ne bi bilo zabune, VJERODOSTOJNI SU KO HDZ I Josipa Rimac, Bog je blagoslovio
'Buduća premijerka' iz Možemo: Sandra Benčić pravo je diplomirala 2014. godine, u 36. godini života – narod.hrSaborska zastupnica Možemo Sandra Benčić najprije se nametnula kao vrhunski pravni stručnjak pa je onda i diplomirala, što je očito dio trendanarod.hrOpasna konkurencija čika Luki banjaluki, on se čini mi se u 42-goj vratio s ćevapa, jer je u Travniku bila gužva
-
Ozbiljno.Meni najduhovitiji. To je Moller. Nikako nisam htio izazvati neku političku utakmicu, daleko je to od mene, samo ukazati na meni neke nelogičnosti. A to, sa nekim tamo tvojim gore navedenim iskazima i dokazima protiv ljevice nema nikakve veze sa mnom. Sa tobom ima. Bit je bila moj pokušaj šale:
Šteta.
-
Ozbiljno.Meni najduhovitiji. To je Moller. Nikako nisam htio izazvati neku političku utakmicu, daleko je to od mene, samo ukazati na meni neke nelogičnosti. A to, sa nekim tamo tvojim gore navedenim iskazima i dokazima protiv ljevice nema nikakve veze sa mnom. Sa tobom ima. Bit je bila moj pokušaj šale:
Šteta.
obrnutih slučajeva je puno više i to već u odrasloj dobi, ni sa mnom nema veze ni ljevica ni desnica, jednako ja gledam na sve njih, sve bi to kruha bez motike, a netko to sve mora i financirati, prodaja magle u Hrvatskoj je vrlo cijenjena, pogledaj samo starog Vidovića (ne znam ni kako mu se točno partija sada zove) pa taj se rasteže već 30 godina ko žvakaća kroz hrvatsku politiku, promijenio već 8 dresova i pet pari kopački i nikako da ih već okači o klin, pa za njega glasa valjda još samo Milanka,
a Krešo Blaupunkt, umjesto pajsera valjalo bi se i njemu primiti motike, možda bi opet uspio do 18 zastupnika, a ne jedva jedan, dva
-
Šteta je pogrešno napisana, jer Šteta sam mislio pod time da nisi razumio šalu. Samo to.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner