1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Razno
  3. Kavana

Aktualno (vijesti)

• zlocesti
  • April 2, 2021 at 2:45 PM
  • emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 23, 2023 at 4:22 PM
    Quote from st-brajo

apsolutno se slažem da mirovinci ne bi trebali ulagati u start-up-e.

btw., koliko sam mogao isčitati, cilj je da ulažu i u nekretine.

realno, da alociraju po 25% u nekretnine, zlato, obveznice i dionice, nijedan prigovor im ne bi mogao staviti, ali da recimo ulože po cca 15% u sve navedeno + crypto i start-up-e, e to je već klimava priča, pogotovo ako monetarna politika neće nastaviti ultra labava, kao što je bilo i do sada 🤷

Najbolje je tom fondu da ulaze u drzavne obveznice :D

Bit cu presretan ak bu prinos tog fonda bio 4% i zadovoljan ak bu bio 0%.

al taj fond ce bit bankomat "zna se" koga i njihovoh rodjaka. a sve sto fond spali i ode u minus ce platit tko ? opet mi.

i samo da se jos vratim na naseg vizionara "mladog Teslu"

Ovo je bila njegova vizija GRAYP BIKE-a.

Mate Rimac 2024. Greyp vidi kao tvrtku s prihodom od 1 milijardu kuna
    www.poslovni.hr

znamo gdje je danas ta vizija :D

cisto sumnjam da su "branitelji" lika i djela mladog tesle ulozili u ovu jedinstvenu priliku.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 23, 2023 at 4:46 PM

R&D, dečki, R&D

Dalmacija ima sve uvjete za razvitak drugih industrija: "Važno je ulagati u vještine jer su ljudi centar svega!"
    O važnosti prerađivačke industrije i njezinoj poziciji u regionalnom gospodarstvu te potencijalu industrijske tranzicije u skladu s EU industrijskim politikama…
    slobodnadalmacija.hr
    Usred Zagore gradit će se zračna luka i pista od 3 kilometra, pogledajte kako bi trebala izgledati konkurencija Resniku
    Desetljećima se maštalo o tome kako će naša županija dobiti zračnu luku, a sad se to počelo ostvarivati. Nakon dugih priprema, beskrajnih lobiranja i…
    slobodnadalmacija.hr

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

alfa1
    Student
    Reakcija primljeno
    258
    • November 23, 2023 at 4:59 PM

Porsche ugasio Rimčev brend Greyp - Index.hr

Još u veljači njemačka je matica objavila da iz sudskog registra miče brend Greyp i zamjenjuje ga svojim Porsche eBike Performanceom, a sada su skroz ugasili i brend Greyp unutar Porsche eBike Performancea.

Ukratko čovjek je dao Greyp za Bugatti, nije loše.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

Ja sam došao do zaključka da si ti budala iz ove izreke koju si zalijepio ispod svih svojih postova. To dođe kao neko upozorenje?

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 23, 2023 at 5:04 PM
    Quote from alfa1

Još u veljači njemačka je matica objavila da iz sudskog registra miče brend Greyp i zamjenjuje ga svojim Porsche eBike Performanceom, a sada su skroz ugasili i brend Greyp unutar Porsche eBike Performancea.

Ukratko čovjek je dao Greyp za Bugatti, nije loše.

Ja sam došao do zaključka da si ti budala iz ove izreke koju si zalijepio ispod svih svojih postova. To dođe kao neko upozorenje?

mozda je to njemu "NE LOSE" (kao i svim vlasnicima ponzi shema) al da si ti ulozio u taj GREYP mislis da bi ti sad branio neobranjivo?

kolko si u pravu i s kolko argumenata raspolazes pokazujes zadnjom recenicom. ak ne ide argumentima ide vrijedjanjem. Bravo majstore.

Mate to si ti ? nisam te prepoznao ovako skrivenog :D

alfa1
    Student
    Reakcija primljeno
    258
    • November 23, 2023 at 6:17 PM
    Quote from emil

kolko si u pravu i s kolko argumenata raspolazes pokazujes zadnjom recenicom.

Čovječe tvoji su argumenti da čovjek prepakira baterije iz Kine i da su to kupili Goldman Sachs i ostali. Za Porsche si napisao da dobivaju nekretnine, što ostali dobivaju? Radi se o stotinama milijuna eura. Nemaju boljih pozicija u svijetu nego su profitirali kupiti u okolici Zagreba? Ti to ozbiljno? Koji je razlog za to?

Nešto o robo-taxijima i argumentima.

Pročitaj ovo ispod pa napiši što nije točno i koje ti to argumente imaš.

Mati Rimcu treba poručiti da je Elon Musk bliže Robo-taxijima, a ne da vrati novac - Poslovni dnevnik

U svojoj zabavno-informativnoj emisiji Stanje nacije, koja je novost svog formata, novinarska zvijezda Zoran Šprajc prozvao je inovatora Matu Rimca zbog probijanja rokova vezanih za projekt Robo-taxija.

Sam format Stanja nacije izuzetno je inovativan na ovom području, a sličan je i formatu Johna Olivera – tzv. zabavnim vijestima. Takve su vijesti nastale iz globalno popularnih Tonight Show emisija koje su obično u uvodu imali nešto između stand up-a i vijesti gdje bi domaćin pretresao aktualna događanja.

Može li Rimac pratiti Muska?
    Možda se neki pitaju koji je cilj takvog formata. Priča je sasvim jednostavna – važno je pažnju privući sadržajem, a ne nužno informirati. Upravo zbog toga ne iznenađuje da su različiti napadi ili kontroverze usko vezani za ovaj format. Interesantno je primijetiti i da je ovaj format prvo nazvan “fake news” formatom zbog toga što njime ustvari ne dominiraju činjenice nego mišljenje samog autora.

prava je vijest koga je to Zoran Šprajc prozvao u svojoj emisiji. Iako je publika ovakvih formata starija publika, riječ je o obrascu koji im odgovara unatoč tome što teško prepoznaju što je mišljenje autora, a što činjenica.

činjenica da poduzetnik svjetskog glasa predstavlja Hrvatsku u utrci za ostvarenje Robo-taxija je uistinu znanstvena fantastika.

Šprajc je rekao kako nema još Robo-taxija ni na vidiku, a da je Mate već uzeo pare. Radi se, naravno, o sredstvima Europske unije upravo za inovacije, pa tako Republika Hrvatska treba zatražiti stanovite odgode iako inovacija još nije isporučena.

No, koliko sam osobno shvatio recentnu objavu Tesle, za očekivati je da realizaciju njihovog projekta nećemo dočekati prije 2030. godine. Po tome zaključujem da će i Rimčev projekt biti više puta odgađan. EU će naravno čekati realizaciju projekta koliko god treba jer se inovacije isplati čekati.

A zašto je to tako? Naime, ne sudjelujemo mi u ničemu ovom već sudjeluje on. Za razliku od onoga što kolega Šprajc zabavno ističe, ne koristi Rimac naš novac nego novac iz EU fonda za inovacije jer i Europska unija zna da su inovacije ključ ekonomskog prosperiteta, kako hrvatskog tako i onog u EU. Realnost je takva premda postoji određeni rizik da inovacije ne uspiju nego da čak samo dođu do određene razine uspjeha.

Što se tiče medijskog praćenja projekta Robo-taxija, ja bih Rimcu za poticaj radije govorio da je Musk bliže cilju, a ne da vrati novce. To mi se nekako čini stimulativnije kada je pakiranje vijesti u pitanju, a naravno da želimo pomoći da inovacija ugleda svjetlo dana jer hoće – bilo na ulicama Zagreba ili Austina u Texasu.

Cijenite svoje inovatore, njegujte ih i gurajte naprijed jer će vam inače otići u druge sredine gdje ih više cijene. Je li netko rekao Nikola Tesla? Da se sada vratim na početak. Rimcu i treba i ne treba zamjeriti što ne komunicira projekt svako toliko. Prvo, treba razumjeti da nije lako u poslu imati, a posebno u komunikaciji, konkurenciju u Elonu Musku. S druge strane, kao što je njegov proizvod par excellence, takva mu treba i komunikacija.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • November 23, 2023 at 6:30 PM

A vrag zna, realno vjerujem da nitko pred par godina nije vjerovao da moze napravit neveru sa tim karakteristikama da potuce sve ostale u svim segmentima.
    Vjerujem da su svi bili skepticni i smijali se, je bas ce to ekipa iz HR napraviti…

Tako da, nikad ne reci nikad. Nove tehnologije su zanimljive i onaj tko to najbolje iskoristi ce bit car, ako ga ne shebu sa ratom, razaranjem.

Zbog cega sada rusi razvljuju po Ukraijni? vide da odlazi nafta i plin pomalo ća, i bolje im je izazvati kaos u svijetu da se to omete, prolongira.

Jer kad se razviju jos malo baterije za 2-3 godine, sa solarima na krovoima i mini vjetroelektranama koje su prakticno vec tu, prestaje golema potreba na naftom za prijevoz i plinom za grijanje.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 23, 2023 at 6:40 PM

ja uopce ne dovodim u pitanje sto je rimac napravo nego ono sto nije .

cak ne dovodim u pitanje ono sto nije a sprzio je lovu ulagatelja nego ono za sto je sprzio lovu poreznih obveznika.

dovodim u pitanje takodjer ono sto je sam izrekao a ja ovdje ccopy/paste.

toliku kolicinu lazi je tesko ne vidjet . to je u rangu s muskom. al to sto mu nevera vozi ne znaci da je sagradio tvornicu baterija u kini ili da radi baterije za svemirska dizala. prvo je napravio al ovo drugo i trece je i dalje LAŽ.

tako je i Bandic bio super. je da je krao al je i nama sagradio fontanu .ma daj...

Ja ne moram bit astrofizicar ili sto vec da bih znao da rimac laze kad izjavi da radi baterije za svemirsko dizalo.

Eto ja sam nabrojao gore par pitanja pa mi ti daj odgovore na njih. gdje je FI u kojem se vidi 8 prodanih C1? gdje je financisjki izvjestaj u kojem se vidi da je prodao 150 C2 ? gdje je FI gdje je rasporodao nevere? cak se ne vidi u ovom zadnjem FI(s kojim je kasnio mjesecima radi friziranja)ni ona jedna Nevera koju je kao prodao Rosbergu

ovo je financijski forum pa mislim da nije bas cudno da ja trazim FI gdje bi mogao vidjet sto osnivac i direktor Rimac autoobila tvrdi.

eto samo mi daj FI gdje je potvrdjeno da je on prodao do sad ista od automobila.

150*2 milje eura se valjda mora vidjet u FI. njegovo " majke mi" ne pusim.

posto gore spomenuto ne postoji moje je pravo sumnjat i u robotaksije i sve za sto cica poticaje od drzave te upozorit ostale na njega jer patoloski laze zadnjih 10 godina.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • November 23, 2023 at 6:41 PM

na samom početku sam imao nekakve iluzije oko rimca ali čim su počele nekakve državne subvencije odma mi je to smrdilo na prevaru što će se na kraju i pokazati. taj taxi se glorificira kao da će na mars ići. evo vam za primjer autonomni kamion od ¨zaostalih¨ rusa. ove vojne bolje da ne pokazujem jer će natisti dobiti fraz. ali hebeš to. meni i onaj ifobip smrdi na gadnu prevaru. tko prati zna da su oni dobili neki kredit od onog fonda koji je šatro privatni i vodi ga neki splićo (500M$) za sad su u grejs periodu i otplaćuju samo kamatu. u međuvremenu su odustali od izlistavanja na američku burzu jer je stvarno bila frka ali okolnosti su se gadno promjenile u njihovom sektoru, konkurencija ih je stigla, kvalitetni radnici ih napuštaju itd. i td. sve u svemu loše. ali ajd to nego što sam nešto načuo da je onih 500M$ zapravo ulaganje naših mirovinskih fondova !!! sad je opet neka reforma tih fondova i ako oni stvarno misle tako ulagati onda nebu dobro. ako je ovo istina, a izgleda da jeste jer je ovo isajd ifo onda gubim posljednju nadu u normalno poslovanje u ovoj državi.

Files

5Kn4nMvYH88.jpg 211.39 kB – 0 Downloads
    alfa1
    Student
    Reakcija primljeno
    258
    • November 23, 2023 at 6:44 PM

Ne kasni čovjek u izgradnji apartmana, nego u nečemu u čemu još nitko nije uspio.

Ako i ne uspije to napraviti ili nečiji proizvod bude bolji ili izabran iz nekog drugog razloga kao dobitna kombinacija to ne bi bio neuspjeh, nego će čovjek ostati upamćen kao netko tko je bio u utrci par najboljih koji su uopće bili sposobni sudjelovati u tome.

I onda su nečiji "argumenti" da je to osigurao nekretninom u okolici Zagreba.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 23, 2023 at 6:53 PM
    Quote from alfa1

Ne kasni čovjek u izgradnji apartmana, nego u nečemu u čemu još nitko nije uspio.

Ako i ne uspije to napraviti ili nečiji proizvod bude bolji ili izabran iz nekog drugog razloga kao dobitna kombinacija to ne bi bio neuspjeh, nego će čovjek ostati upamćen kao netko tko je bio u utrci par najboljih koji su uopće bili sposobni sudjelovati u tome.

I onda su nečiji "argumenti" da je to osigurao nekretninom u okolici Zagreba.

nitko do sad nije uspio homologirat auto ?

pa to je kasnio takodjer. i nije napravio globalnu homologaciju za koju je dobio poticaj.

nije uspio prodat nijedan auto? pa sto je rekao da je prodao 150 c2? ili je retardiran pa lupeta bezveze ili je lagao. izaberi sam sto je.

nisam ja reko da cu imat vozilo s AI verzija "TERMINATOR" za 3 godine nego on. zato je dobio 200 milja eura. kad je to reko svi su imali AI LV3 al nas mate ce odma na LVL 5 koji je i zadnji LVL(valjda je tada pogledao terminatora pa je mislio da je to za istac )

evo ja cu sutra napravit AI terminator v2 samo mi dajte 200 milja€.

i onda ce me takvi kao ti branit- al to nitko nije uspio pa nikom nista?

jesi se ti ludih gljiva najeo ili ?

kazes ne gradi apartmane :D?

Mate Rimac: U Dubaiju gradimo luksuzne stanove za bogate
    www.poslovni.hr

argumenti -manje lupetanja....sta mislis kolko ce ih izgraditi? isto koliko i svemirskih dizala(2013 kod Merlica)-el hovercraf(2013 kod Merlica)tvorcica baterija(2018)-elktricnih jahti(2014) itd

NOVI POSLOVNI POTEZ MATE RIMCA Gradi prvu brzu električnu jahtu na svijetu
    Mi nismo uopće razmišljali o brodovima, ali pred nas su stavili novi izazov. Naravno da idemo u to, kaže Rimac
    www.jutarnji.hr
    Rimac gradi tvornicu u Kini vrijednu milijardu kuna
    Rimac automobili zajedno sa svojim kineskim partnerom Camel grupom u Kini grade tvornicu električnih motora i baterija vrijednu 158,2 milijuna američkih…
    www.tportal.hr
    Svemirsko dizalo s bazom na Mjesecu je izvedivo, izračunali su znanstvenici
    Koncept svemirskog dizala koje bi putem posebnog kabela podizalo teret sa Zemlje u orbitu fizikalno je vrlo zahtjevan. Međutim, znanstvenici imaju ideju kako…
    www.bug.hr

evo samo sto nije gotova :D

MAte je auto bez vozaca imao jos 2015

Rimac: Napravili smo automobil koji vozi bez vozača
    Gost Pressinga s Dubravkom Merlićem bio je poduzetnik i izumitelj Mate Rimac.
    n1info.hr

njegov robotaksi bez vozaca LVL 5 ce bit upravljan s jostikom :D

a ovo je jedini izum koji priznajem da je nas mate napravio.

MRAK :D

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • November 24, 2023 at 8:12 AM

Izvrstan clanak..

https://arhivanalitika.hr/blog/prikriven…hJBiZ7hv1SWBTvg

Ako se automatski mogu mjenjati doprinosi za sljedecu godinu, koji kur.c se ne mogu i ti neoporezivi dijelovi dizati, da prate inflaciju sad bi neoporezivo umjesto 4k od pred par godina, vec bilo 5k kn / 650€, kao i razredi za uzdrzavane clanove obitelji.

Ali ne, bitno je pricati tko je skrenio udesno, ulijevo, tko je crven, crn… 😒

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 24, 2023 at 12:10 PM
    Quote from D_artagnan

Izvrstan clanak..

Ako se automatski mogu mjenjati doprinosi za sljedecu godinu, koji kur.c se ne mogu i ti neoporezivi dijelovi dizati, da prate inflaciju sad bi neoporezivo umjesto 4k od pred par godina, vec bilo 5k kn / 650€, kao i razredi za uzdrzavane clanove obitelji.

pa nisu ludi.

poanta priče i je u tome da ti negdi skinu 1%, to nazovu "reformom", a ti na kraju platiš više.

i ne smiješ zaboravit spomenit da ti je vlada "smanjila" porez, nego nabacit osmijeh na lice kad unosiš platni nalog sa većim iznosom :S

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • November 24, 2023 at 6:08 PM
    Quote from D_artagnan

Izvrstan clanak..

Kad shvatite da su u nas skoro svi političari ekonomski skroz lijevo bit će vam lakše. Gledaju vas kao bankomat i cilj im je ukrasti vam što više.

• Junius
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,824
    • November 24, 2023 at 6:59 PM
    Quote from Paulie
    Quote from D_artagnan

Izvrstan clanak..

Kad shvatite da su u nas skoro svi političari ekonomski skroz lijevo bit će vam lakše. Gledaju vas kao bankomat i cilj im je ukrasti vam što više.

Nisu lijevo samo ekonomski....;)

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,471
    • November 24, 2023 at 9:50 PM

Upsss. kakav grah- moja kristalna kugla vidi bolje od graha :D

Index otkriva: Na robotaksijima se dvije godine nije radilo ništa, nema ni prototipa
    RIMAC je za robotaksije dobio 180 milijuna eura, no dvije godine nije se radilo baš ništa.
    www.index.hr

a i ovaj novinar pojma nema. kako se nije radilo nista. pa spaljivao je nase novce. nije to lako.

rimac je izumio novu vrstu sisanja drzavnog novca ... jos samo da to patentira.

i losa reklama je reklama. sad samo da zakon promjene pa da onaj fond moze nase mirovine spalit u rimcevom krematoriju.

PS : evo citat iz teksta : "Taj inicijalni prototip s početka 2021. godine bilo je vozilo na električni pogon, nije imalo volan ni papučice gasa, no nije bilo ni autonomno vozilo već se kretalo uz navođenje daljinskog upravljača.

hahaha- sto sam jucer pisao o rimcevom autu na jojstik ? :D

• accountant
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,160
    • November 28, 2023 at 10:26 PM

Izgleda da nas je napustio legendarni Ch. Munger

Hvala mu na pregršt neprocjenjivih često i zajedljivih komentara i savjeta.

Laka vam zemljica dragi gospodine!

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • November 29, 2023 at 7:13 AM

Preminuo je jedan od najvećih kapitalista stare škole mjesec dana prije 100-tog rođendana. Laka mu zemlja, uz 8 djece i sve što je napravio nema za čim žaliti.

Preminuo Charlie Munger, dugogodišnji poslovni partner Warrena Buffetta
    Munger, koji bi na Novu godinu napunio 100 godina, bio je Buffettov savjetnik za ulaganja i poslovne odluke i pomagao je voditi Berkshire kao potpredsjednik od…
    www.vecernji.hr
  • st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 29, 2023 at 8:10 AM
    Quote from Paulie

Preminuo je jedan od najvećih kapitalista stare škole mjesec dana prije 100-tog rođendana. Laka mu zemlja, uz 8 djece i sve što je napravio nema za čim žaliti.

https://www.vecernji.hr/vijesti/premin…uffetta-1727745

kad još odu Warren i Joža Manolić, držmo gaće :S

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • November 30, 2023 at 5:57 AM

ode i Kissinger, a Soros i Buffett čekaju crash da se još jednom nakesaju prije nego i oni odu la pa pa :S

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • November 30, 2023 at 8:51 AM

ode sad kad je najzanimljivije. trebao se je strpiti još godinu dana. izgleda da je znao šta će biti pa od muke nije mogao gledati šta će mu napraviti od životnog djela.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. SPAN (SPAN d.d.) 2.6k

• LodeRunner
      • May 26, 2021 at 12:21 PM
      • Dionice
      • LodeRunner
      • June 5, 2025 at 11:54 PM
    2. Odgovora
      2.6k
      Pregleda
      1.1M
      2.6k
    3. Blister

June 5, 2025 at 11:54 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 5, 2025 at 10:42 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. Bankar

June 5, 2025 at 10:42 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 5, 2025 at 10:08 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      914k
      2k
    3. sitnariba

June 5, 2025 at 10:08 PM
    1. LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472

• harpun
      • February 13, 2020 at 6:27 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 5:38 PM
    2. Odgovora
      472
      Pregleda
      171k
      472
    3. umalo

June 5, 2025 at 5:38 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 476

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 5, 2025 at 9:45 AM
    2. Odgovora
      476
      Pregleda
      208k
      476
    3. Dado

June 5, 2025 at 9:45 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• SPAN (SPAN d.d.)

Blister June 5, 2025 at 11:54 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

sitnariba June 5, 2025 at 10:08 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

misterno June 4, 2025 at 7:36 PM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

bluelionZG June 4, 2025 at 4:38 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 4:34 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

Dado June 4, 2025 at 1:38 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM

Popularne Teme

• Birtija

5,858 Replies, 5 years ago
  • Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

4,267 Replies, 5 years ago
  • Aktualno (vijesti)

1,148 Replies, 4 years ago
  • Prognoza cijena

231 Replies, 5 years ago
  • Prijedlozi za forum

212 Replies, 5 years ago
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt