izgleda ni u Kini ne cvjeta više 1000 cvjetova, nego samo 300, a valjati će i njih dobro zalijevati da ne uvenu
Novi plan za spas posrnulog nekretninskog diva
www.poslovni.hr
izgleda ni u Kini ne cvjeta više 1000 cvjetova, nego samo 300, a valjati će i njih dobro zalijevati da ne uvenu
Nisu doduše reki nijedan racionalan razlog zašto bi se vraćali ...
Pa vjerovatno zato sto oni imaju plan 🤣🤣🤣
Na kraju ce svi imati bolje uvjete, povlastice, nego nasi mladi ovdje, koji moraju otic van da bi mogli nesta stvoriti u zivotu 😏
bome...predsjednik se jako dobro zabavlja...
Inače je fascinantno da pored naše top vode mi uvozimo vodu ???? ono wtf. iz špine nam je voda bolja od te vode iz mađarske, austrije, a ta voda se troši po sezoni ,
Ajde sokovi, ili ako netko želi baš neki brend pa naruči, ali po defaultu u dosta objekata ide samo ta voda i mineralna
Kako si iz tog članka zaključio da uvozimo vodu?
BTW, grozno je što se dogodilo. Meni se čini da se neki psihopat igra s tim, s obzirom na sličan slučaj od pred par mjeseci
Šta se puni ovdje Romelquele voda i mineralna?
Nisam iz članka, nego svaki put kad sam vidio na toj boci to je bilo ili austrija ili mađarska, a gledao sam jer mi je bilo fascinantno da pored naše vode ide uglavno samo ta?
da se ovo desilo u americi, tip kojemu se to desilo u restoranu bi dobio odstetu da njegovu praunuci jos imaju para
a kod nas nista, jos ga napali na pocetku da to nije iz restorana i od vode
Nisam iz članka, nego svaki put kad sam vidio na toj boci to je bilo ili austrija ili mađarska, a gledao sam jer mi je bilo fascinantno da pored naše vode ide uglavno samo ta?
jućer sam vidio taj mail i postavlja se pitanje da li je zagađena samo voda ili i neki drugi asortiman coca-cole...u svakome slučaju, neko vrijeme se može i bez cole, fante, schwepsa dok se stvari ne izkristakiziraju.
Nisam iz članka, nego svaki put kad sam vidio na toj boci to je bilo ili austrija ili mađarska, a gledao sam jer mi je bilo fascinantno da pored naše vode ide uglavno samo ta?jućer sam vidio taj mail i postavlja se pitanje da li je zagađena samo voda ili i neki drugi asortiman coca-cole...u svakome slučaju, neko vrijeme se može i bez cole, fante, schwepsa dok se stvari ne izkristakiziraju.
To smece od cc i slicnih proizvoda treba skroz izbacit iz potrosnje, zdravlja radi. Bolje popit casu dvije dobrog vina.
Pazite što pijete, pazite što grizete. Također imamo skoro tjedno da se povlači sa polica trgovina neki proizvod, gadljivo postaje bit informiran.
da se ovo desilo u americi, tip kojemu se to desilo u restoranu bi dobio odstetu da njegovu praunuci jos imaju para
Nek nađe decko dobrog odvjetnika i ….
Nek nađe decko dobrog odvjetnika i ….
Ne može odvjetnik puno tu utjecati, kriteriji Vrhovnog suda za naknadu štete su dosta egzaktni, napravi se vještački nalaz i to je to, u Americi postoje punitive damages i samim time je odštetno pravo drastično različito.
I koliko ti je egzaktno kad ostanes bez zeludca i jednjaka sa unistenim zivotom 🤔
Koliko dođe zamjenski kad novog vec neces moci nabaviti 😒
I koliko ti je egzaktno kad ostanes bez zeludca i jednjaka sa unistenim zivotom 🤔
I jos dva nova ?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-osobe-15392031
I jos dva nova ?
Vidim krenila je histerija, koga god čujem histerizira o ovome...nema nam pomoći, doli uvesti novi lockdown.
#mislinadruge
Šteta da Coca Cola Hrvatska nije izlistana na burzi...
Šteta da Coca Cola Hrvatska nije izlistana na burzi...
s obzirom na promet nase burze, nebi se desilo ama bas nista (na zalost)
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-osobe-15392031
I jos dva nova ?
Vidim krenila je histerija, koga god čujem histerizira o ovome...nema nam pomoći, doli uvesti novi lockdown.
#mislinadruge
Beroš govori da je u stalnom kontaktu s prvim pendrekon i da očekuje dokazak Capaka, tako ništa nije isključeno da se Stožer opet okupi, valja malo pojačati budžet pred skijanje,
izgleda je neki "inženjer" malo pojačao dozu za ispiranje u tvornici u Austriji, pa nabacio posla kolegama doktorima
s obzirom da prosvjeduju protiv coca cole diljem svijeta jer podrzava izrael, nebih se cudio da je to netko i napravio