vrijeme je da nadjem partijsku knjizicu
Aktualno (vijesti)
-
-
-
Žena koja je ubila sestru i 19 godina skrivala tijelo privremeno puštena iz zatvoraSMILJANI Srnec, koja je ubila sestru i tijelo 19 godina držala u zamrzivaču, privremeno se prekida izdržavanje kazne.www.index.hr
eto sto ti je nase sudstvo.
malo da se odmori .
a bakicu i dedeka koji su kraj placa iz auta prodavali boje za uskrsnja jaja treba zatvorit zauvjek.
-
vrijeme je da nadjem partijsku knjizicu
To je kao da sam sebi ili najblizima pljunes u usta .
-
sve cijene svakako moraju ići dolje, jer nema više opravdanja za deračinu trgovačkih centara, samo što ovi sada žele pokazati kako su oni to inicirali,
-
Nema urote oko poskupljenja. U rastu cijena sudjeluju svi, pa i građani - Index.hr
radi vas forumasa meni skuplji parizer
-
Rugali se ovdje koliko zelimo al ako stvarno svi trgovci smanje cijene to je lijep poklon A.P. pred izbornu godinu, još da Zoki nagovori Orbana da Ina smanji cijene auh.
-
ako je ovo istina, da nam u razdoblju najviših cijena (i poskupljenja) hrane, proizvodnja iste te hrane u našem 'domaćinstvu' padne 10%... to je za momentalnu ostavku ministrice (u videu od 4:40)
no mi se bavimo prisilom i ucjenom trgovačkih lanaca da smanje cijene
#logika ako nemaš domaće proizvodnje, onda uvoznici kolo vode, nema tu kruha
-
ako je ovo istina, da nam u razdoblju najviših cijena (i poskupljenja) hrane, proizvodnja iste te hrane u našem 'domaćinstvu' padne 10%... to je za momentalnu ostavku ministrice (u videu od 4:40)
pa naše stanovništvo se ponaša kao da su ih trgovački lanci uzeli na komenciju, nitko neće da proizvodi ništa, samo ujutro na jasle i kmeeeee
o ministrici ne bi trošio slova, žao mi tipkovnice
-
Isto ga malo pretjeruje kod dijela da je drzava u defaultu jer nije izdala trezorce jer nije htjela prihvatit vecu kamatu, istina je da im nije bilo zurbe za likvidnost i pokusali su to provuci s nizom kamatom i sad ce to uvalit gradjanima jer likvidnosti ima za nize kamate na domacem trzistu iako ce vjerovatno ponudit vecu radi izbora, ista situacija kad Maric nije htio prihvatit obveznice prije koju godinu pa je na kraju dobio nizu kamatu treba sagledat i okolnosti na trzistu s kamatnim stopama i likvidnosti.
-
dajte mi trezorce! sve cu vam oprostiti!
-
-
da stvarno.
koje blesavo crnjačenje.
banke ih ne žele, jer su im bilance pune, ali imaju i novčani fondovi, ali i građani.
tko ovo ne kupi, nego ostavi novac na banci, nek se ostavi ulaganja.
p. s. trezorci su premija u odnosu na obveznice, a ako banke neće safe and liquid assets, tko ih šiša.
više za nas
-
uostalom, tko brani i firmama da se njima nakrcaju i ostave cash samo za tekuće troškove, dok čekaju manje kamate za novi capex ciklus?
ladno vam mogu kupon isplatit ka dividendu, a ne narušavaju cash poziciju.
samo ulagački analfabeta ne vidi kako od ovoga svi mogu profitirat 🤦
-
da stvarno.
koje blesavo crnjačenje.
banke ih ne žele, jer su im bilance pune, ali imaju i novčani fondovi, ali i građani.
tko ovo ne kupi, nego ostavi novac na banci, nek se ostavi ulaganja.
p. s. trezorci su premija u odnosu na obveznice, a ako banke neće safe and liquid assets, tko ih šiša.
više za nas
Banke nece ispod ECB kamate koje dobivaju za depozit prakticki ecb je istisnuo trezorce, koje ludilo sami sebi nabili kamatu prakticki drzava placa duplu kamatu jednu kroz centralnu banku drugi kroz dug, ali naravno cilj je smanjit likvidnost da smanjis infllaciju, prvi korak isusi likvidnost iz banaka prema ecb-u, digni kamate na kredite i otezaj izdavanje, sad dio dva isusi likvidnost gradjana kroz drzavni dug i onda tek rast kamata kroz depozite tek onda ecb moze prominit kamatu na depozit kada marza je ogranicena na donjem dijelu pa je moras zadrzat gdje je
-
Banke nece ispod ECB kamate koje dobivaju za depozit prakticki ecb je istisnuo trezorce, koje ludilo sami sebi nabili kamatu prakticki drzava placa duplu kamatu jednu kroz centralnu banku drugi kroz dug, ali naravno cilj je smanjit likvidnost da smanjis infllaciju, prvi korak isusi likvidnost iz banaka prema ecb-u, digni kamate na kredite i otezaj izdavanje, sad dio dva isusi likvidnost gradjana kroz drzavni dug i onda tek rast kamata kroz depozite tek onda ecb moze prominit kamatu na depozit kada marza je ogranicena na donjem dijelu pa je moras zadrzat gdje je
trezorci nisu isušivanje likvidnosti, već obveznice.
trezorci uvijek svima trebaju, pogotvo ako opet bude neko s*anje na financijskim tržištima.
zato sam ja obveznice preskočio, ali ću na ovo grlom u jagode
-
trezorci nisu isušivanje likvidnosti, već obveznice.
trezorci uvijek svima trebaju, pogotvo ako opet bude neko s*anje na financijskim tržištima.
zato sam ja obveznice preskočio, ali ću na ovo grlom u jagode
Kako nisu i jedno i drugo je isti dug samo je rocnost drugacija, samo zbog krace rocnosti je brzo utrziva i smatra se kao cash jer se lako unovci za fer vrijednost, ali i to postoji ali vjerovatno kada je hiperinflacija na dijelu kao recimo u turskoj bas bi trebalo vidit kako se to vrednuje u tim okolnostima
-
Kako nisu i jedno i drugo je isti dug samo je rocnost drugacija, samo zbog krace rocnosti je brzo utrziva i smatra se kao cash jer se lako unovci za fer vrijednost, ali i to postoji ali vjerovatno kada je hiperinflacija na dijelu kao recimo u turskoj bas bi trebalo vidit kako se to vrednuje u tim okolnostima
uvik ima šta ako, ali kad držiš goli cash, onda banka zarađuje na tebi, a ti ovako zarađuješ na uhljebima
nek svak radi šta hoće, ali meni je žešća glupost ovo ne iskoristit, kako firme, tako i građani 🤷
-
uvik ima šta ako, ali kad držiš goli cash, onda banka zarađuje na tebi, a ti ovako zarađuješ na uhljebima
nek svak radi šta hoće, ali meni je žešća glupost ovo ne iskoristit, kako firme, tako i građani 🤷
Cash je uvijek dobro imat, ja sam dio viska s banke gdje je bilo nula kratkorocno prebacio na IB gdje na cash mi trenutno daju 3.2% dok se oni odluce kad ce dati trezorce
-
trebalo bi provjeriti je li po skladištima ostalo gdje i Trumanovih jaja, da su i to podijeli najugroženijima, kada se već kao rješenje nudi k bilo bi dobro da bude i prilog
Jaja, krumpir, riža... Ovo je popis namirnica kojima će se cijena zamrznutiKojim je artiklima cijena zamrznuta i na koliko eura, pogledajte u nastavkuwww.vecernji.hr -
Debeljak bi moga živit samo od naplate parkinga
Suci Općinskog suda broje sitno do povratka s periferije u centar Splita. Pitali smo im predsjednika gdje će parkiratiKad će se Općinski sud s Dračevca preseliti u Split, u bivšu zgradu "Stande", pitali smo predsjednika Suda Dražena Maravića. - Prema posljednjim informacijama…slobodnadalmacija.hr -
Netreba ni bit svaki parking 1m od zgrade gdje je ured. Normalna razvijena društva imaju funkcionalne sisteme 'Park and Ride' al nemeže tako u ST gdje su na svaku pogodnu parcelu već 'stavili ruke' developeri , mozda dijelom u dilu sa lokalnim politikantima, svih boja .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner