Ima li nešto trenutno bb?
Best buy
-
-
-
Ja sam trenutno na Hvaru, Vrboska. U hotelu, gazda Turčin, sve je obnovljeno i skoro puno. Uglavnom Francuzi. Gazda je primjereno spustio cijene i dobro se reklamira pa valjda zato.
-
I mene zanima, da li netko vidi koje dionice bi mogli smatrati Best Buy trenutno u nekom kraćem roku (do godine dana)?
-
Atpl
Uskoro ce se apsolvirati los drugi kvartal, a treci vozi profitabilno. Nema vise lockdown-a, teret ce rasti brze od flote narednih barem godinu i pol.
-
Vlen je dobar na ovim razinama za ulaz, 6-7 kn, dobro rade, i jos uvijek je cijena debelo ispod koje su kupovali talijani. Nije u fokusu ulagaca, ali firma se dobro vodi, i profitabilnog posla ima.
-
Atpl
Uskoro ce se apsolvirati los drugi kvartal, a treci vozi profitabilno. Nema vise lockdown-a, teret ce rasti brze od flote narednih barem godinu i pol.
Slozila bih se. Negdje na dan objave FI za 2Q. Nakon toga ocekujem bolje dane.
Vlen je dobar na ovim razinama za ulaz, 6-7 kn, dobro rade, i jos uvijek je cijena debelo ispod koje su kupovali talijani. Nije u fokusu ulagaca, ali firma se dobro vodi, i profitabilnog posla ima.
Za dugorocne ulagace svakako bb.
-
HPB, trenutno na 0.4 booka, i 90 mil kuna rezervacija ide u dobit za 2q , isto slabo u fokusu. Neznam dali postoji mogucnost privatizacije, drzavi gadno fali novaca.
-
CASH-R-A. Ovo definitivno nisu vremena za biti u papirima. Možda zlato, ali to je već 50% otišlo gore u odnosu na dno od prije godinu dana tako da ni to nije super. Proizvođači nafte i zemnog plina su najbliže BB u ovom trenutku jer ugljikovodici mogu ići samo gore u odnosu na trenutnu cijenu...
-
Rade nece imati goste nego spustiti cijene kazu oni.Danas stoje ka jastrebi uz magistralu s tablom -30%..Grozde 40 kn nektarine 35 pa procjenite koliko ce prosjecnih Hrvata doći.Sad ce netko reci kako je u Veneciji skupo.Kod nas je cijeli Jadran Venecija.
-
Ovo definitivno nisu vremena za biti u papirima. Možda zlato, ali......
- uz ovakvo pisanje stvarno ne ide ime Rambo.
-
-
..Grozde 40 kn nektarine 35 pa procjenite koliko ce prosjecnih Hrvata doći.
- "Lidl" ima iste cijene za cijelu HR uključujući i otoke.
-
- ima jedna dionica, ja i gospon Neo smo od gospođe Ane to kupovali ispod 90kn.
- sada kada gospođa Ana tu iziđe do kraja cijena će rasti.
- gospon Neo je to prodao s 10% zarade.
- ja tu očekujem cijenu od 200kn, pa ću to prodati ekipi s "Poslovnog".
-
Slazem se Ivana7..ako su mogli ingri i vise nego poduplat cijenu dionice na osnovu "kreativnog izrazavanja uprave na papiru" ne vidim razlog zasto ne bi taj scenario bio i kod IGH kod kojeg ima poslova sve vise a i obnova Zagreba je jedan mega projekt te bi cijena dionice mogla poskociti i x3 ili x4.
-
Izjavu je dao CEO hedge fonda, oni su se osigurali i za slučaj pada
Istina je da ne znamo, i da je zlato već 1800 dolara za uncu....... ali ako kriza eskalira , a ni taj ishod ne znamo, sve je moguće
Tko zna što nas čeka nakon predsjedničkih izbora u USA
Ruku na srce, nesigurna vremena. Obično burze prethode stvarnosti, ovaj put kaskaju
Ove price o zlatu na 5000 dolara nisu nista novo. Ako proguglas vidjet ces da se ista ta prica vrtila tamo prije 10-12 godina kad je helicopter Ben bio in the mood.
Ne mogu se sjetiti o kojim je iznosima bilo rijeci ali mislim da su emitirane tisuce milijardi USD (jer vise se ne mora tiskati novac dovoljno je pritisnuti enter, pa se stoga govori o emitiranju, a ne printanju).
Ta prica je cak i dobro odradila, tamo 2012/13 dogurala je unca zlata na 1400 usd ako se ne varam a nakon toga se strmoizdila na 900 usd. Moja je procjena da bi zlato moglo dotaknuti 2000 ili cak dosegnuti 2100 ili 2200 a nakon toga ide povratak na 1500. Na 5000 nece ici, ali ni ispod 1500 nece pasti - upravo zbog inflatornog ucinka emisije/emitiranja novca. Dakle oprez sa zlatom, pratite gold silver ratio nikad nije bio veci. Ili je zlato precjenjeno ili ce srebro krenuti smanjivati trenutni odnos 1:93.
-
pohva
..Grozde 40 kn nektarine 35 pa procjenite koliko ce prosjecnih Hrvata doći.
- "Lidl" ima iste cijene za cijelu HR uključujući i otoke.
Kad budu imali cijene kao u Svabiji nek se jave, šatro spasavaju SEE sirotinju-moš misliti.
Ma ok je i Tommy Ribola Lidl ovi ostali pljacka.Danas plaža dosta popunjena dolaze lokalci s brodom na kojem je voće i tzv varene kukurice stoje trube nitko nista okrecu se dalje.druga strana mola nista.Stari mi je Dalmos ali taj gelipterski ja bi 3x mi je uvjek isao negdje.....cenzura.Sto se dionica tice rekao sam si moratorij do 1.9. necu investor paliti.Na jesen bude gusto...
-
Prijatelju, nitko ne nije skuzio, garantiram
Osim ove zadnje recenice a tu se u potpunosti slazem . Iduci Q3 je kljucan, tko ima usi neka cuje.
I dajte se ljudi odmaknite od US berze, govorim vam za vase dobro.
-
Ove price o zlatu na 5000 dolara nisu nista novo. Ako proguglas vidjet ces da se ista ta prica vrtila tamo prije 10-12 godina kad je helicopter Ben bio in the mood.
Ne mogu se sjetiti o kojim je iznosima bilo rijeci ali mislim da su emitirane tisuce milijardi USD (jer vise se ne mora tiskati novac dovoljno je pritisnuti enter, pa se stoga govori o emitiranju, a ne printanju).
Ta prica je cak i dobro odradila, tamo 2012/13 dogurala je unca zlata na 1400 usd ako se ne varam a nakon toga se strmoizdila na 900 usd. Moja je procjena da bi zlato moglo dotaknuti 2000 ili cak dosegnuti 2100 ili 2200 a nakon toga ide povratak na 1500. Na 5000 nece ici, ali ni ispod 1500 nece pasti - upravo zbog inflatornog ucinka emisije/emitiranja novca. Dakle oprez sa zlatom, pratite gold silver ratio nikad nije bio veci. Ili je zlato precjenjeno ili ce srebro krenuti smanjivati trenutni odnos 1:93.
točno.
pogotovo što je srebro (uz bakar) jedan od ključnih metala ove nove "zelene" ekonomije.
-
Best buy ali i best risk su po meni , ingra i igh. Ja sam sklon riziku al i zaradi , pa sam tu all in . također sam si rekao da ce to biti zadnje ulaganje na zse berzana, pa sta bude.
-
Best buy: atpl, dlkv, igh, ingr, opte, tpng.
Abecednim redom.
-
Best buy: atpl, dlkv, igh, ingr, opte, tpng.
Abecednim redom.
Os rec sve šta je u stečaju ili blizu 😂😂.
Al da, tu su mali.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166