Revolut pokrenuo banku u Hrvatskoj
-
-
-
Evo još malo novosti o dolasku litvanske online banke Revolut u RH. Podatak o 150 000 hrvatskih klijenata Revoluta meni je nevjerojatan i čini mi se pretjeran.
-
Evo još malo novosti o dolasku litvanske online banke Revolut u RH. Podatak o 150 000 hrvatskih klijenata Revoluta meni je nevjerojatan i čini mi se pretjeran.
Meni se cini premal broj
Koga god znam ima revolut a pola od njih i curve.
-
Malo su im ga uvalili.
-
Malo su im ga uvalili.
a kakav je onda REVOLUT racun tj IBAN LTxxxxxxx.. ?
mislim ako nije tekuci? niti žiro? đto je to onda ?
-
Malo su im ga uvalili.
Je li može netko objasniti kakva razlika između
"primati samo depozite i voditi tekuće ili žiroračune..."
jedina razlika je u "siguranja depozita"?
-
Malo su im ga uvalili.
a kakav je onda REVOLUT racun tj IBAN LTxxxxxxx.. ?
mislim ako nije tekuci? niti žiro? đto je to onda ?
depozitni
-
dobr, a reci te mi... "depozitni.." ? kakav je ro račun i kako da ga otvorim u PBZu npr?
dobijem li karticu za bankomat s tim računom ako se moze otvorit u PBZu ?
što mogu s tim računom?
štedni račun je depozitni? ali štednja se opet ne može trošiti ako je oročena.. ne razumijem
-
dobr, a reci te mi... "depozitni.." ? kakav je ro račun i kako da ga otvorim u PBZu npr?
dobijem li karticu za bankomat s tim računom ako se moze otvorit u PBZu ?
što mogu s tim računom?
štedni račun je depozitni? ali štednja se opet ne može trošiti ako je oročena.. ne razumijem
Prepaid debit kartica.
Dobijes.
Placati robu i usluge online i na POS terminalima.
Nije.
Ukratko, oni bi i ovce i novce. Jer, lagano je nuditi usluge ispod cijene kad poslujes u minusu i pri tome jos ne placas ono sto konkurencija mora placati da bi nudila iste usluge.
-
ha to je nesto ona tipa poklon kartica ali na koju se ne moze placati tj uplacivati placa? recimo debitna kartica koju mog unekom pokloniz za rođendan?
-
-
ha to je nesto ona tipa poklon kartica ali na koju se ne moze placati tj uplacivati placa? recimo debitna kartica koju mog unekom pokloniz za rođendan?
Tako nesto..
Pokloni meni jednu. Obecajem ti da cu svu lovu sa kartice spizdit samo na Optimu!
-
Revolut uvodi opciju da se moze slat i primat kripto. To im je do sad bio jedan veliki minus.
-
emil hvala puno na info
A znači li to da ću sada zaista i posjedovati kripto ? Jer ljudi su pisali da na revolut zapravo ne posjedujem kripto kao što ne posjedujem dionicu ?
-
emil hvala puno na info
A znači li to da ću sada zaista i posjedovati kripto ? Jer ljudi su pisali da na revolut zapravo ne posjedujem kripto kao što ne posjedujem dionicu ?
pa to se jos nezna al cim ga mozes poslat nekome znaci da si i vlasnik jer kad si ga poslo tvoj je...
posto si ga mozda i kupio na binance i posalo na revolut oept je kao tvoj ne njihov.
kad stoji kod njih neznam tko je vlasnik jer i ovaj info je procurio i nije sluzbeni.
-
Plaća se konačno može isplatiti na Revolut | Financije - rep.hrPlaće hrvatskih građana konačno se smiju isplatiti i na njihove račune na Revolutu.rep.hrQuote
Plaće hrvatskih građana konačno se smiju isplatiti i na njihove račune na Revolutu.
Potvrdila je to za rep.hr Porezna uprava, koja je od Hrvatske Narodna Banke dobila obavijest kako je od 1. lipnja Revolut Bank UAB-u izdano odobrenje o proširenju pružanja usluga na području Republike Hrvatske. Temeljem njega, Revolut će osim dosadašnjih pružanja usluga primanja depozita i ostalih povratnih sredstava, započeti s pružanjem i platnih usluga točnije usluga otvaranja i vođenja računa za plaćanje kao što su tekući račun ili žiroračun u Republici Hrvatskoj.
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
November 21, 2024 at 1:41 PM