Možda me ne bude ovdje neko kraće vrijeme, idem potražiti obližnju srčanu stanicu.
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
ADPL-9,35
ADRS2 - 9,66
ARNT- 4,76
ATGR - 0,45
AUHR - 1,43
BCIN - 4,67
ERNT - 4,93
HT - 1,16
IKBA - 1,08
JDGT - 5,03
JDOS - 2,18
KODT - 5,32
KODT2 - 15,41
KOTR - 3,91
MDKA - 3,93
PVCM - 11,38
RIVP - 8,59
SPAN - 0,78
ZABA - 5,97
CASH - 0
Ne stavljajte točan postotak jer više niste anonimni. Recimo imam program koji iz vaših postotaka izračuna točan portfelj u dionicu, pogleda knjigu dioničara i lako se zna tko je tko. Zato Darko C. i drugi ako želite biti anonimni ne stavljajte postotak. Dovoljno je samo popis dionica.
Čisto da vam skrenem pozornost na to.
Pozdrav svima.
-
Treba sve sto se radilo na ZSE, sa imenima aktera i kompanija, sloziti na jedan web da ostane za 💪 anale i podsjetnik buducim generacijama kakva je ekipa bila na ovim prostorima i sta su bili sposobni napraviti protiv svojih građana 😏
-
Treba sve sto se radilo na ZSE, sa imenima aktera i kompanija, sloziti na jedan web da ostane za 💪 anale i podsjetnik buducim generacijama kakva je ekipa bila na ovim prostorima i sta su bili sposobni napraviti protiv svojih građana 😏
a građani korumpirani pa 30% glasa za osuđenu zločinačku organizaciju koja uspijeva kontrolirati sve resurse našeg društva
-
Pa nek i to ostane zabiljezeno 😉
-
a građani korumpirani pa 30% glasa za osuđenu zločinačku organizaciju koja uspijeva kontrolirati sve resurse našeg društva
U jednom selu za ručkom san skoro sam sebe patronama napunija,
Veliča se HDZ s takvim nabojem da ti ne preostajea nego pozitivno klimati glavom i zadržati suze 😄
Kaže ženi su namistili posa čistaćice u školi pa cila šira familija glasa za njih jer su oni njima SVE.
Jadna žena pere pod ponosno bradom visoko jer ona IMA VEZU ne razmišljajući da ona ipak odradi za svoju plaću koja bi joj bila i veća da je na drugu stranu isti ne pljačkaju,možda bi imala 2 robotska usisavača pa bi jednog mogla spasiti za na selo i biti glavna u plemenu a ne ovi što pljačkaju vodovodne cijevi i razne materijale.
-
nije mi jasno zakaj mislite da cijena ne može ispod 53,60?
Jel ovo ozbiljno pitanje? Mene bi zanimao vaš interes u svemu ovome s obzirom na trud koji ulažete. I naravno, niste jedini.
-
Molim brisanje gornjeg i ovog komentara.
-
Poštovana/poštovani,
ovim automatskim odgovorom potvrđujemo da je Vaša poruka zaprimljena u pisarnicu Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.
Molimo Vas da ne odgovarate na ovu poruku.
--
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga
Ured glavnog tajnika
Direkcija za opće i administrativne poslove
Pisarnica
Franje Račkoga 6, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Tel: +385 1 6173 200
e-mail: pisarnica@hanfa.hr
-
Mislim da ih (Upravu atpl i tnpl) treba razapeti kroz medije....hanfa, dorh i bakrači su ionako njihove marionete....pogotovo sad pred izbore kad im to ne odgovara....i pogotovo u Dubrovniku.
Tako da tko god zna nekakve novinare neka pokuša nešto zatalasati....i da se novinari pozabave time tko stvarno stoji iza te famozne zaklade.....
Da to je najinteresantnije iza svega, imena vlasnika zaklade. Dali tko od svih tih drzavnih ustanova ima ovlasti istraziti vlasnistvo, kako to ide inace kod zaklada, i to jos vani?
-
-
Mislim da morate ući u profil.
Naše punomoći su kod Vergilija pa za sada čekam da vidim šta ćemo sa njima ili selimo xaxa u drugu košaricu.
sori, da Vergilija sam htjela kontaktirati, pobrkali mi se lončići. Budem već skužila. Možda i imam neka ograničenja od strane admina jer sam nova.
Imate poruku.
-
Mislim da ih (Upravu atpl i tnpl) treba razapeti kroz medije....hanfa, dorh i bakrači su ionako njihove marionete....pogotovo sad pred izbore kad im to ne odgovara....i pogotovo u Dubrovniku.
Tako da tko god zna nekakve novinare neka pokuša nešto zatalasati....i da se novinari pozabave time tko stvarno stoji iza te famozne zaklade.....
Da to je najinteresantnije iza svega, imena vlasnika zaklade. Dali tko od svih tih drzavnih ustanova ima ovlasti istraziti vlasnistvo, kako to ide inace kod zaklada, i to jos vani?
mislim da ide ovako, oni su sada svi zajedno sa tima iz državnih ustanova na skijanju u Austriji i smiju se ako čitaju ova piskaranja po forumu, jer se u ozbiljne operacije sa značajnim kapitalom ne ide grlom u jagode, nego to sve poslože pravnici i odvjetnici prethodnu skijašku sezonu
-
Pa i Janica i Ivica su se lomili na skijama pa gdje neće ovi šminkeri.
-
A što ovaj potez znači za adris i za dioničare adrisa? Na prvu kontam samo lova do krova, ali ima tu još nešto...
-
Uff…. Imas starije, tamo oko 2007. Kad su vozarine bile bas bolesno visoke
Neznam koliko su ovi iz ATPL uprave dobili sastrane za svoje dionice, ali mogli bi i oni glavom u zid lupat za godinu, dvije sta su si napravili
-
Rusi su hakirali mikrosoftom koji to priznaje.
Dali to može imati i neke posljedice za njegove partnere gdje spada i span.
-
Je spasit ce ga voda, i tranzistor 🥴, al moraju trkeljati nesto
-
ja sam za pripremu odgledao top gun maverick. 40 godina ista američka domoljubna sraja snimaju. zastava je standardno sve po svud, oni nikad ne ginu, jedina novost je da su im sad i žene piloti i barem pola je obojenih. za čudo božje bila su samo dva roda. muški i ženski. ovaj admiral je približno sve dobro rekao osim što je promašio aktere. ne misli valjda da će rusi ginuti u texasu.
-
Slabo čitate i s potpunim ignoriranjem činjenica i trenutka u kojem se svjetsko brodarstvo nalazi.
Ali ja nešto drugo ne kužim, zar stvarno ima ljudi s toliko niskim porivima da u trenutku kada je moguće preuzimanje jedne velike hrvatske kompanije izlistane u visokom rangu na tržištu, savjetuju (pazi ovo - dobronamjerno ) dioničarima da se riješe dionica po ovoj sramotno niskoj ponudi i ne iskoriste trenutak za maksimizirati svoju zaradu na koju imaju potpuno pravo, barem za cijenu trenutnog NAV-a plus premija?
Ni na jednoj temi se ne pišu ovakve gadarije osim na ovoj, očigledno je tankerska odlučila ništa ne prepustiti slučaju.
-
Vidi se da se nije pratio forum redovito. Slobodno pročitajte cca 15 stranica unazad i pronaći će te sve odgovore na vaša pitanja.
Svaki dioničar raspolaže sa svojom imovinom kako misli da je najbolje za njega.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner