Kineska Nova godina malo uranila, evo i Joakim je Slavi crta rakete i petarde , da nije uzeo kinesko drzavljanstvo ? A možda se i nakrcao robe, vraziji je Joka
DRY BULK
-
-
-
Tko se nije skrio.... mittko je bio
2020 Bulkers Ltd. (2020) - Conversion of index-linked charter hire for Bulk ShenzhenHamilton, Bermuda, January 28, 2022 2020 Bulkers has converted the index-linked charter fornews.cision.com -
Cape u KIni + 88,5% https://en.sse.net.cn/indices/fdinew2.jsp
-
-
Još jedna raketa.
volatilna vremena i na dry druk temi.......sve se okrenulo naopačke......mitkko prenosi rakete a brajakice nema, bit će da trpa sa aska.......
-
Kakvs lopovčina je Joakim, kao da je u Hrvatskoj rođen. Lajkam.
-
Još jedna raketa.
volatilna vremena i na dry druk temi.......sve se okrenulo naopačke......mitkko prenosi rakete a brajakice nema, bit će da trpa sa aska.......
Mirko će kao iskusni forumaš reći da je kupovao na dnu ali mu je internet bio slab pa nije javio.
-
Još jedna raketa.
….još se ne osjeti miris nafte 😉😁
-
Moram priznati da mi je zabavno pratiti ovo pisanje... zamislite samo koliko je ova tema, pa i općenito povjerenje u dry bulk, nisko pala kada je mitkko ovdje tema no. 1. Što mitkko radi, je li kupio ili prodao, stoji li na bidu ili asku? Stvarno zanimljivo.
Ja sam tu samo sitna riba, uopće nije bitno šta ja tu i kako radim. Ne berite tuđu brigu.
Evo izgleda da je i BDI danas rastao. Navalite dok je još jeftino.
BDI 1302 (+0.46%)
-
Moram priznati da mi je zabavno pratiti ovo pisanje... zamislite samo koliko je ova tema, pa i općenito povjerenje u dry bulk, nisko pala kada je mitkko ovdje tema no. 1. Što mitkko radi, je li kupio ili prodao, stoji li na bidu ili asku? Stvarno zanimljivo.
Ja sam tu samo sitna riba, uopće nije bitno šta ja tu i kako radim. Ne berite tuđu brigu.
BDI 1302 (+0.46%)
Ma ta "raketa" rasta bdia za 2 boda je od jućer......
a šta ćeš, pada bdi, pada povjerene, raste sumnja, pa krene odbijanac bdia za 2 boda i odmah delirij.......tak je to......
-
-
BCI 5TC 8918 +2138
-
Netko se opet ukrcao na brod.
BCI 5TC 8918 2138
-
BDI 1302 (+0.46%)
a šta ćeš, pada bdi, pada povjerene, raste sumnja, pa krene odbijanac bdia za 2 boda i odmah delirij.......tak je to......
Aha, ok, nisam jučer pratio, neka gužva na poslu.
Inače, nešto sam se danas unervozio i počelo mi se vrtiti - prvo sam pomislio da je FOMO, ali bit će da je samo visoki tlak.
-
D
Inače, nešto sam se danas unervozio i počelo mi se vrtiti - prvo sam pomislio da je FOMO, ali bit će da je samo visoki tlak.
A da nije ipak, mali ali znakoviti zaokret BDI-a, pa izaziva probavne probleme i vrtoglavicu!?
-
D
A da nije ipak, mali ali znakoviti zaokret BDI-a, pa izaziva probavne probleme i vrtoglavicu!?
Mislim da mi je samo pao šećer, baš sam krenuo na ručak. Javit ću ako primijetim bilo kakve probavne smetnje, preventivno ću popiti jedan aperitiv.
-
D
Mislim da mi je samo pao šećer, baš sam krenuo na ručak. Javit ću ako primijetim bilo kakve probavne smetnje, preventivno ću popiti jedan aperitiv.
Uzdravlje.
I molim ostale kolege, da kasnije ne izjavljuju, da Mitkko nije poslao, onaj zadnji dogovoreni Mig!
-
D
Ne brini se za šećer to je danas normalo, pao je svima- u zalihama ,pa ga bulkerima prevoze 😂
Uslast
Valjda će biti kruha,nešto se sa pšenicom događa
-
After today ostaje 21 trg. Dan do FI
Mogli bi malo?
🍻🍻🪕
-
može li netko pitati Joakima da li ovo "mrtvo maće skaće" ili je ovo neki "uranjeni" preokret trenda?.......ako netko slućajno zna nek slobodno napiše.......
PS
pitam za susjedu, ne zna jadna što bi......
-
može li netko pitati Joakima da li ovo "mrtvo maće skaće" ili je ovo neki "uranjeni" preokret trenda?.......ako netko slućajno zna nek slobodno napiše.......
PS
pitam za susjedu, ne zna jadna što bi......
Erwin Schrödinger – Wikipedijahr.m.wikipedia.orgNjega bi tibalo pitati
Schrödingerova mačka – Wikipedijahr.m.wikipedia.org -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k