"Skrati postove i poradi na kvaliteti."
maratonac@
dužina postova?
1.u potpisu svih moji komentara stoji:" isprike na dužini posta..."
2.nikog se ne tjera da čita u komadu,može i na rate
3.da znam kraće pisao bi kraće
4.ako netko zna neki tečaj kratkog komentiranja neka preporuči,ne treba mi upis u radnu knjigu
kvaliteta postova?
ovisi kako definiraš kvalitetu?
po mojim trabunjanjima si mogao biti u rasponu od malo do puno bogatijeg novčanika.
prilično sam uvjeren da bi i bio generalno sretniji ispunjeniji,manje agresivan bez razumno opravdanog povoda.
kakobilo hvala na ako su to bili dobronamjerni savjeti ali moj cilj nije postizanje boljih ocijena,većeg broja čitatelja ili pratitelja ili lajkića pa čak me niti materijalno više ne motivira ni približno kao nekad.
puno je jednostavniji,prozaičniji razlog za "plahtarenje" a to je prikraćivanje vremena u očekivanju proljeća,ljeta i pravih vrijednosti u životu.
dijelom i "rad za opće dobro" kako bi se fin nepismenima dokazalo da im lova leži na cesti,da svakodnevno gaze po njoj na putu do kuće kada će se umorni uvalit u naslonjač uzet daljinski u ruke i raspalit sa kukanjem kako je život nefer.
da ih potaknem de se odluče na mali korak za čovječansvo ali veliki za čovjeka,da uzmu 5 min dnevno knjigu u ruke i da nauče nešto što će život njima i njihovim obiteljima bitno oplemeniti.
naravno ako usput zaradim neku lovu na strpljivosti,logici,znanju,sreći,iskustvu ne nužno tim redosljedom kako bi se pojačao efekt uživanja u proljeće i ljeto zašto ne?
tko ne voli potrošiti više umjesto manje?
p.s.
kada si već bio pozvan zašto nisi iskoristio priliku da se pohvališ sa svojim "trabunjanjima" iz prošlosti??
tko zna kad opet prilika pa raspali da se svi zajedno podsjetimo na lijepe investitorske trenutke?
imam i jednu prigodnu tablicu koju moram,planiram uskoro ažirirati sa novim the best of prilikama u zadnje dvije godine.
svi su pozvani da nabace podsjetnike za upis pa i za samopohvalu zašto ne?
ne držim da bi se mi trebali nečeg sramiti a posebice ako smo(bili) spremni sa drugima dijeliti ono za što smo držali da su prilike koje nebi trebalo propustiti.