Upravo tako, kolega!
To je pravo pitanje.
ova gospođa što je malo kupila znala je zapucati cijenu i na 9€ prije, vidjeti ćemo u srijedu da li je možda opet u akciji
Pa jel ne kupuje ta gospođa kak se i vidi, ili je to samo varka
Upravo tako, kolega!
To je pravo pitanje.
ova gospođa što je malo kupila znala je zapucati cijenu i na 9€ prije, vidjeti ćemo u srijedu da li je možda opet u akciji
Pa jel ne kupuje ta gospođa kak se i vidi, ili je to samo varka
Izgleda da ništa od dividende.
"Nadzorni odbor Izdavatelja na održanim sjednicama odlučili su da, uz druge prijedloge odluka, prijedlog odluke o isplati dividende neće uputiti Glavnoj skupštini Izdavatelja."
Ogroman volumen ovdje, tko se ovako fino iskrcava da mi je znati, a i zašto ako je na pomolu i dividenda i preuzimanje?
Upravo tako, kolega!
To je pravo pitanje.
niste li vi rekli da čekate lovu od tuho da tu uletite...pobjegao voz kada tako pišete?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/CKML/COI-CKML-b8e48d4540dd7b470972c5e6693aff1e.pdf
Piše ovdje da ništa ne piše!!!
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…5e6693aff1e.pdf
prijedlog isplate divke ne upućuju!!..ili mirovinci traže više ili preuzimanje IMHO
Upravo tako, kolega!
To je pravo pitanje.
niste li vi rekli da čekate lovu od tuho da tu uletite...pobjegao voz kada tako pišete?
Izgleda da je.
Tko je upucao vecu količinu na 10,40 i iskrcao na 10,90 / 11,00 je lijepo iskoristio.
po meni piše, tako se i Jako i njegovi maknuo iz NO kada je već dogovorio prodaju, samo se čekala objava cijene,
kupio bih i ja još po 10 ali jbg prošla baka s brašnom za kolače
Izgleda da je.
Tko je upucao vecu količinu na 10,40 i iskrcao na 10,90 / 11,00 je lijepo iskoristio.
5% u ovoj konstelaciji i sa ovakvim scenarijima u igri?!...pa to je ravno harakiriju
Cijena raste zbog Preuzimanja i jeftinog ukrajinskog žita. Nema to veuze sa dividendom.
Ne mogu se pare isplatiti kad se ideu preuzimanje. To će samo dignuti cijenu u preuzimanju
Ma fino zborite al mene zanima ocu sta zaraditi ili spusiti sad kad sam uletio po 11.. oce biti tromjesecno prosjek za seljake? Sta ako necu prodati imam li pravo na buduce dividende?
Ma fino zborite al mene zanima ocu sta zaraditi ili spusiti sad kad sam uletio po 11.. oce biti tromjesecno prosjek za seljake? Sta ako necu prodati imam li pravo na buduce dividende?
Dobro pitanje ja sam uletio manjom kolicinom u ovo prije 2 godine kada se pocela divka zaostala isplacivati. Tada su neki kolege najavljivali preuzimanja. Ocito se sada desava. Ocekujem da ce cijena ici jos gore i nisam nista prodao jos.
A po meni imate pravo na buduce dividende ako ne prodate.
po meni piše, tako se i Jako i njegovi maknuo iz NO kada je već dogovorio prodaju, samo se čekala objava cijene,
Kolega Ajde još jednom a razumijevanjem i pažljivo pročitajte sto piše. Koliko ja vidim predstavnici mirovinaca izlaze iz NO, a stari okorjeli Mlinari ostaju. Moja je pretpostavka da će se ovdje dogoditi nekakva podjela društva.
Kolega Ajde još jednom a razumijevanjem i pažljivo pročitajte sto piše. Koliko ja vidim predstavnici mirovinaca izlaze iz NO, a stari okorjeli Mlinari ostaju. Moja je pretpostavka da će se ovdje dogoditi nekakva podjela društva.
Ha, kolega havi , stare okorjele mlinare u NO bi skupština trebala potvrditi, a da li hoće to je još pod upitnikom i ovisi o predstavnicima fondova. Taj NO je bitan i za fotelju Predsjednika Uprave N. Varga koji je zamjenio bivšeg direktora S. Varga.
A da li će biti podjele ili spajanja ili pripajanja trebali bi saznati iz poziva za GS, za sada samo znamo da neće biti prijedloga za isplatu dividende.
Da, to sam primijetio da se komentiraju pojedini prijedlozi odluka (NO), iako nije objavljen sam poziv za GS da se vidi sto se tamo uopće predlaže?
Mislim da ide prodaja.
I ako bude, neće ići ispod 15 EUR po dionici.
Pogledajte samo potraživanja, imovinu, zalihe, keš i temeljni kapital... pa s druge strane obveze... teška keš mašina, min. 15 EUR po dionici.
Ako bude išlo po nižoj cijeni, ja si kidam spolni ud.
Ha, kolega havi , stare okorjele mlinare u NO bi skupština trebala potvrditi, a da li hoće to je još pod upitnikom i ovisi o predstavnicima fondova. Taj NO je bitan i za fotelju Predsjednika Uprave N. Varga koji je zamjenio bivšeg direktora S. Varga.
A da li će biti podjele ili spajanja ili pripajanja trebali bi saznati iz poziva za GS, za sada samo znamo da neće biti prijedloga za isplatu dividende.
Znači prodaja društva!
Ukoliko ne predlažu dividendu.
Vidjeti ćemo što mirovinci kažu.
Štogod bilo, sve je očito unaprijed dogovoreno jer i spajanje i pripajanje i podjela zahtjeva odgovorajuci skupštinski kvorum jer nije realno da Familija i Mirovnci nepotrebno ratuju.
Ne zamaram se s dividendom ako je nešto veće na pomolu! Tak se te dividende opet u dionicu "gurnu",barem tako ja radim.
Mozda je mozda nije za temu
osobno cu se stvarno kockati po prvi put u zivotu i pricekati pricu do kraja pa makar i popusio ovih 5100 kom kupljenih po 10.4