1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Pitanja i savjeti

Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• luxaxe123
  • March 6, 2020 at 7:22 PM
  • StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • February 20, 2024 at 1:27 AM
    Quote from emil

1. gubitak kao i dobitak se racuna samo na dionice koje ste prodali unutar dvije godine. ako ste neku dionicu kupili i prodali nakon dvije godine ne placate porez na nju ali ne mozete ni prikazat gubitak ako ste izgubili na njoj

kao i kod ZSE ne mozete prikazivat trosak kupnje dionice koju niste prodali. znaci u obracun ulaze iskljucivo dionice koje ste kupili i prodali unutar dvije godine a sve ostale naknade za neke druge dionice koje niste prodali se ne uzimaju u obzir.

2. mislim da naknadni troskovi koji su vam olaksali trgovanje ne ulaze u troskove jer mislim da ni placanje knjige dionicara na ZSE ne mozete prikazat u troskovima. tako bi mogli uracunat u trosak i placanje nekog bota. pricam za ficicke osobe. ako ste neka firma sigurno mozete prebit sve troskove.

3. nemam pojma ... al sto to na kraju kad prodate odnosno zatvorite margin ne udje u trosak ? mislim da udje i to je iskazano u IB izvjestaju, cak sam siguran.

4. ako je kamata to bi spadalo u oporeziv dohodak kao i dividenda o kojoj smo pricali ranije.

IB u svojem godisnjem izvjestaju vam ionako sve izracuna ukljucujuci i svoje naknade i to za dionice koje ste prodali odnosno na dionice za koje morate platit porez. obratite samo paznju na one koje su presle prag od 2 godine jer sumnjam da IB zna za nas zakon o 2godine.

Display More

Prije nego se dalje osvrnem da spomenem cinjenice kako zakon tocno kaze da bude lakse

"Kapitalni gubici mogu se odbiti samo od dohotka od
    kapitalnih dobitaka koji je ostvaren u istoj kalendarskoj godini. U
    kapitalni gubitak uračunavaju se i svi pripadajući troškovi koji su
    naplaćeni na teret poreznog obveznika"

1.

Zasto potezem ovo pitanje jer mi nije bas skroz jasno jer nije dobro definirano, amo ovako mislim da cemo se slozit da kapitalni gubitak predstavlja ostvaren gubitak od prodaje dionica ispod dvije godine tj neto gubitak bez troska provizije razlika kupovne i prodajne cijene, e sad u te dvije transakcije u obe transakcije se pojavljuje provizija, ono sta mene buni je to da ta provizija odma tereti racun i predstavlja gubitak poreznom obvezniku kad si kupio i kad si prodao i sad ako je transakcija kupnje bila 2022, a prodaja 2023, postavlja se pitanje kako ja taj transakcijski trosak gubitka mogu iskoristit u godini poslje ako mi je taj trosak i minus na racunu teretio 2022 godinu tj vec tada predstavljao gubitak, nije li logicnije da sve te provizijske troskove koristim u godini kada su nastali i teretili mi racun jer su ostvareni u toj godini i u toj godini predstavljali gubitak.

2.

tetka spominje ovako

Muke po porezima – kapitalni dobitak iz inozemstva - Tetka
    2021 - 'Tax is better than sex' - tvrdio je jedan moj bivši profesor - 'možda vam se to sad tako ne čini, ali kad budete u mojim godinama, znat ćete o čemu…
    mytetka.com

"Što sve ulazi u izračun kapitalnih gubitaka

U kapitalni gubitak uračunavaju se svi pripadajući troškovi koji su naplaćeni na teret poreznog obveznika, a iskazuje se najviše do visine porezne osnovice. Pripadajućim troškovima smatraju se naknade brokera, depozitorija, burze i sl."

Po tome bi trosak data feed-a trebao biti trosak burze jer ti je potreban da bi uopce mogao trgovati ne mozes nesto kupiti ako ne vidis cijene, kupnja knjige je opcionalna kupnja nije potrebna za obavljanje posla trgovanja nego tvoje ulaganje u istrazivanje.

3.

Margin je iskazan samo kao Investment Loan Interest i njegov pripadajuci trosak ,margin ne tereti pojedinacnu poziciju dionicu za trosak nego samo koristenje posudjene love iskazuje kao trosak, s kojom si naravno nesto kupio.

4.

Sta se tice kamate zakon kaze

(2) Kamatama iz stavka 1. ovoga članka ne smatraju se:
    3. kamate na pozitivno stanje na žiroračunu, tekućem i deviznom računu, kamate ostvarene po osnovi pologa i štednje po viđenju,koje su ostvarene od banaka, štedionica i drugih financijskih institucija, te kamate ostvarene temeljem namjenski oročenih depozitima koji služe za osiguranje tražbina banke pod uvjetomda su te kamate manje od najmanje kamate za oročenu štednju,odnosno ako iznose najviše do 0,5% godišnje. Najmanja kamata za oročenu štednju ne odnosi se na namjenske oročene depozitekoji služe za osiguranje tražbina banke

Po tome bi zakljucio da kamata koju dobivamo od interactiva spada u stednju po vidjenju ili pozitivno stanje na racunu kod drugih financijskih institucija, ali posto je ta kamata trenutno veca od 0,5% onda se treba obracunat porez na tu kamatu

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • February 20, 2024 at 5:42 PM

Pa eto sve je znaci jasno :D

ali

pod br 1. Ja to gledam malo drugacije .odnosno gledam onako kako t ogleda moj erste broker na ZSE a gleda ovako

cijena 1 dionice je 100 kuna- provizija je npr 1% - broker izdaje OBRACUN na 101 kunu da je bilo nekakvih dodatnih troskova za upis u SDK ili upis kod biljeznika ili neznam sto to bi bilo iskazano na tom obracunu. i za mene kao i za erste brokera ovo je krajnji racun za tu 1 dionicu i to je 101 kuna

pri prodaji je isto . kostala je 1 doinica 200kuna brokerska naknada je 2 kune. obracun je na 202 kune- oduzmeo kupnju i dobijemo zaradu na koju treba platit porez. da bi vidio cijene na ZSE ili IB dovoljno je imat otvoren account a vidljivost cijene je uracunata u onoj proviziji brokera . erstei IB-a. Sve ostalo smatram opcijom koju ne mozete prebit kao gubitak ako ste fizicka osoba.

Znaci tu nije bitna cijena dionice pri kupnji nego koliko ste vi platili tu dionicu a platili ste ju vise od 100 kuna mada joj je cijana bila 100 kuna.

Na ib izvjestaju takodjer sve lijepo pise.

START : npr 1000
    realiziran p/l : NPR -500
    dividende : npr 100
    Withholding Tax: 1
    CYEP/Broker Fees: 5
    Other Fees: 0,5

Znaci imamo gubitak na trgovanju dionicama od 500. imamo dobitak od dividendi od 100.
    immao ustegnut poreza 1 za dividende. imamo brokerske naknade 5 i imamo nekih troskova upisa na razno raznim burzama 0,5.

onih 100 od dividende uopce se ne racunaju kao i ustegnut porez. ostalo je -500 od tgovanja - 5 za naknade i - 0,5 ostalih troskova- i dobijemo ukupni gubitak od 505,5. i to je gubitak kojeg ce porezna priznat. dal ce priznat jos neke dodatne usluge koje ste platili ? e to cete saznat jedino kod njih.

4. kamate- sami ste si odgovorili. presli ste 0,5 i morate prijavit ino-dohodak za te kamate. Ja sam se drzao jednog poreznog misljenja koji je obrazlagao zasto netko mora platit porez na razno razne nagrade koje su se dobivale kad si ispunio neki kviz pa ti oni daju nesto kripta itd. porezna je rekla cak da bi za to morao otvorit usluznu djelatost ako predjes famoznih 100 kuna ili kolko. u tom istom misljenju je spomenut bio i cash back kojeg su rekli da ne treba prijavljivat . sve u svemu i dalje je to sve premutno a ne zelim se za par eura troska uopce dovodit u situaciju da razgovaram s poreznikom.

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• Marin22
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • March 8, 2024 at 8:43 AM

zna li netko kako ide prez na dividendu na dionice iz Kanade. Oni automatski oduzmu 25% i onda tražim povrat djela poreza od Kande ili naših ? Kako to točno funkcionira?
    Hvala

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 8, 2024 at 10:41 AM
    Quote from Marin22

zna li netko kako ide prez na dividendu na dionice iz Kanade. Oni automatski oduzmu 25% i onda tražim povrat djela poreza od Kande ili naših ? Kako to točno funkcionira?
    Hvala

Ne znam ni ja tocno koja je procedura pa ako netko je to vec radio nek objasni detalnije, mislim da u principu ako nemamo ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja da onda placamo tamo i ovdje, u slucaju da zelimo da nam se prizna taj placeni porez tako da ovdje platimo na neto iznos porez onda mislim da bi trebalo podnjeti ino-doh obrazac s kojim se prijavljuje placeni porez, samo taj placeni porez morate i dokazati nekakvim papirom koji trazi porezna, u slucaju da ne prijavite taj ino-doh i ne prilozite dokaz, onda kod nas na godisnjem joppd obrascu prijavljujete bruto dividednu i placate porez na taj iznos

Nesto o tome pise ovdi sad koliko su sve informacije bas takve pogotovo sta se tice ovih rokova jer ne znam

Porez na kamate i dividende iz inozemstva (dio 1) - Tetka
    2023 - Svi koji su tijekom godine investirali u inozemstvu, moguće su zaradili dividende ili kamate na koje treba platiti porez. U ovom tekstu pročitaj kako i…
    mytetka.com
  • zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 10:59 AM

po mojim saznanjima, ne placas i tamo i tu, vec samo tamo. oni oduzmu automatski, a ti ovdje moras samo prijaviti da si dobio novce

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 8, 2024 at 11:04 AM

evo i video od tetke mada nejasnoca i dalje ima.

mislim da povrata poreza iz inozemstva nema. kod njih je porez tolki oni su ga uzeli i cisto sumnjam da oni vracaju stranim drzavljanima ista.(ako imaju ugovor s nama onda znaju da kod nas porez nije 25%)

opcije koje imamo su ili platit porez i tamo i tu (dvostruko oporezivanje)

ili ako imamo neki ugovor onda ako nam tamo uzmu porez ovdje ga ne moramo platit.(odnosno moramo ako su nam tamo uzeli mnaje od 12%..npr Slovenija)

Cak mislim da i preplaceni porez vani ne mozete prebit preko neke druge dividende. da odbitak ide do visine naseg poreza. da ne smijete prebit preko npr poreza od dividende KRAŠA onda bi nasa drzava gubila novac a znamo da nije tu da bi gubila novac od poreza nego da bi ubirala novac od poreza.

PS. sto porez u Kanadi nije 15% ?

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 11:11 AM

Dohodak od dividendi - Plaća se porez od deset posto, koji za domaće rezidente usteže isplatitelj (lidermedia.hr)

Fizičke osobe hrvatski rezidenti koje ostvaruju dividendu iz inozemstva dužne su prijaviti se u registar poreznih obveznika u Hrvatskoj. Ako im je u državi izvora dividende ustegnut porez na dohodak nemaju obvezu u Hrvatskoj platiti porez tijekom godine, ali su dužne o tome obavijestiti Poreznu upravu na obrascu INO-IZJAVA i do 31. siječnja sljedeće godine o ostvarenim primicima obavijestiti Poreznu upravu na obrascu INO-DOH.

Quote from emil

PS. sto porez u Kanadi nije 15% ?

porez za rezidendte i strane drzavljane (witholding tax) su razliciti
    isto kao i kod usa di nama uzmu 30% automatski a rezidentima porez na dividendu je drugaciji

Edited once, last by zdenkic: Merged a post created by zdenkic into this post. (March 8, 2024 at 11:12 AM).

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 8, 2024 at 11:55 AM

A koji je onda smisao ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja osim da ga izbjegnes

• karlo
    Student
    Reakcija primljeno
    97
    Bookmarks
    4
    • March 8, 2024 at 12:40 PM

Meni na IBKR-u i na trading212 uzmu poreza koliko bi i da sam državljanin te države...

Dosad sam primio iz Njemačke i Italije dividendu i uzeli su prije isplate 26.375% (čak su mi uzeli i za Solidaritätszuschlag u Njem) odnosno 26% za Italiju... ne znam zašto se nije primijenio ugovor o izbjegavanju dvostukog oporezivanja...

Tražio sam na internetu, ali većina ljudi prima dividende iz USA, pa ako neko zna što trebam napravit?

Pitao sam i support na Trading212, ali nisu bili od neke pomoći...

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 12:46 PM
    Quote from StatusQuo

A koji je onda smisao ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja osim da ga izbjegnes

smisao je da se uvede zajednicka stopa, koja je kompromis izmedju dvije drzave

pa u vidu amerike, umjesto da ti oni opale 30% witholding tax automatski, platio bi 15%, i svi bi bili happy

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 12:53 PM
    Quote from karlo

Meni na IBKR-u i na trading212 uzmu poreza koliko bi i da sam državljanin te države...

Dosad sam primio iz Njemačke i Italije dividendu i uzeli su prije isplate 26.375% (čak su mi uzeli i za Solidaritätszuschlag u Njem) odnosno 26% za Italiju... ne znam zašto se nije primijenio ugovor o izbjegavanju dvostukog oporezivanja...

Tražio sam na internetu (reddit-u), ali većina ljudi prima dividende iz USA, pa ako neko zna što trebam napravit?

Pitao sam i support na Trading212, ali nisu bili od neke pomoći...

za ibkr vjerujem da imaju informacije o tome u platformi, a ako ne da ce customer support pomoci

u najgorem slucaju, morat ces trazit povrat poreza od poreznih iz tih zemalja, njemacke/italije
    jer s njima imamo ugovor i porez je 5/15 posto

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 8, 2024 at 1:00 PM
    Quote from StatusQuo

pa da ne platis dva puta porez . to mu i naziv govori. "dvostruko oporezivanje".

• Marin22
    Početnik
    Reakcija primljeno
    1
    • March 8, 2024 at 2:55 PM

Kanada ima sa nama ugovor o izbjegavanju dvotrukog oporezivanja.
    AKo sam shvatio točno oni uzmu 25 % a trebali bi uzeti samo 15% s obzirom na ugovor.
    Valjda preko neke forme se traži povrat preplaćenog poreza.
    DA li je to tako i kako to tehnički izvesti? Ima netko iskustva?

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 8, 2024 at 6:50 PM
    Quote from emil
    Quote from StatusQuo

pa da ne platis dva puta porez . to mu i naziv govori. "dvostruko oporezivanje".

Jasno zato sam i napisao koja je svrha nego da se izbjegne dvostruko oporezivanje, ali ako nema tog ugovora kao sa Amerima sta jos uvijek nemamo onda mi logika nije ta da ako tamo platis porez da ga ovdje onda neces platiti jer onda ocito ni tad se ne oporeziva dvostruko pa koja je onda svrha tog ugovora, ako je svrha da taj ugovor definira zajednicku stopu poreza koju se moze maksimalno naplatiti onda bi bilo primjerenije da se ugovor zove ugovor o jedininstvenom porezu izmedju nekih drzava, a ne izbjegavanje dvostrukog oporezivanja.

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 6:57 PM

ugovor se ne odnosi samo na dividende, vec na sav dohodak.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 8, 2024 at 7:58 PM

kolko ja znam ako imamo ugovor to samo znaci da neces platit porez i tamo i ovdje.

nema sanse da se drzave odreknu poreza kojeg naplacuju .slovenija 5 % pa bi kao amer trebo odustat od svojih 30 % i naplatit slovencu 5%. sto time dobiva USA? manje novaca...stvarno mi to zvuci kao SF

ovo o cemu zdenkic prica nema veze s dvostrukim oporezivanjem nego o uvodjenju nekakvog univerzalnog minimalnog poreza al mislim da i tada svaka drzava operezuje kako ikoliko hoce al mora oporezovat minimalno **** kolko se dogovore.

gorespomenuto je samo misljenje a ne informacija.

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 8:11 PM

ovo o cemu ja pricam ima veze sa dvostrukim oporezivanjem, jer je to cijela svrha ratificiranja tog ugovora sto se tice nas dividendasa

amerika ce umjesto dosadasnjih 30% koje automatski naplacuje nerezidentima, naplacivati onolko kolko se dogovori sa hrvatskom. a u hrvatskoj ces morat platiti samo razliku, ako je uplaceni porez manje nego sto je kod nas.

posto u vecini slucajeva taj porez bude 15%, kod nas neces morat platiti nista jer je kod nas 12%

a ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja vrijedi za sve prihode. nije specifican samo za dividende, sto nas zanima u ovoj raspravi

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 8, 2024 at 8:15 PM
    Quote from zdenkic

ovo o cemu ja pricam ima veze sa dvostrukim oporezivanjem, jer je to cijela svrha ratificiranja tog ugovora sto se tice nas dividendasa

amerika ce umjesto dosadasnjih 30% koji automatski naplacuje rezidentima, naplacivati onolko kolko se dogovori sa hrvatskom. a u hrvatskoj ces morat platiti samo razliku, ako je uplaceni porez manje nego sto je kod nas.

posto u vecini slucajeva taj porez bude 15%, kod nas neces morat platiti nista jer je kod nas 12%

a ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja vrijedi za sve prihode. a ne samo za dividende

ok a ako dogovore 30 %? ostaje sve kao sto je i sad..

znaci povrata preplacenog nema. prebijanja ? platio si u sloveniji 5% platio si u SAD 30 % .

ako postoji ugovor sad ne moras platit nista za SAD a moras platit razliku za sloveniju...ili mozes prebit visak placen u SAD s manjkom u sloveniji ? cisto sumnjam.

Zanemarimo sad SAD. kako je sad s nekim s kime imamo taj ugovor ? i dalje placas tamo kolko placas i ako je t omanje nego kod nas moras platit i kod nas a ako je tamo vise nego kod nas onda neces dobit nazad preplaceni porez. meni je to potpuno jednako kao i do sada prema americi. eto jedino ako se dogovore da uzmu manje nego sto uzimaju do sad ima smisla nesto potpisat.. stvarno ne kuzim zaka jse zvao ugovor o dvostrukom oporezivanju kad i sd ne moras platit porez ako t iga ustegne SAD.

ocito sam ja tu pobrkal poreze na kapitalnu i dividendu.

• zdenkic
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,265
    • March 8, 2024 at 8:19 PM

ako dogovore 30%, onda ce ti naplatiti 30%, a u hrvatskoj neces nista, jer je kod nas 12%
    nisi nista preplatio ako si platio porez koji je dogovoren.

EDIT: da, mislim da brkas kapitalnu dobit sa dividendom
    dividende se placaju po isplati dividende, onolko kolko je dogovoreno, zavisno otkuda je dividenda

a kapitalna dobit je nesto drugo. mi ionako ne placamo porez za kapitalnu dobit u americi jer nismo americki rezidenti, vec placas samo u hrvatskoj

Dvostruko oporezivanje (porezna-uprava.hr)
    ovo su trenutacni ugovori i stope poreza

Primjer:

Andora: porez 5%,
    Andora ce ti naplatiti 5% poreza automatski, ti ces u Hrvatskoj morat platiti 7%

Italija: 15%,
    Italija ce ti naplatiti 15% porez automatski, ti ces u Hrvatskoj morat platiti 0%

Kuvajt: 0%
    Kuvajt ce ti naplatiti 0%, a ti ces u Hrvatskoj morat platiti 12%

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • March 8, 2024 at 8:24 PM
    Quote from zdenkic

ako dogovore 30%, onda ce ti naplatiti 30%, a u hrvatskoj neces nista, jer je kod nas 12%
    nisi nista preplatio ako si platio porez koji je dogovoren.

EDIT: da, mislim da brkas kapitalnu dobit sa dividendom
    dividende se placaju po isplati dividende, onolko kolko je dogovoreno, zavisno otkuda je dividenda

a kapitalna dobit je nesto drugo. mi ionako ne placamo porez za kapitalnu dobit u americi jer nismo americki rezidenti, vec placas samo u hrvatskoj

Dvostruko oporezivanje (porezna-uprava.hr)
    ovo su trenutacni ugovori i stope poreza

Display More

ok. pitanje. sad kad ti SAD ustegne porez na dividendu 30%. ti ionako ne moras kod nas platit jos 12%(dvostruko oporezivanje) mada nemamo potpisan ugovor s njima. jel tako ? gdje je razlika imao ili nemao potisan ugovor s SAD? ili i tu grijesim?

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema) 4.3k

• maratonac
      • February 19, 2020 at 1:17 PM
      • Kavana
      • maratonac
      • May 25, 2025 at 7:51 PM
    2. Odgovora
      4.3k
      Pregleda
      1.3M
      4.3k
    3. All

May 25, 2025 at 7:51 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 2:13 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

All May 25, 2025 at 7:51 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 2:13 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM

Popularne Teme

• Porez na kapitalnu dobit

456 Replies, 4 years ago
  • Brokeri i brokerske naknade

389 Replies, 5 years ago
  • Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

289 Replies, 5 years ago