1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Financije i gospodarstvo
  3. Stručne rasprave

Rasprave o tehničkoj analizi - teorija i praksa

• naim
  • September 17, 2020 at 7:21 AM
  • naim
    Guest
    • September 17, 2020 at 7:21 AM

Je, a kod mene se kaže sto se babi htilo, to se babi snilo. Pogotovo kad se počnu čarati potpore pa se sma 200 pokaze najvažnijom, pa 50, pa 14 i na kraju kad niti jedna ne fercera napise se neka bude 100.

Nema to veze s tehnikom nego sa time da su se špekulanti iz Opte uglavnom razbježali po IGH, Ingri i najviše Dalekovodu. Stabilna baza ulagaca u Opte je i dalje stabilna. A Graf crtaš ovisno o sentimentu na ostalima.... doduše za nacrtati nešto na Opte radi vece FF i kapitalizacije treba vise novaca nego na ostalima. I tu se zapravo skriva taj manipulativni karakter lokalne TA. Ovdje nema inflowa i outflowa nego se postojeći novac prelijeva iz jedne u drugu. Dok smart money baza u velikim stockovima čeka i stoji.

Zato je naprosto smiješno kad netko radi analizu dionica koje ne vraćaju ili kasne s dugovima i vrednuje vrijednost njihovog equitya. Još smjesnije kad za to koriste TA. Zapravo, nitko pametan neće to tako vrednovati, možda samo pisati o trendu.

U stvarnosti, rast bi značio rast cijene kontrole, a defacto u većini tih priča je već “sutra” moguće razvodnjavanje ili narodski rečeno potop, pa se čovjek onako laički pita, kako onda se procjenjuje rast vrijednoosti kontrole? A onda iz toga derivira vrijednost manjinskih udjela? Pa iskreno..... nikako.... vjerovanjem i valjda nadom da će se dugovi vracati, a poslovni rezultati rasti. Sa firmama gdje je D/E omjer iznad 7 to je bas nada i opasno klađenje sa dvojbenim rezultatima. U Corona krizi.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • September 17, 2020 at 1:26 PM
    Quote from naim

Je, a kod mene se kaže sto se babi htilo, to se babi snilo. Pogotovo kad se počnu čarati potpore pa se sma 200 pokaze najvažnijom, pa 50, pa 14 i na kraju kad niti jedna ne fercera napise se neka bude 100.

Nema to veze s tehnikom nego sa time da su se špekulanti iz Opte uglavnom razbježali po IGH, Ingri i najviše Dalekovodu. Stabilna baza ulagaca u Opte je i dalje stabilna. A Graf crtaš ovisno o sentimentu na ostalima.... doduše za nacrtati nešto na Opte radi vece FF i kapitalizacije treba vise novaca nego na ostalima. I tu se zapravo skriva taj manipulativni karakter lokalne TA. Ovdje nema inflowa i outflowa nego se postojeći novac prelijeva iz jedne u drugu. Dok smart money baza u velikim stockovima čeka i stoji.

Zato je naprosto smiješno kad netko radi analizu dionica koje ne vraćaju ili kasne s dugovima i vrednuje vrijednost njihovog equitya. Još smjesnije kad za to koriste TA. Zapravo, nitko pametan neće to tako vrednovati, možda samo pisati o trendu.

U stvarnosti, rast bi značio rast cijene kontrole, a defacto u većini tih priča je već “sutra” moguće razvodnjavanje ili narodski rečeno potop, pa se čovjek onako laički pita, kako onda se procjenjuje rast vrijednoosti kontrole? A onda iz toga derivira vrijednost manjinskih udjela? Pa iskreno..... nikako.... vjerovanjem i valjda nadom da će se dugovi vracati, a poslovni rezultati rasti. Sa firmama gdje je D/E omjer iznad 7 to je bas nada i opasno klađenje sa dvojbenim rezultatima. U Corona krizi.

Slobodan si nacrtati i carati kako kazes i sa sma 200,50,21,14 i 7 ako zelis i ako imas tim putem nesto reci sta god ti vidis i kako si zamislio ako te to veseli i ako mislis da vidis suprotno jer to bi bila onda neka cinjenica koja bi bila kontraargument, a citaoci ce sami procijeniti sta je pisac htio reci i uzesti u obzir svatko na svoj nacin jer svatko ima pamet da je sam upotrebljava, a ne da ti dajes sebi za pravo da upires prstom sta je pravo, a sta nije, uostalom ovo je tema tehnicka analiza i sluzi za graficko izrazavanje uz objasnjena sta pisac vidi iz te grafike nisam primjetio da si se tako podrobno osvrnuo na ove grafike tehnicke analize kada uzmu 5 dana candle chart i u tome vidu tehnicku analizu i derivaciju necega, ovo je bar tjedni chart sa koristenjem tri indikatora i nekoliko trend linija i ima sigurno vise smisla nego 5 day crtkarije ali si ima potrebu bas na to podrobnije odgovoriti i osvnut se na druge dionice koje nemaju veze s clankom, a to samo govori o tvojoj namjeri obracanja i odakle ti znas gdje su se spekulanti najvise razbijezali i koja dionica ima sigurnu bazu dionicara mozes samo nagadjati.

• naim
    Guest
    • October 14, 2020 at 9:00 PM

Ja lokalnim guruima kakti tehničke struke ne vjerujem koliko je crno pod noktom. Naprosto jer nisu ispunjene osnovne pretpostavke za “tehniku”, pocevsi od volumena pa nadalje. Pa se to uglavnom svede na stalno razbacivanje nekim idejama i uzorcima koji nerijetko ni ne sliče onome na sto se doticni pozivaju. No, nevermind.... svatko neka ima svoje misljenje i interpretaciju. Tehnika i inače može biti dosta sugestivna na penny stockovima ograničene likvidnosti jer je određeni pattern moguće iscrtati i malim iznosima novca. Ili sugestivno djelovati ako ga opišeš tako da nekoga ili vise njih potaknes na takvu aktovnost. Mislim, ja nemam ništa protiv, al tu nema ozbiljne love, a nerijetko ni ičega drugog osim hijeroglifskog pametovanja.

Al isto tako zlo mi dodje (još i vise) kad citam pojedine upise koji bez ikakvih zdravorazumskih argumenata koji tvrde ovo ili ono ili izražavaju kategoričko misljenje.... al ne daju nikakve argumenata za svoje tvrdnje. Pa napisi nešto.... sto misliš, al onda još i dodaj zašto to misliš, a ne da upisuješ isključivo zelje, pozdrave i poruke.

Edited once, last by naim (October 14, 2020 at 9:12 PM).

• my moon
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,037
    • October 15, 2020 at 8:04 AM
    Quote from my moon

Dalekovod se dosta čudno ponaša zadnja dva tjedna, kao da se giba van smjernica ostalog tržišta.

Dionica na kojoj su se izredali razni gurui investiranja i bome poštemo se opekli. Sada se nekako pretrpava u tišini.-

Podvučeno

1. imamo jedan fond koji jako hoće izaći i zabija cijenu naniže

2. ekipa koja je digla Petrokemiju navodno je ušla u Dalekovod (ovako il onako) a kad se pogleda gdje su sve ušli, to bi za Dalekovod bio , barem u smislu vrijednosti na burzi, pun pogodak

3. Pod jedan i dva daje ponovno Petrokemiju, jer je Petrokemija po iostom rukopisu postala zvijezda domaćeg tržišta, iako mnogi tvrde suprotno ( da nije zvijezda tržišta) pa su zbog rasta čak i zazivali Hanfu.

Zaključak: jedna od dijonica koju bi trebalo razmatrati nekako van ostatka tržišta, kako bih to rekao, OPTE napr ima svoj pečat, jedinstveni, a tako drugačiji no jedinstveni čini mi se da ima i DLKV.

Doktrina: ulaziti po malo jer se ne zna koliko su tanki živci fondu koji izlazi, oćel zatuć to na dvojku ili će ovako uključivat dionički rimfuzomat između 3, 3 i 3 ,9.

Rizk: velik. Firma je u dubiozama i uloga Prvog plinarskog društva nije do kraja jasna. Kako bi rekli vodeći teoretičari foruma preporučljivo ući u DLKV sa 15,33% do 20,45 % portfelja

https://lider.media/poslovna-scena…lekovoda-129401

Display More

Treba biti trezven. Mitkova procjena TA je dosezljiva već danas. Sve što je rečeno u doba citata vrijedi i danas.

Ako bi se zadržao volumen od jučer ovih dana, moglo bi de zaraditi i ma odbijancima

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • July 27, 2021 at 5:15 PM
    Quote from Kivi

e sad ili je cerp.. ili netko koristi priliku dok još nije izvještaj izašao.. jer možda nije onako dobar kako se očekuje.. sve u svemu Mittkov graf se ipak ispunjava.. sve u svemu ovo i dalje izgleda bullish a sa ovakvim zaradama koje su za treći kvartal još veće u budućnosti dobit može biti samo veća

Strasna prilika...

Nego, ti TA grafovi dodju kao neko samoispunjujuce prorocanstvo...

Kad se nacrta neki graf po nekoj opceprihvacenoj metodi, za to znaci svi znaju, e onda neki krenu prodavati ili kupovati prije drugih dok se nije sislo ili naraslo na te neke razine odredjene grafom za koji svi znaju, i za koji znaju da svi drugi znaju... A onda te neke koji su krenuli prvi neki drugi slijede. Rezultat? Dogodi se upravo ono sto je prikazano grafom!! I gospon mitko i tehnicari ispadaju carobnjaci koji vide u buducnost!

Totalno genijalno... ^^

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • July 27, 2021 at 5:38 PM
    Quote from 5. Element
    Quote from Kivi

e sad ili je cerp.. ili netko koristi priliku dok još nije izvještaj izašao.. jer možda nije onako dobar kako se očekuje.. sve u svemu Mittkov graf se ipak ispunjava.. sve u svemu ovo i dalje izgleda bullish a sa ovakvim zaradama koje su za treći kvartal još veće u budućnosti dobit može biti samo veća

Strasna prilika...

Nego, ti TA grafovi dodju kao neko samoispunjujuce prorocanstvo...

Kad se nacrta neki graf po nekoj opceprihvacenoj metodi, za to znaci svi znaju, e onda neki krenu prodavati ili kupovati prije drugih dok se nije sislo ili naraslo na te neke razine odredjene grafom za koji svi znaju, i za koji znaju da svi drugi znaju... A onda te neke koji su krenuli prvi neki drugi slijede. Rezultat? Dogodi se upravo ono sto je prikazano grafom!! I gospon mitko i tehnicari ispadaju carobnjaci koji vide u buducnost!

Totalno genijalno... ^^

Nije to bas tako.

Kad odrastem prestat cu uzimati terapiju i pretvarat cu se da sam Angelina...

• brajakica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,688
    • July 27, 2021 at 7:07 PM

Ja sam prodala opte i kupila atpl tek na 340 pratila sam od 190 ali...

Zar nije mitkko crtao da ce sa 230 pasti atpl a odletila je na 450?

Sta se tu dogodilo sa tehnickom analizom?

Moze li se to ponoviti za mjesec dva ili do bozica?

• Kivi
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    362
    • July 28, 2021 at 8:54 AM

Pa ne radi se tu u tome.. nisu tehničari mađioničari.. ali je normalno da se cijena ohladi nakon što jako naraste.. a na brodarima je bio veliki upside potencijal (kada je bila ispod 200) jel su dugo stajali na mjestu dok su vani bordari odradili već lijepi rast i kada se praćka nategnula prema gore normalno da ni jedna TA to neće popratiti.. a sada se cijena konsolidira i korigira prema dolje.. Izvještaj će definirati daljnji smjer i koliko je ispunio očekivanja

• Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 28, 2021 at 9:07 AM

Ma izvještaj može biti samo korektiv prema gore ili dolje u smislu očekivanja i neočekivanja. Doduše ovaj put možda izvještaj može imati veću težinu da se vidi na koji način na rezultate utječu brodovi fiksirani na duži vremenski rok... "ona" polovina flote. Iz perspektive budućnosti, izvještaj nema veliki značaj. Na cijenu ponajviše utječu indeksi vozarina i očekivanja koja se glede njih (preko FFA) formiraju + neočekivani događaji..... tipa, isplata izvanredne dividende, kupovina broda ispod cijene, prodaja broda značajno iznad (tržišne) cijene, dokap, cijena dokapa i sl.

U nas je sve to skupa "malo" drugačije jer kod većine prorade emocije, pa se ljudi počnu vezati, uvjeravati sami sebe i sve druge u ovo ili ono.... ja ne ulazim u to tko je u pravu, jel ne znam tko je u pravu. Za sada je sve još uvijek dobro i u granicama očekivanja, ali uvijek treba biti spreman za nevolje "po putu". Iznenadne korekcije, kraće ili dulje promjene trenda unutar osnovnog trenda i sl. A to nam pokazuju i kretanja cijena vanjskih (USA) brodara koji su zapravo bolje kompanije od lokalnih (i puno veće; što je bitan valuacijski ponder), pa usprkos tome ne rastu linearno i ne rastu stalno.

• Kivi
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    362
    • July 28, 2021 at 9:25 AM

Upravo sam u tome dijelu i mislio da bi izvještaj mogao pozitivno ili negativno utjecati na neke - jel nisu svi brodovi na spotu i nije jasno na kojim ugovorenim vozarinama voze te po tome projekciju prihoda je malo teže napraviti.. a samim time i dobit može varirati.. biti će zanimljivo vidjeti po kojoj prosječnoj vozarini su vozili pa ćemo tu imati više informacija da znamo što očekivati od 3 kvartala u kojem jedan mjesec je skoro već prošao..

• Neo
    Guest
    • September 17, 2021 at 8:39 PM

pobogu kakvo dugorocno ulaganje kolega?

Vecina firmi su ajme nama...samo spekulativno trgovanje kolega..kupi i prodaj skuplje

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • September 17, 2021 at 8:49 PM
    Quote from Neo

pobogu kakvo dugorocno ulaganje kolega?

Vecina firmi su ajme nama...samo spekulativno trgovanje kolega..kupi i prodaj skuplje

Pod "dugoročno" mislim godinu-dvije, idealno dvije pa da ne moram platiti porez. Ima i takvih dionica. Za te dionice naravno pratim osim fundamenata i grafove.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • September 17, 2021 at 9:16 PM

Imam jedan zanimljivi citat od jednog trejdera kojeg pratim i koji dobro opisuje razmišljanje trejdera, a onda zbog takvog razmišljanja/postupanja otkriva i sve probleme trejdanja na ZSE-u:

"I have a clear principle: Technicals over fundamentals. I would buy a stock with outstanding technicals and bad fundamentals. But I would never buy a stock with outstanding fundamentals but bad technicals."

Svaki trejder će inače tako postupati, ali takvo postupanje na ZSE se pokazalo jako opasno. Zašto opasno? Moje mišljenje je da je to isključivo zbog malih prometa (pa i posljedično velikog spreda) te nepostojanja ikakvih alata za trejdanje (automatski uvjetni nalozi i slično). Kod nas si zbog toga osuđen na to da moraš trejdati sa malim pozicijama i cijeli dan moraš biti za kompjuterom i pratiti trejd. Ne smiješ se odmaknuti od kompjutera jer ti se lako može dogoditi primjer DLKV i onda gadno nastradaš. Takve stvari se trejderu ne mogu dogoditi na visoko likvidnom tržištu gdje imaš mogućnost postaviti automatski stop loss nalog - tako bi u slučaju DLKV izgubio vjerojatno par posto uloga i to je to, a ovako ako taj dan nisi pratio burzu si izgubio više od 50%.

To sve onda daje vrlo nepovoljan omjer uloženo/dobiveno - veliko uloženo vrijeme i mali profit obzirom na uloženo vrijeme. Ako hoćeš taj omjer poboljšati moraš istovremeno otvarati više pozicija na više dionica, a što onda zahtijeva još više uloženog vremena u praćenje trejdova.

Da zaključim priču - trejdanje na ZSE mi se ne isplati. Imam druge poslove koji su mi puno unosniji glede uloženog vremena pa onda nema smisla baviti se trejdanjem na ZSE-u. Dugoročno investiranje je druga priča.

• Marielena
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,298
    • September 17, 2021 at 9:21 PM
    Quote from mitkko

Imam jedan zanimljivi citat od jednog trejdera kojeg pratim:

"I have a clear principle: Technicals over fundamentals. I would buy a stock with outstanding technicals and bad fundamentals. But I would never buy a stock with outstanding fundamentals but bad technicals."

Svaki trejder će inače tako postupati, ali takvo postupanje na ZSE se pokazalo jako opasno. Zašto opasno? Moje mišljenje je da je to isključivo zbog malih prometa (pa i posljedično velikokg spreda) te nepostojanja ikakvih alata za trejdanje (automatski uvjetni nalozi i slično). Kod nas si zbog toga osuđen na to da moraš trejdati sa malim pozicijama i cijeli dan moraš biti za kompjuterom i pratiti trejd. Ne smiješ se odmaknuti od kompjutera jer ti se lako može dogoditi primjer DLKV i onda gadno nastradaš. Takve stvari se trejderu ne mogu dogoditi na visoko likvidnom tržištu gdje imaš mogućnost postaviti automatski stop loss nalog - tako bi u slučaju DLKV izgubio vjerojatno cca 5% i to je to, a ovako ako taj dan nisi pratio burzu si izgubio više od 50%.

To sve onda daje vrlo nepovoljan omjer uloženo/dobiveno - veliko uloženo vrijeme i mali profit obzirom na uloženo vrijeme. Ako hoćeš taj omjer poboljšati moraš istovremeno otvarati više pozicija na više dionica, što onda zahtijeva još više uloženog vremena u praćenje trejdova.

Da zaključim priču - trejdanje na ZSE mi se ne isplati. Imam druge poslove koji su mi puno unosniji glede uloženog vremena pa onda nema smisla baviti se trejdanjem na ZSE-u. Dugoročno investiranje je druga priča.

Moje iskustvo. Možete trejdati sa 2-3 dionice koje su trenutno u fokusu i koje imaju trenutno likvidnost.

U pravu ste. Stalno pratiti i stalno imati prst na okidacu. Ja nisam non stop za monitorom, jer mi to nije posao, ali imam mobitel sa sobom i stalno pratim stranice ZSE dok traje trgovanje. Barem svakih sat vremena. To zna biti dosadno jer se uglavnom ništa ne dogadja.

Navecer pogledam grafove.

Nije najbolja burza na svijetu, ali nije istina da se nista ne dogadja.

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • September 17, 2021 at 10:03 PM

Tko hoće trejdati mora van.

Mislim da mi je netko sada za Modernu napisao, 10 tisuća komada na bidu , cijena preko 400 dolara

Male provizije, dolar po trejdu plus minus, mogućnost stopa koji će se izvršiti jer bid nikad ne spava, trailing stop, i Short naravno.

I sve te crtkarije na velikom prometu nekako imaju smisla.

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • November 19, 2021 at 6:17 PM
    Quote from looserst
    Quote from mitkko

Ima jedna izreka:

"Show Me The Charts and I‘ll Tell You the News."

Kazem, tesko je o tome diskutirati sa nekim tko nema makar osnovno znanje o TA.

Evo i jedan edukativni video koji vrlo jednostavno objasnjava osnovni postulat trejdanja. Video je kratak, a matematika jednostavna, pa tko voli...

Bas super da si minervinija stavio, lik mi je antipatican do bola (neznam zasto :/ ) i sjetio se da je nedavno bilo ruganja kad je ulagao u upstart a da nema pojma cime se firma bavi:

Kad znas TA lako je :D

Display More

Bas sam neki dan kupio njegovu knjigu. Djeluje malo arogantno, ali odlican je.

Vidi ovaj championship, prvi je na listi ove godine, do danas je napravio povrat od 311,9% :)

Financial Competitions
    financial competition money manager verified ratings
    financial-competitions.com

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • November 19, 2021 at 6:25 PM
    Quote from mitkko
    Quote from looserst

Bas super da si minervinija stavio, lik mi je antipatican do bola (neznam zasto :/ ) i sjetio se da je nedavno bilo ruganja kad je ulagao u upstart a da nema pojma cime se firma bavi:

Vidi ovaj championship, prvi je na listi ove godine, do danas je napravio povrat od 311,9% :)

https://financial-competitions.com/

Display More

Ocito je dobar, protiv brojeva se ne moze. Znam da ga podj..aju cim nesto krivo kupi a na ovaj upst je bilo toliko dobrih baza da smo se danima kreveljili

(Poradit cu na svojoj toleranciji prema antipaticnim likovima :rolleyes: )

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 19, 2022 at 2:14 PM
    Quote from mitkko
    Quote from looserst

Display More

Evo ga, sada je i službeno pobjednik 2021 US Investing Championshipa. Lik je ostvario povrat od 334,8% u godini dana! Kapa do poda. Zanimljivo je i da je on, jedan trejder, pobijedio u natjecanju koje u svom nazivu ima riječ "investiranje" :D

Financial Competitions
    financial competition money manager verified ratings
    financial-competitions.com

• looserst
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,797
    • January 19, 2022 at 2:19 PM
    Quote from mitkko
    Quote from mitkko

Evo ga, sada je i službeno pobjednik 2021 US Investing Championshipa. Lik je ostvario povrat od 334,8% u godini dana! Kapa do poda. Zanimljivo je i da je on, jedan trejder, pobijedio u natjecanju koje u svom nazivu ima riječ "investiranje" :D

A gdje bi tek bio da zna čime se bave firme kojima trguje :S

• mitkko
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    5,863
    • January 19, 2022 at 2:21 PM
    Quote from looserst
    Quote from mitkko

A gdje bi tek bio da zna čime se bave firme kojima trguje :S

haha, baš :) ali koga briga čime se bave dokle god graf izgleda dobro :)

EDIT: Ali možda je baš u tome i kvaka, jer da zna/proučava čime se ustvari bave i kakvi su fundamenti, možda nikada ni ne bi njima trgovao pa ni ne bi uspio ostvariti toliki prinos?

Btw. on još od kraja 11. mjeseca prošle godine shorta US market, kaže da smo u stealth korekciji pa zato većina još uvijek nije svjesna da je korekcija počela. Jučer je opet postao ovo:

"Tuesday the NASDAQ and NYSE indexes both suffered a distribution day. With few stocks in buyable position and the market under selling pressure, cash is king. We remain on our November 22, 2021 sell signal."

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 3.1k

• harpun
      • February 12, 2020 at 6:36 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 11, 2025 at 1:14 PM
    2. Odgovora
      3.1k
      Pregleda
      1M
      3.1k
    3. dionicar

May 11, 2025 at 1:14 PM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 11, 2025 at 9:59 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      823k
      1.9k
    3. All

May 11, 2025 at 9:59 AM
    1. JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.) 279

• Cicija
      • February 26, 2020 at 8:56 PM
      • Dionice
      • Cicija
      • May 10, 2025 at 9:24 AM
    2. Odgovora
      279
      Pregleda
      106k
      279
    3. Muzakus

May 10, 2025 at 9:24 AM
    1. MDKA (Medika d.d.) 823

• harpun
      • February 14, 2020 at 2:16 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 9, 2025 at 9:18 PM
    2. Odgovora
      823
      Pregleda
      301k
      823
    3. Skribi

May 9, 2025 at 9:18 PM
    1. ARNT (Arena Hospitality Group d.d.) 455

• harpun
      • February 14, 2020 at 9:30 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 9, 2025 at 8:20 AM
    2. Odgovora
      455
      Pregleda
      183k
      455
    3. Sheki

May 9, 2025 at 8:20 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

dionicar May 11, 2025 at 1:14 PM
  • INGR (INGRA d.d.)

All May 11, 2025 at 9:59 AM
  • JDOS (ADRIATIC OSIGURANJE d.d.)

Muzakus May 10, 2025 at 9:24 AM
  • MDKA (Medika d.d.)

Skribi May 9, 2025 at 9:18 PM
  • ARNT (Arena Hospitality Group d.d.)

Sheki May 9, 2025 at 8:20 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 8, 2025 at 3:16 PM
  • BCIN (BC Institut d.d.)

KitoLovac May 8, 2025 at 2:39 PM
  • Što smo danas tržili

dionicar May 8, 2025 at 12:33 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

All May 7, 2025 at 8:13 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

goranlagea May 7, 2025 at 10:52 AM

Popularne Teme

• DRY BULK

10,486 Replies, 4 years ago
  • Trumpove carine

16 Replies, A month ago
  • Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala

2,561 Replies, 3 years ago
  • CORONA virus

3,567 Replies, 5 years ago
  • Politika, birokracija i pravosudni sustav kao ključni faktori sistemskog rizika na ZSE

1,894 Replies, 5 years ago

Online korisnici na ovoj temi

• 1 gost
  1. Privacy Policy
  2. Kontakt