IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Da..radi se..pa se nabije 50 milja gubitka.
Prosli kvartal je bio ocajan...cijena ce tek zaroniti. Ponovi li se i iduci takav bit ce cijena i ispod 40kn.
Puno se vjeruje u Igh a nigdje dobiti. Ok, dionica je nelosa za trgovanje...al dugorocno drzanje ipak ne. Ja sam javno pisao da kupujem po 88-92kn.
Iste sam prodao na 140-145kn i zasad ne pomisljam poceti akumulirati.
Tehnicki gledano pukne li 110kn onda tek slijedi jaci pad. Zasad 110kn drzi...al je pitanje dokle?!
-
Ovi koji vjeruju kupuju. Drugi nisu niti bitni, tako da tvoje vračanje o tome dokle će i do kuda će je na razini prilično lošeg i naivnog druka. A drukanje na forumu je ionako zabranjeno. Naročito kad se točno "zna" do kuda će pasti ili narasti.
Najplići postovi općenito se baziraju na predviđanjima... ide to do ...
Očito je nastupila nervoza jer je jasno da nećeš dočekati "svoju" cijenu.
-
Ako se cijena dosada zadržavala 130-170 kn, onda sad kad je stiglo daleko bolje vrijeme ovdje ne može nikako biti lošije.
A čim iskažu u izvješću plus, biti će preokret i u cijeni.
-
U pravu je kad kaže da ako probije 110 kuna, da će pasti ispod, ali očito je da će tu cijenu jako teško probiti s obzirom da prodaja baš i nije nešto izdašna, nego sporadična, a bid se maloprije malo i podebljao.
-
Ako se bolje pogleda u gledalicu, ovdje se vec neko vrijeme desava rusenje cijene na malim prometima.
Doci ce i odbijanac, nadam se da ce se nesto ove godine ugovorit na novom trzistu u istocnim zemljama.
Do 140kn nema tisucu dionica. Šupljina.
-
Panika? Prodao na 140-145kn nekih 1800kom, a sad je cijena 117kn. Da..uhvatila me teska panika da moram jos cekati 3mj da kupim po 70kn.
Glede Tpng moj prosjek 42,xx kn (4 tisuce i kusur komada) a to je vec 2 nalog na prodaji.
Vratim sve na 56kn uredno.
Nitko ne spominje gubitak 50 milja, ne vraca sr ni glavnica niti kamata...a sami hvalospjevi ovdje.
To što se nije vračalo je pluskvamperfekt. Veliki dio dugova nedavno je anuliran zamjenom za nekretnine. Preostali, sada bitno manji dugovi će se odsad redovno i na vrijeme servisirati. Bit će vidljivo već od slijedećeg izvještaja o PSN. Živi bili pa vidjeli.
-
Ovo se privodi svome kraju.
-
[ IGH project managing construction of the biggest science and healthcare infrastructure project in Croatia ]
Construction of a Centre of Competence for Translational Medicine (CCTM) at the Children’s Hospital Srebrnjak in Zagreb has started with preparation works on the construction site itself. This 432 million HRK worth of investment, 85% of which is funded by the EU will include the construction and equipment of a new ward building that will extend to 14.000 m2.
The primary goal of the Center will be high-quality research that will enable the improvement of existing and the development of completely new diagnostic and therapeutic procedures related to frequent childhood diseases, primarily in the fields of pediatric allergology, immunology, and pulmonology.
Institut IGH d.d. is providing construction project management services for this important infrastructure project for Zagreb, Croatia, and the whole region.
More about our other healthcare projects you can read on the following link: https://lnkd.in/gAwKpBS -
Sramota je da u Hrvatskoj nema firme koja može ovo odraditi i izvršiti. IGH je u nadzoru ili projektu. Ne sjećam se više u čemu, ali je.
-
-
Sramota je da u Hrvatskoj nema firme koja može ovo odraditi i izvršiti. IGH je u nadzoru ili projektu. Ne sjećam se više u čemu, ali je.
Ljudi bjeze ih hr, htjeli mi to priznat ili ne .
Tesko je nac bilo kakvog majstora za nesto doma da napravi, ceka se dugo,
predpostavljam da je nemoguce nac 100 ljudi (koji znaju nesto ) za vece gradiliste .
U zadnjih mjesec dana znam dvije obitelji kaj su se odselile, jedna u Njemacku druga u Svicarsku, kod brace ili tako nesto koji
su vec tamo x godina.
Mislim da vise ni drzavljani bih se ne doseljavaju u hr vec "produze" dalje.
Na kraju cemo bit "sretni" ako nam ovdje odluce ostati i izbjeglice iz arapskih zemalja.
Uglavnom hdz i sdp su upropastili drzavu...a dal ce je netko izvuc iz gliba, nisam siguran.
-
Apolitičan sam, objektivan i ne držim ničiju stranu ali stavljati u isti kontekst sdp sa hdzeom... Uspoređivati dva mandata nakon krize i sve ostale mandate je nekorektno... Zna se tko je uništio ovu državu!
Što se tiče radnika i majstora, uvijek ih se može naći i kvalitetnija radna snaga nego što ih nudi RH jer na žalost uvijek ima jadnijih od nas
-
Ljudi bjeze ih hr, htjeli mi to priznat ili ne .
Tesko je nac bilo kakvog majstora za nesto doma da napravi, ceka se dugo,
predpostavljam da je nemoguce nac 100 ljudi (koji znaju nesto ) za vece gradiliste .
U zadnjih mjesec dana znam dvije obitelji kaj su se odselile, jedna u Njemacku druga u Svicarsku, kod brace ili tako nesto koji
su vec tamo x godina.
Mislim da vise ni drzavljani bih se ne doseljavaju u hr vec "produze" dalje.
Na kraju cemo bit "sretni" ako nam ovdje odluce ostati i izbjeglice iz arapskih zemalja.
Uglavnom hdz i sdp su upropastili drzavu...a dal ce je netko izvuc iz gliba, nisam siguran.
oduvijek su odlazili. i nek odu, tko misli da je para u džepu jedino mjerilo nek ide van...
-
Panika? Prodao na 140-145kn nekih 1800kom, a sad je cijena 117kn. Da..uhvatila me teska panika da moram jos cekati 3mj da kupim po 70kn.
Glede Tpng moj prosjek 42,xx kn (4 tisuce i kusur komada) a to je vec 2 nalog na prodaji.
Vratim sve na 56kn uredno.
Nitko ne spominje gubitak 50 milja, ne vraca sr ni glavnica niti kamata...a sami hvalospjevi ovdje.
To što se nije vračalo je pluskvamperfekt. Veliki dio dugova nedavno je anuliran zamjenom za nekretnine. Preostali, sada bitno manji dugovi će se odsad redovno i na vrijeme servisirati. Bit će vidljivo već od slijedećeg izvještaja o PSN. Živi bili pa vidjeli.
Znaci ostali su bez vrijedne imovine?
-
Znaci ostali su bez vrijedne imovine?
I bez većeg dijela dugova.
-
pila imaš izazivača
IGH ČOLINA ANTE 35 0.01% 4,511 -
Malo se bid nabildao.
-
Na ATPL se komentira knjiga dioničara. Vrlo zanimljivi podaci. Bilo bi dobro da i ovdje imaoci takvih podataka iznesu svekolikoj zajednici. Koliko nas je , kolko ima 100. dioničar,500.dioničar...
Top 10 pojačava.
-
Uvijek je pozitivno kada se u top 10 kupuje, a i količine koje su na prodaju na ovim cijenama su zanemarive...
Za ozbiljniji skok cijene trebati će pozitivno kvartalno izvješće jer poslova očito ima
-
Uvijek je pozitivno kada se u top 10 kupuje, a i količine koje su na prodaju na ovim cijenama su zanemarive...
Za ozbiljniji skok cijene trebati će pozitivno kvartalno izvješće jer poslova očito ima
Kao i kod svih gradjevinstradjevinaraa kolega bilo projektnih bilo izvođačkih.
Uz napomenu da krene sentiment ko na GME a rezultati dobri dionica gore. A rezultati loši a kupovat se kreće dionica gore
-
-