prepucavanje je na nivou kad je bilo aktuelno bar-boljare. imam dionice i nadam se nečemu ali zanima me samo jedna stvar: gdje projektantska firma može utratiti 1,7 milijardi kn? znam da je bio ban centar, neke pizdarije na črnomercu ali milijardu i sedamsto milja ajmeee.
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Kriva adresa. Sve odgovore na nedoumice možeš dobiti od g. Petrosijana...
-
Svakom na volju... Meni ova prepucavanja ne znače ništa kao niti dnevne oscilacije cijene na ovim razinama.
Ja znam što sam kupio, usput rečeno zavidan broj 2xxx, i znam da će uskoro i cijena na lijepe razine... Sad, dali će to biti 3xx, 4xx ili 1xxx ne znam, ali više od ovoga hoće
Ovo vam je kao Rimac u auto industriji ... Imaju know-how i to je najvrijednije a ne neka poslovna zgrada
Daj IGH "Rimac" potukli bi se za njega, al nekako to se nikako ne događa... Mislim općenito da ne treba zavaravati sebe, a još manje druge. IGH nije nitko želio dokapitalizirati kad je mogao, pa ni njegov većinski vlasnik.
-
Cijelo vrijeme pojedinci komentiraju igh kroz prošlost, ali ovdje kupujemo budućnost, a to nitko ne može poreći da nas čeka perspektivna i pozitivna budućnost...
-
nije nitko želio dokapitalizirati kad je mogao, pa ni njegov većinski vlasnik.
To su ti crni oblaci koji se ovdje mogu navući ako gazda odluči dokap za kikiriki
-
Idemo delati. U veljači ove godine u Hrvatskoj je izdano 820 građevinskih dozvola što je 6,3 posto više u odnosu na isti mjesec 2020. godine, a u prva dva ovogodišnja mjeseca izdano ih je 1.586 ili devet posto više nego u istom razdoblju 2020., pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).
-
Najvise dozvola u zgradarstvu.
odlicno za Ingru.
-
Ne znam kako bi dozvole za zgrade pomogle Ingri. Pa oni nemaju dva zidara.. i koliko znam ne žele pod izvođači baš raditi sa njima. još ih boli prošlo iskustvo..
-
-
https://www.igh.hr/en/news-report…d-north-africa/
Završavajući posjet, izaslanstvo IGH sastalo se s predstavnicima islamske banke Zain Iraka s kojima su održani razgovori o budućim projektima u Republici Iraku općenito
-
-
https://www.vecernji.hr/vijesti/eksklu…oj-fazi-1485326. I ovjde su prisutni...
-
-
https://slobodnadalmacija.hr/split/svi-se-s…platiti-1092134
I ovdje također.
Još ako brača Kovač ovu dionicu kupe, kupit ću i ja, i moj brat također.....također pozivam i sve druge koji imaju brata da također kupe.......
-
Jutarnji
Kinezi bi nizinsku prugu Hrvatski Leskovac-Karlovac gradili za 1,28 mlrd. kn, daleko ispod procijenjene vrijednosti
Ima li tu igh
-
Jutarnji
Kinezi bi nizinsku prugu Hrvatski Leskovac-Karlovac gradili za 1,28 mlrd. kn, daleko ispod procijenjene vrijednosti
Ima li tu igh
Mislim da, da! Oni (IGH) su usko povezani sa Stipom Mesićem a on sa kinezima!
Oooo, danas sam imao naporan dan, ili je ono Mesić usko povezan sa Sjevernom Korejom? Eto sve mi se danas pobrkalo!
-
ma jok. mesić je povezan sa orahovicom i požegom
-
-
ništa bez ige -trenutno nije u fokusu, ali doći i ona na red..
-
Institut IGH d.d.4,759 followers7m •[ Wind Farm Selac in Kosovo- Project update ]
We are happy to announce that last week we have successfully started the main installation activities on #WindFarm Selac, as seen in the photos. Wind farm Selac is situated in the municipality of Mitrovica and after completion will have a total of 27 turbines with each having a 3.8MW capacity output. Each rotor diameter is 137 meters, while the hub height is 110 meters.
Institut IGH d.d. is for our long-term client General Electric Wind Energy from #Germany providing services of Kosovo responsible licensed engineer and supporting consulting engineer during preparation & construction phase on WF Selac, including the technical inspection phase.
We are proud that our experts can support renewable projects for our clients anywhere in the world. Particularly since together, we are creating a positive impact on society and the environment.
More about it you can read in one of our earlier posts:
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…d13be7fa1be.pdf
Odgoda objave izvješća za 2020.
Kvartalno izlazi do 30.04.
To je sutra .
-
-