ipak se prodaje
Zaro sam i pitao jučer jel vidjelo se sa prodavatelj ima količine i da dionica neče samo tako daleko od 150 kn......a nisu oni ni jedini, ima prodavatelja još sa nekim relativno velikim količinama......
ipak se prodaje
Zaro sam i pitao jučer jel vidjelo se sa prodavatelj ima količine i da dionica neče samo tako daleko od 150 kn......a nisu oni ni jedini, ima prodavatelja još sa nekim relativno velikim količinama......
ove godine bi trebao početi i ovaj projekt
Radije nek objave kakvi su planovi sa Radeljevićem u Dubrovniku. To bi bilo kudikamo zanimljivije i uzbudljivije od ovih Kupara s kojima IGH ionako zapravo nema ništa.
Što se Marusice tiče, prodala je 90 % portfelja po 90 kuna, tak da joj je ovih 150 kuna, iz njene perspektive, mila majka. Za tih 5.000 dionica inkasirat će 100.000 eura i adio. Meni kao dioničaru je drago da ode.
Treba napomenuti da je Paladina od gazde dobio 4.000 dionica koje su neko vrijeme u top ten bile na njegovo ime, a zatim su prepisane i dodane na trezorske koje su se uvečale za tih 4.000 dionica.
Ma ne dramite.
Povucite se lijepo niže na bidu i candy store
agram broker prodaje te dionice pa jel moguće da tako nesposobni brokeri nemogu prodat dionice i to još tuđe
svi koji trguju preko te brokerske kuće treba te pobjeći to su nesposobni tipovi
koji su to brokeri da nemogu podić tržište i prodat dionice već molit da ih neko kupi
pa ovo je za izludit
dali je to moguće
Ovom glupom prodajom si pucaju u koljeno.
agram broker prodaje te dionice pa jel moguće da tako nesposobni brokeri nemogu prodat dionice i to još tuđe
svi koji trguju preko te brokerske kuće treba te pobjeći to su nesposobni tipovi
koji su to brokeri da nemogu podić tržište i prodat dionice već molit da ih neko kupi
pa ovo je za izludit
dali je to moguće
Da bi podigli tržište, moraju kupovat dodatne dionice. Onda te dodat na one koje imaju glavne za prodat i onda su u još većem problemu.
Radije nek objave kakvi su planovi sa Radeljevićem u Dubrovniku. To bi bilo kudikamo zanimljivije i uzbudljivije od ovih Kupara s kojima IGH ionako zapravo nema ništa.
Što se Marusice tiče, prodala je 90 % portfelja po 90 kuna, tak da joj je ovih 150 kuna, iz njene perspektive, mila majka. Za tih 5.000 dionica inkasirat će 100.000 eura i adio. Meni kao dioničaru je drago da ode.
Treba napomenuti da je Paladina od gazde dobio 4.000 dionica koje su neko vrijeme u top ten bile na njegovo ime, a zatim su prepisane i dodane na trezorske koje su se uvečale za tih 4.000 dionica.
pravo zaloga na Radeljeviću Vam drže upravo ovaj Paladina i B2 Kapital.
sad bar znate tko vas svih skupa ovdi drži za cojones.
nitko nije vidio obavijest da je i samo društvo prodavalo 1200 kom!!??
Ja sam pretpostavio da će na ovaj način izlaziti . Ocito je I sad 150 kn u igri samo će sipati u manjim količinama
Display MoreRadije nek objave kakvi su planovi sa Radeljevićem u Dubrovniku. To bi bilo kudikamo zanimljivije i uzbudljivije od ovih Kupara s kojima IGH ionako zapravo nema ništa.
E sad dolazimo do konkretnih problema...
Koji su ovo amateri..naprosto mi je nevjerojatno da na ovakav nacin rasipaju dionice a ocito im niti kreditne institucije ne vjeruju da ovih cc.2milje kn moraju navlaciti na ovakav jadan nacin...a nista postavit se na kupnju ispod 140kn pa cekat da se spusti prodaja a bome hoce sigurno...
Display MoreRadije nek objave kakvi su planovi sa Radeljevićem u Dubrovniku. To bi bilo kudikamo zanimljivije i uzbudljivije od ovih Kupara s kojima IGH ionako zapravo nema ništa.
Nekakav link ili je to rekla-kazala?
sad tisuću prodanih dionica podigne na 200kn ko od šale
al ti brokeri su TRUBA
neki prištevci sa diplmom iz banja luke kao i BURILOVIC GOVNO LOPOVSKO
sad tisuću prodanih dionica podigne na 200kn ko od šale
al ti brokeri su TRUBA
neki prištevci sa diplmom iz banja luke kao i BURILOVIC GOVNO LOPOVSKO
zašto LOPOVSKO? pa nije ukrao diplomu, morao je platiti
Ja sam pretpostavio da će na ovaj način izlaziti . Ocito je I sad 150 kn u igri samo će sipati u manjim količinama
Onako će kako mogu. Bitno je samo da ne forsiraju.
Marusica je vjerojatno do kraja danas skroz vani.
Nekakav link ili je to rekla-kazala?
Za to ti nema linka, al neke stvari su ipak poznate odnosno o njima se u kuloarima pričalo. Osim ako su negdje javno dostupni upisani tereti na imovini.
Ak su kuloari, onda to ima potrebnu težinu.
Isplivat će i to, valjda u neko dogledno vrijeme.
Zasad stoji ovo, dok se ne dokaže drugačije.
dragi moji forumaši i oni što čitaju ja sam dioničar igh da se zna al nemogu ovo dokučit ovakva prodaja ovakav način omalovažavanja svih nas dioničara to je nedopustivo jednostvno
moj prijedlog je ajmo svi se povući sa KUPNJE ŠTO NIŽE IL NIKAKO pa nek prodaju kom hoće i pošto hoće
ovo je kriminal koji se proteže još od RADIĆA ĐUKANA pa do danas
Pohlepa je neprijatelj strpljenju.