prodaju 13.359 a već je prošlo 2800 ,ovo će brzo
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Zar ne vidite da članovi uprave sami sebi štelaju da jeftinije kupe. Bacili su samo mamac. Vidi Pbz. Vijest je super, znači da vjeruju u firmu.
-
prodaju 13.359 a već je prošlo 2800 ,ovo će brzo
Nisu ovi ni počeli prodaju , ja znam jednoga lika koji je 1000 komada prosuo prije pola sata
-
Harpun
Pa oni uopće ne prodaju a možda ni neće. Predomislit će se.
-
ceka se da se skupi pa da može prosipat po kupnji
-
Po vašim komentarima jasno mi je zašto 90 % na burzi gubi. Ja sam kupio sad pa da vidimo.
-
Kupio i ja malo, pa da vidimo. Prst je na okidaču za još.....
-
Po vašim komentarima jasno mi je zašto 90 % na burzi gubi. Ja sam kupio sad pa da vidimo.
Kupili ste sta? HT
i kolko?
ja cu pricekat da dodje na 110 120 barem a ovim tempom ce na tu cijenu doc prije rucka.
-
A baš ko za vraga i taman kad sam mislio da više neću kupovati i da sam nabrao dovoljno.
Ali ako će to pomoć IGH-ovom računu, neka.
-
Neke druge firme u ovakim situacijama naznače nekakv rok do kojeg će kupovati - prodavati. Ovi ništa. Samo da će izložiti. To može biti i do kraja druge godine.
-
-
Ajmo do 130 kn ima 3000 dionica... Jesu se neki ponadali.
Ovo je kratkoročna prilika uzeti povoljno nešto papirića, smatrajte to Božićnim poklonom uprave
-
ja vjerujem da bi pred kraj današnjeg trgovanja mogla bit blok transakcija na IGH ....samo je pitanje po kojoj cijeni .....to je samo moje mišljenje
-
ja vjerujem da bi pred kraj današnjeg trgovanja mogla bit blok transakcija na IGH ....samo je pitanje po kojoj cijeni .....to je samo moje mišljenje
bilo bi lijepo da im gospođa Anna formira cijenu, eee što je ta žena znala počastiti
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/1230
INSTITUT IGH, d.d. - Institut IGH, d.d. u posljednja tri mjeseca potpisao novih ugovora ukupne vrijednosti nešto više od 30,5 milijuna HRK
-
Koja frka zbog dvije milje kuna...
-
pa ne znam u kojem ste filmu mislili da će oni zakucati sa tim svojim dionicama cijenu na 100kn.. onda bio ovdje stvarno bilo da je božić stigao ranije.. ali vjerojatno ni to nebi bilo dobro jel bi se onda bojali pa šta li se to valja iza brda šteta da nisam stigao reagirat da malo uzmem oko 140.. taman me neki dan lupio neko na asku na 155 (već sam i zaboravio na taj nalog) pa da malo prelijem iz šupljeg u prazno
-
I dalje poveznica sa Pbz. Sad su stavili nalog na prodaju da prikoče rast jer nisu dosta kupili.
-
bilo bi lijepo da im gospođa Anna formira cijenu, eee što je ta žena znala počastiti
izgleda da je prebrzo prošla sa kolačima kraj gladnih usta, tako da željno očekujemo još neki menu..ne mora biti na istoj lokaciji
-
Firma "svjetskog" glasa koja treba prodati dionice za 1,8 mil kuna kako bi se osnažila.....stvarno svašta.....i odmah objava o nekim burek poslovima a novaca nigdje.....
-
Treba im možda za božićnice
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-