titulus sve navedeno stoji.. ali stoji i da je IGH žario i palio za vrijeme prof. Radića i gradjeivnskih booma u hr i cijene dionice od 10 000 kn.. osobno znam ( a i poznam) kada je sve krenulo prema dolje. .. plaće počele kasniti... Itsd itd.. neki sami otišli i osnovali novu tvrtku 10ak ljudi... Ne može se samo na staroj slavi živjeti... Pogledajte tko je nekoć bio u IGH sve preko cca 8 godina osnovao tvrtku koja iz 0 narasla na preko 50 ljudi.. ne želim ju namjerno imenovati ali ako istražite naći ćete... Prevedeno . Igh je dobro radio zahvaljujući politici i dogovaranju cijena izmedju 3 glavne projektantske firme u HR
Ne smijem imenovati .. eto toliko od mene što se IGH tiče. Nije da drukam na pad ali pišem iskreno kako stvari stoje. Imam nekoliko dionica IGH i u minusu sam iskreno.
Ništa loše niste napisali da bi bilo drukanje i to je sve istina, ali u odnosu na ono vrijeme pred nama su ulaganja nekoliko puta veća, a dionica nije 10000 već 150...
Dakle ulaganja x2, 3,4 ili više a dionica na 1,5% vrijednosti od ove koju vi spominjete, iako se ja sjećam i 16000