IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
https://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2020/2020_10_27-691105_pdf.pdf
Jos dodatnih 5 milioncica.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…26da21a289f.pdf
Sjednica Nadzornog odbora Izdavatelja održati će se 30.10.2020. godine.
Na navedenoj sjednici, pored ostalih točaka dnevnog reda, odlučivati će se o usvajanju
nerevidiranih nekonsolidiranih i konsolidiranih temeljnih financijskih izvješća za treće
tromjesećje poslovne 2020., kao i usvajanju izvješća o ispunjavanju plana predstečajne
nagodbe za razdoblje 1.7.-30.09.2020. -
Odlično, znači ovog puta u rokovima izvješće...očito im se žuri pohvaliti istima
-
Ovdje se ne treba cekati izvjesce. Ceka se bliska buducnost.
-
Institut IGH, d.d. Janka Rakuše 1, OIB: 79766124714, objavljuje da je dana 30. listopada
2020. godine održana sjednica Nadzornog odbora Instituta IGH, d.d. , na kojoj su razmatrani
i prihvaćeni:
- Izvješća o ispunjavanju plana predstečajne nagodbe za razdoblje 1.7.-30.9.2019.;
- Nerevidirani nekonsolidirani i konsolidirani temeljni financijski izvještaji za treće
tromjesečje poslovne 2020. godine;
- Planovi korporativnih akcija za 2020. godinu:
a. raspored održavanja sjednica NO i datum održavanja Glavne skupštine,
b. raspored objava financijskih rezultata društva. -
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/IGH/COI-IGH-0dadab7657af92544faec6fb28d1dbf0.
Sve polako...dio po dio...
sve kao da rastežu do iza 16
-
https://eho.zse.hr/financijski-izvjestaji/view/347
Opet minus, cekat cemo.
-
Mislim da je ok za covid vrijeme, stabilno se posluje. ..
Ono što tek dolazi veseli, koliko se sjećam u kolovozu je ugovoreno preko 50 miliona novih poslova koji dolaze na naplatu u narednom periodu, a i ogromne investicije su na pomolu, što su i u samom izvješću istaknuli.
-
-
Ono što tek dolazi veseli, koliko se sjećam u kolovozu je ugovoreno preko 50 miliona novih poslova koji dolaze na naplatu u narednom periodu, a i ogromne investicije su na pomolu, što su i u samom izvješću istaknuli.
I sa rim poslovima u kolovozu pi3e da ja na dan 30.09. 2020. ugovoreno 18% manje poslova nego u prethodnoj godini za isto razdoblje ili ja ne čitam dobro.....
-
I sa rim poslovima u kolovozu pi3e da ja na dan 30.09. 2020. ugovoreno 18% manje poslova nego u prethodnoj godini za isto razdoblje ili ja ne čitam dobro.....
Ugovoreni poslovi su iz kolovoza, dakle kraj promatranog razdoblja, a 18% manje ugovorenih poslova se odnosi na cijelo razdoblje... dakle 9 mjesrci.
Čitate dobro, ali ne tumačite dobro
-
Ugovoreni poslovi su iz kolovoza, dakle kraj promatranog razdoblja, a 18% manje ugovorenih poslova se odnosi na cijelo razdoblje... dakle 9 mjesrci.
Čitate dobro, ali ne tumačite dobro
Ok, ali daleko je sve to još uvijek od onog velikog "zamaha" poslova koji se očekuje ukoliko želimo velik rast vrijednosti dionice.......dugove ovako nikad neće vratit.....
-
A opet vraćaju... 3.6mil kn samo u kvartalu III.
Dugova će uvijek biti i ne postoji građevinar bez dugova, a oni znače da se radi...
-
https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…mjeseci/244214/
Institut IGH: 1,8 milijuna kuna gubitka u devet mjeseci
-
Tako je Institut IGH u prvih devet mjeseci sklopio čak 32,07 milijuna kuna manje novih ugovora što je 18 posto manje u odnosu na isto lanjsko razdoblje.
Korona ce uzet danak svima, samo nekima vise nekima manje(kao IGH).
Slijedi nam jos par mjeseci borbe, a iza toga se nadam stabilizaciji.
-
Zato su izvodzacke firme u plusu. Pogledajte THNK i DLKV
-
https://www.linkedin.com/company/igh/
Institut IGH supported this project with its partners by donating technical #supervision services in the first phase of the project.
For more info about the opening follow the link in the first comment.
Institut IGH was involved in several projects in Vukovar. You can read about it on the link: https://lnkd.in/dxW6RDi -
Nije na odmet podsjetiti, a zadnja rečenica veseli...
IGH trenutačno ima oko tisuću aktivnih ugovora za cijeli niz usluga koje nudi, primarno u graditeljstvu, a tijekom prošle i ove godine zaposlili su više od 100 novih kolega, čime su premašili brojku od 500 zaposlenih, a planiraju daljnji rast. Kako nam kažu u samoj tvrtki, trenutno su njihovi najzahtjevniji projekti: Most Pelješac, Most Gradiška, Termoelektrana Banovići u BiH, Državne ceste Gruzija, Bolnička infrastruktura u Hrvatskoj, a bili su uključeni i u projekt Bikovo Skywalk, jedne od najnovijih turističkih atrakcija koja je nedavno otvorena iznad Makarske i za javnost. Također, sudjeluju stručnim nadzorom u izgradnji plinovoda Omišalj - Zlobin te izgradnji turističkog resorta Hilton Costabella u Rijeci. "Kada govorimo o tržištima na kojima smo u ovom trenutku najaktivniji, tu prije svega mislimo na domaće, hrvatsko tržište, BiH i Gruziju. Ali, imamo i određene projekte u pripremi s klijentima i na zapadnim tržištima. Tu bismo izdvojili projekte iz obnovljivih izvora energije", kažu nam u IGH. Tvrtka se odmah nakon potresa u Zagrebu, kažu u roku od svega dva sata, uključila u pomoć gradu sa svojim stručnjacima i volonterima. To se odnosilo na provjeru statike šest zagrebačkih mostova te statike oštećenih zgrada gdje su procjenjivali ukupno stanje oštećenih zgrada.
Obnova Katedrale
"Mi već godinama surađujemo sa Zagrebačkom nadbiskupijom na projektu obnove Katedrale i to kroz naše laboratorije koji ispituju različita svojstva materijala korištenih za obnovu, a to se intenziviralo posebno nakon potresa i nastalih oštećenja", kažu u IGH. Dodaju da su također, kroz Hrvatsku Komoru inženjera građevinarstva, sudjelovali u javnoj raspravi oko novog Zakona o obnovi grada Zagreba.
"Institut IGH ima 70 godišnju tradiciju i gotovo da nema niti jednog objekta, ceste, tunela ili mosta u Hrvatskoj za koji upravo IGH nije radio projektiranje ili stručni nadzor, kontrolirao kvalitetu gradnje, izrađivao studije ili davao stručna mišljenja i vještačenja. Mislimo da svojim stručnim znanjem i kapacitetima možemo visoko kvalitetno odgovoriti svim zahtjevima koja će zasigurno biti potrebna za obnovu grada Zagreba", zaključuju IGH.
-
titulus sve navedeno stoji.. ali stoji i da je IGH žario i palio za vrijeme prof. Radića i gradjeivnskih booma u hr i cijene dionice od 10 000 kn.. osobno znam ( a i poznam) kada je sve krenulo prema dolje. .. plaće počele kasniti... Itsd itd.. neki sami otišli i osnovali novu tvrtku 10ak ljudi... Ne može se samo na staroj slavi živjeti... Pogledajte tko je nekoć bio u IGH sve preko cca 8 godina osnovao tvrtku koja iz 0 narasla na preko 50 ljudi.. ne želim ju namjerno imenovati ali ako istražite naći ćete... Prevedeno . Igh je dobro radio zahvaljujući politici i dogovaranju cijena izmedju 3 glavne projektantske firme u HR
Ne smijem imenovati .. eto toliko od mene što se IGH tiče. Nije da drukam na pad ali pišem iskreno kako stvari stoje. Imam nekoliko dionica IGH i u minusu sam iskreno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun