I bilo je vrijeme....strpljivost se isplati
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
I bilo je vrijeme....strpljivost se isplati
kolega htjeli ste reći strpljivost će se tek isplatiti ?
-
Meni vec je neznan za druge...
-
AKCIONAR D.O.0 -1000
-
AKCIONAR D.O.0 -1000
Od kuda je taj pravni subjekt? Nisam ga pronašao.
-
AM je vjerojatno presretna sto se uspjela riješiti tolikog broja dionica prije nego sto je i br.3 krenuo s prodajom....
Prije ce biti da udara glavom u zid.
Kolega Kvart kao i obicno...uvijek kontra trenda.
-
Cestitke imaocima koji su na vrijeme kupili! Iskreno, nisam vjerovao u ovu dionicu, ali eto razuvjerili su me. Lijepa prica.
Svidja mi se sto rastu iz poslovanja, a ne kao Ingra papirnatim mesetarenjem.
-
Ne rastu iz poslovanja vec ocekivanja sve vise poslova, pozitivnog poslovanja i solidne dobiti u buducnosti. Da se napokon vrate dugovi i kamate iz PSN te BV ode u jacu pozitivu. Prvi koraci su zasad dobro odradjeni.
Ocekujem stopiranje na cca 135kn i onda korekcija.
-
A igh i dlkv su toliko bili ubijeni od 2008. da je to cudo,
Iako sve sto rade su mrvice u odnosu sta su mogli odraditi.. toliko obnove zeljeznice i u planu obnova, a njih nema 😒
-
Joj sto volim kad tehničari griješe pa rano prodaju...
-
-
Rapsodija se nastavlja...
-
ja nisam tehničar, ali sam prodao 1/3 i molim lijepo, tko prizna da mu se trećina oprašta
i vidim samo se grabi zarada, a nitko ne bi zahvalio gospođi Ani i zaželio sve najbolje povodom useljenja u novu kuću
-
ja nisam tehničar, ali sam prodao 1/3 i molim lijepo, tko prizna da mu se trećina oprašta
i vidim samo se grabi zarada, a nitko ne bi zahvalio gospođi Ani i zaželio sve najbolje povodom useljenja u novu kuću
trebate se zahvaliti gospođi Ani i Akcionaru koji prodaju svoje akcije, da ne kažem hartije
kako još uvijek nemamo izvješće, ovo je trenutno (bio) raj za trejdere.
tko misli biti dugoročan, bilo bi uputno pričekati izvješće.
-
trebate se zahvaliti gospođi Ani i Akcionaru koji prodaju svoje akcije, da ne kažem hartije
ja bih najprije zaključio da je to bio onaj Neov model, prodaj svome (Reakcionaru) i usput čisti male, pa tko se upeca dobro došao u klub sitne ribe
-
Mene ne zanima dugorocne ulaganje sa svojim cashom.
-1300 kom IGH (dobit samo 19.200 kn u ovom valu - tako nazalost ide na nasem plitkom trzistu)
Ostavio 300 kom za dugorocno (to je ulaganje s cistom dobiti od 3 trejda - nije moj novac)
-
Jako nezgodan tajming za ovu izjavu
-
nisam prodao vecinu jer ne vjerujem u IGH..vec zato sto ima puno manipulacija na dionicama.
-
nisam prodao vecinu jer ne vjerujem u IGH..vec zato sto ima puno manipulacija na dionicama.
Slazem se da ima manipulacija. Jedna manipulacija bi mogla biti i rusenje cijene nakon objave vijesti na opte.
Meni je bilo zao na kraju dana da nisam imala casha za kupiti po 115 kuna.
-
Ma moralo se malo ohladiti, raslo je ko' raketa
-
Ma moralo se malo ohladiti, raslo je ko' raketa
Slazem se kolegice. Iako sam ja pull back ocekivala oko 30 kuna, ali jasno da kratkotrajnog hladjenja mora biti. Iako ce ovo jos rasti do kraja godine. Ja sam ovdje sa sicom i sa 115 kuna sam jos u plusu a i na 125 bi zaradila za burek😂
No ovo mi se cini kao jedna od dionica za dugorocno ulaganje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun