Nisam htio ovo jutros dirati, nisam vjerovao da se opet oko 80kn dionica moze trziti?
-
-
-
Čisti tehnički gledano, danas je bilo puno puno lakse zaraditi - tko se digao ujutro prije otvaranja.
Jučer je tobogan krenuo od cca 2,75-2,80 i trebalo bi jako dobro timirati ulaz na 2,00-2,10 da bi se izaslo na 2,33-2,35.
Danas, tko je prvi put kupio odmah u prvih deset minuta već moze prodati sa finim plusom.
Bitno je samo da ne zaboravi prodati - dok je vrijeme.
-
kvart99, gdje si?
kupuješ i danas?
Upravo se probudio.......
Vidim da sam zakasnio za malo akcije......
Šteta.......
Ako ste na mene mislili u vidu gubitka novaca na DDJH, pogriješili ste. Meni ostaje samo jučerasnjih cca +500kn......
Na jednoj sam bio izgubio velike novce jos prije 10-tak godina, ali nikada na DDJH......
Vi stvarno trejdate na burzi i budite se u 10 sati? Koliko propustenih prilika...
-
Upravo se probudio.......
Vidim da sam zakasnio za malo akcije......
Šteta.......
Ako ste na mene mislili u vidu gubitka novaca na DDJH, pogriješili ste. Meni ostaje samo jučerasnjih cca +500kn......
Na jednoj sam bio izgubio velike novce jos prije 10-tak godina, ali nikada na DDJH......
Vi stvarno trejdate na burzi i budite se u 10 sati? Koliko propustenih prilika...
Ja sam noćna ptica i veliki mi je problem budjenje prije 10-11h......ali da mi je stvarno stalo do ZSE, naravno da bih se budio prije otvaranja, jer -kad ima akcije - kod nas iz iskustva upravo u prvih pola sata trgovanja neki muving - a ostatak dana obično mrtvilo.....
-
ovdje uvijek ima netko izać
-
Ali bid se dize. Kako ce se slijedeci tjedan pobrstiti do 6kn. Samo je pitanje na kakvim razinama ce bit navala za izlazenje,to ce diktirat do koje ce cijene ici. Cujemo se slijedeci tjedan.
-
Ali bid se dize. Kako ce se slijedeci tjedan pobrstiti do 6kn. Samo je pitanje na kakvim razinama ce bit navala za izlazenje,to ce diktirat do koje ce cijene ici. Cujemo se slijedeci tjedan.
Ako su ti predviđanja u skladu sa nadimkom, onda nam se crno piše.
-
ja sam svoju lekciju naucio na LEDO-RA
-
Pa-pa Đuro...Uljanik verzija 2.0...na sreću, udio DDJH u mom portfelju je mizeran ali ipak ostaje gorak okus u ustima...
-
BDI +0.65% to 1,710 points
Panamax -2.9%
Capesize +1.8%
Handysize +1.2%
Supramax +1.3%
Freight futures am update
Capesize up ~4%
Panamax flat
U niti jednoj dionici nisam duze bio....
-
-
Više mi sliči na petrokemija verziju 2.0
-
može biti kolega, vrlo lako, 20m + 5,5m kta za x god...ali da su iskupili obveznicu nominale 7,5kn i trenutne tržišne vrijednosti 25kn po iznosu 3,2kn po obveznici, tj. za sa manje od 20m eur kredita iskupili 46,5m obveznica sa osiguranjem prvog reda i nominale 1 eur, e to mi ne drži vodu
Dok ti i slicni skontate, diona ce svoje odraditi . Nema žurbe samo pomalo
-
Kakvo otvaranje....ide sve po planu...
-
Kakvo otvaranje....ide sve po planu...
izgleda obečavajuće
-
kupujem na 95
-
kupujem na 95
Polako, netreba ni tada žurit.....tobogan auto industrije još nije dosegnio vrhunac......
-
Hvala kolega
Što očekujete od kvartala za mrsk obzirom na povećanje cijena proizvoda obzirom na veće trošarine vezane za šećere u sokovima? i a s obzirom na covid? pad prihoda 30 plus posto u odnosu na prošlu godinu?
-
HANFA- prve dvije rijeci sve govore...ha ha ha ha(nastavi niz)
-
HANFA- prve dvije rijeci sve govore...ha ha ha ha(nastavi niz)
Nakon odlaska viteza Samodola sve je ošlo nizbrdo.
Pamtim njegovu debelu kuvertu, dopis u vezi tumačenja zakona za obvezu ponude Tode za kupnju dionica Beljea. Nije urodilo ničemu, al bar uspomene ostaju. 😄
-
ne znam sto ti tu nije jasno. Bulkeri su kratkorocno, srednjerocno i dugorocno mrtvi. Ali kako bi jedan mudrijas rekao njima nije bitan profit nego vodjenje biznisa.
Pa stoga vec vise od desetljeća posluju s gubitkom a kockari se klade na oporavak kojeg nece biti
Kolega, dugorocno smo svi mrtvi 😂
smo daj to su tvoji novci ne moji
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-