IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Okidokić sad novi tobogan za siječanjske plaće. Imaju još 5 dana da ih isplate.
-
ajde sad svi "pametni drukeri"...plaće isplaćene, račun odblokiran...i šta ono budfoxu još ima osim toga...
Uglavnom tresla se brda a ni miša nema
-
Ma sve super.
Drukeri svi potonuše od srama.
Ako se vratila teta sa porodiljnog šta obračunava plaće onda možemo u ponedjeljak na 15 eurića.
-
I što sada ?
Duvukla sam vas do 13, e sad morate sami
Sjeća li se itko ovdje prisutan spina Crni čelik ?
E ono je bio tobogan.
Ovo je pih
Eto mene zahvatio vrh po 13, liznulo samo😀
ajde sad svi "pametni drukeri"...plaće isplaćene, račun odblokiran...i šta ono budfoxu još ima osim toga...
Uglavnom tresla se brda a ni miša nema
Kako nema kolega, ima zarade na drhtavim ručicama, ja nešto a kolega Moller sigurno više.
-
DRNASIN ANTE 438
1. AGRAM BANKA D.D./AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION... 239.500 39,03% 2. AGRAM BANKA D.D./AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION... 75.500 12,30% 3. AKCIONAR D.O.O. 12.500 2,04% 4. MIHALJEVIĆ BRANKO 8.070 1,31% 5. CAPTURIS D.O.O. 7.895 1,29% 6. INSTITUT IGH, D.D. (1/1) 6.659 1,09% 7. PAMER D.O.O. 5.920 0,96% 8. DRNASIN ANTE 5.726 0,93% 9. ČOLINA ANTE 4.800 0,78% 10. IPRO - INŽENJERING D.O.O. 4.512 0,74% -
Trebala je ići već i za siječanj. Ne znam no sebi i vama želim opreznosti. Puno je tu još toga neizvjesno bar nama koji dobivamo obavijesti o IGH na portalima a one su turbulentne. Nemam je no iskreno kupio bih je al malo, da si ne naudim,a da budem dio ovog cirkusa.
Obavijesti izdavatelja - EHO
-
Euforija i Panika to su dva brata, oba nisu poželjna. Ja ovo doživljavam kao nekog plivača čija glava malo je ispod malo iznad vode. Ako doživimo još koju blokadu onda mi je prilično jasno koji je smijer. Opreza nikad dovoljno.
-
Euforija i Panika to su dva brata, oba nisu poželjna. Ja ovo doživljavam kao nekog plivača čija glava malo je ispod malo iznad vode. Ako doživimo još koju blokadu onda mi je prilično jasno koji je smijer. Opreza nikad dovoljno.
A da, opreza nikad dovoljno, ali buduci da je ovo ZSE, sve je kocka.
Tako i na dlkv nije bilo apsolutno nikakvih razloga za ovo sto su napravili za sad bez ikakvih posljedica, prakticno rijesili veliku vecinu iz predstacaja, poslova ugovorenih vani u enormnim kolicinama… i onda igrokaz za oskara na ZSE 😏
-
Jel zna netko kod prošlotjedne naplate dugovanja otkupom potraživanja od B2 kapital koliko je imovine dano za određeni dug? Ako je B2K otkupio dug, kako piše, on to radi uz diskont nemali, onda bi se trebala na isti iznos isknjižiti imovina, odnosno razlika do knjigovodstvene vrijednosti založene imovine koja se otpušta se knjiži u gubitak. Ja ne pratim dubinski bilancu IGH.
Nemojte ovo shvatiti negativno, samo me zanimaju brojevi.
-
-
Neće se smanjiti nikakva imovina nego će se otpis provuci na teret RDiG i ostvarit će se knjigovodstvena dobit koja je jednaka sumi nominalnih iznosa novcanih tokova koji bi se inače platili za dug.
Slično kao i otpis obveza u PS nagodbi. Ima brojnih primjera za takvo knjizenje pa sami provjerite.
-
8. DRNASIN ANTE 5.726 0,93% 6. DRNASIN ANTE 6.745 1,10% -
Nevjoratno što rade drhtave ručice pored zdravih očiju.. Mnoge će forum ovdje pokopati.
-
Nevjoratno što rade drhtave ručice pored zdravih očiju.. Mnoge će forum ovdje pokopati.
koga forum pokopa, neka mu je vječna slava i hvala, bolje nije ni zaslužio, sam je sebi kriv, bolje nego da ga Palamudina sahrani
-
Naš plivač uskoro, pretvara se u hodača po vodi.
-
meni se čini da pbz završava izlazak iz nekog svog razloga. ako je tako ovaj tjedan on izlazi i zašto bi mu dali više.
-
meni se čini da pbz završava izlazak iz nekog svog razloga. ako je tako ovaj tjedan on izlazi i zašto bi mu dali više.
1. AGRAM BANKA D.D./AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION... 239.500 39,03% 2. AGRAM BANKA D.D./AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION... 75.500 12,30% 3. AKCIONAR D.O.O. 12.500 2,04% 4. MIHALJEVIĆ BRANKO 8.070 1,31% 5. CAPTURIS D.O.O. 7.895 1,29% 6. DRNASIN ANTE 6.745 1,10% 7. INSTITUT IGH, D.D. (1/1) 6.659 1,09% 8. PAMER D.O.O. 5.920 0,96% 9. ČOLINA ANTE 4.800 0,78% 10. IPRO - INŽENJERING D.O.O. 4.512 0,7 PBZ PRODAO SVE JOŠ PROŠLI TIJEDAN
-
ispao je iz top 10 ali ne znam da li je sve prodao. na pamet lupam ako se dnevno riješava po cca 2000kom to bi ovaj tjedan trebalo završiti.
-
koga forum pokopa, neka mu je vječna slava i hvala, bolje nije ni zaslužio, sam je sebi kriv, bolje nego da ga Palamudina sahrani
Baš mislim gdje je kolega Moller, a evo ga, po običaju u sridu.
-
Najveće gradilište na svijetu: Krenula je ‘zlatna groznica‘, svi žele dio poslova teških 750 milijardi dolaraEnergetika, poljoprivreda, prirodni resursi, digitalne tehnologije i infrastruktura mogla bi privući najviše ulaganjawww.jutarnji.hr
Ukrajinska vlada već se priprema za poslijeratnu obnovu nastojeći stvoriti "povoljno okruženje za ulaganje ukidanjem nepotrebnih dozvola i minimiziranjem zahtjeva za značajne projekte, ustvrdio je premijer.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun