IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Sad je jasno zašto je PAMER u mjesec dana kupio cca 6000 kom, IPRO 4512 ...vjerovatno su podebljali pozicije...vidjećemo sutra..
10. IPRO - INŽENJERING D.O.O. 4.512 0,74% -
Panika je j.. stvar.
Mislim da će na kraju balade biti, po ko zna koji puta, paničari ponovo poginuli.
Kao što sam i pretpostavio, paničari poginuli, iskusni lijepo zaradili u dan dva. Nije prvi ni zadnji puta.
-
objave su im vrh. klasične lingvističke zamke. čitaš i ništa na kraju ne razumiješ. koliko para? na koji rok? pod kojim uvjetima? ma to manje više na osjećaj pa ako pogodiš eto zarade.
-
objave su im vrh. klasične lingvističke zamke. čitaš i ništa na kraju ne razumiješ. koliko para? na koji rok? pod kojim uvjetima? ma to manje više na osjećaj pa ako pogodiš eto zarade.
Sklapanjem navedenog ugovora te postupajući u skladu s istim INSTITUT IGH, d.d. će prema AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION LIMITED u cijelosti namiriti PIK dug, a sve sukladno odredbama predstečajne nagodbe dužnika INSTITUTA IGH, d.d
U CIJELOSTI PODMIRITI
-
nemoj me krivo shvatiti optimističan sam po daljnjem razvoju događaja. da nisam ne bi tu ni bio. ali smetaju me ta maglovita saopćenja. ja nisam ni znao da smo dužni rusu npr. ova zse je em divlji zapad em ruski rulet, zakona nema ni u tragovima. ja sam po transakcijama prepoznao da nemaju snage rušiti to duboko. oni zadnji na optimi su razvaljivali bid tuđim dionicama ko da nema sutra.
-
nemoj me krivo shvatiti optimističan sam po daljnjem razvoju događaja. da nisam ne bi tu ni bio. ali smetaju me ta maglovita saopćenja. ja nisam ni znao da smo dužni rusu npr. ova zse je em divlji zapad em ruski rulet, zakona nema ni u tragovima. ja sam po transakcijama prepoznao da nemaju snage rušiti to duboko. oni zadnji na optimi su razvaljivali bid tuđim dionicama ko da nema sutra.
Sve 5 ...PA oni tako rade oduvijek....već sam se navikao...sutra će biti veselo, a tko bi ga znao...kod njih je sve moguće...
-
Je, vjerojatno će se PIK dug u cijelosti namiriti samo nisu napisali čime i koliko. Vjerojatno će se izdati nešto novog kapitala koji će završiti u vlasništvu većinskog vlasnika. Dobro je sto se ovime konačno rješava problem daljenjeg poslovanja firme, a u budućnosti će biti u skladu sa potezima uprave i vlasnika. No, trebalo bi pogledati sto točno piše u PS nagodbi glede uvjeta namirenja PIK duga.
-
https://www.ltddir.com/companies/avenue-engineering-and-construction-limited/
Gazda je to sve riješio....moćni su oni
-
Rus oprostio, Rus uzeo, tako ja to čitam.
Zašto nije i ovaj AVENUE oprostio dug? Nego se namirio, a ne znamo kako i s čime? Ne znam ima li IGH još koju nektretninu u svom vlasništvu s kojom se AVENUE mogao namiriti? Zna li tko?
A lijepo piše u predstečajnoj da ako se nema od čega namiriti da će dugovanja pretvoriti u kapital. Mislim čak da piše i po kojoj cijeni i do kojeg postotka se mogu razrijediti postojeći dioničari. Ne da mi se sada tražiti, ali koga zanima neka pogleda.
Malo je čudno da se dogovara samo sa ovim vjerovnicima, a ne sa svima. Netko bi mogao pomisliti da Rus spašava što se spasiti da. U svakom slučaju oprez i sretno!
-
-
Pa s kime će se dogovarati kad je ostalo vjerojatno dogovoreno. Pa ne radi on restrukturiranje u hodu pa tko hoće tko neće. Unaprijed se urede uvjeti otpusta, oprosta i namire duga i onda se krene u finalizaciju posla. Ovo je vjerojatno ta finalizacija. Mislim dio duga je oprošten dio vjerojatno njje, al bitan je konačan rezultat - da je PIK dug u cijelosti namiren i da je ovime IGH spreman za neki novi start ili restart.
-
Mislim da će na kraju balade biti, po ko zna koji puta, paničari ponovo poginuli.
Kao što sam i pretpostavio, paničari poginuli, iskusni lijepo zaradili u dan dva. Nije prvi ni zadnji puta.
O tome nema zbora, tj." sve dok ne prodate nema zarade", Ko zna što novi dan donosi ? Vidite da je dan tih bez vjetra (J.Dalmacija ),ne tražite jačanje bure.
-
Što se tiče oprosta duga toga nema nigdje osim kod dragog Boga, a otpuštanje, otplata i sl. to bi trebalo biti namireno otkupnom imovine koja je pod zalogom.
-
AKCIONAR nije prodavao PBZ prodao2468 kom
1. AGRAM BANKA D.D./AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION... 239.500 39,03% 2. AGRAM BANKA D.D./AVENUE ENGINEERING AND CONSTRUCTION... 75.500 12,30% 3. AKCIONAR D.O.O. 12.500 2,04% 4. MIHALJEVIĆ BRANKO 8.070 1,31% 5. CAPTURIS D.O.O. 7.895 1,29% 6. INSTITUT IGH, D.D. (1/1) 6.659 1,09% 7. Privredna banka Zagreb d.d. 6.537 1,07% 8. PAMER D.O.O. 5.920 0,96% 9. DRNASIN ANTE 5.288 0,86% 10. ČOLINA ANTE 4.800 0,78% -
Pbz prodaje a mali kupuju
Sigurno dobra vijest
-
kupuje i 9. pozicija drnasin ante.
-
Poštovani,
Poslije otpisa dugova i TA od zločkice koliki je otprilike cijena za dionice
-
Čitam forum sa poslovnog pa vidim da dečki nemaju info iz prve ruke.
Za 12/22g isplaćena je plaća u cijelosti radnicima, ali u više obroka. Vjerojatno nisu namireni doprinosi.
-
Za 12/22g isplaćena je plaća u cijelosti radnicima, ali u više obroka. Vjerojatno nisu namireni doprinosi.
Kada je isplaćena? Rekao ti prijatelj ili je negdje objavljeno?
-
Ja mislim da to zakonski nije moguće. Nije moguće isplatiti plaću bez doprinosa.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun