Još posla za IGH
ima posla ima. ali di je dobit?
Još posla za IGH
Još posla za IGH
Paladino će na to odgovoriti....
Još posla za IGH
A di je pečat!?
Puni smo para ko brod...
Show Me the Money !
Prihod 394 kn po dionici, u konačnici izvještaj završili u crvenom 🤔
Igra se na penale 🙂
Zapošljavaju:
Referent u računovodstvu (m/ž) - Zagreb Institut IGH d.d.
Računovođa osnovnih sredstava (m/ž) - Zagreb Institut IGH d.d.
Možda im je krenulo.....
Gradi se nekoliko zgrada u blizini budućeg gradilišta dvaju blokova nuklearnih elektrana u Mađarskoj. U ovom trenutku nije izvjesno tko će finansirati gradnju.
Po mom saznanj trebali su to finansirati Rusi. Sobzirom na situaciju najvjerojatnije će ovu investiciju finansirati Mađarska.
S Linkedina...
Robert Petrosyan
• 1st
CEO Institut IGH d.d.
15h •
#Hungary_NPP_PAKS-II
IGH awarded a first part of contract for laboratory works at Nuclear Power Plant Paks-II. There we go!
Congrats to Marija Đuroković ,Goran Grubješić and Laborarory Team!💪🏼
#Hungary
#NPP_Paks-II
#IGH
#Laboratory
Možda kolega tute i zna... ??
Robert Petrosyan• 1stCEO Institut IGH d.d.16h •
IGH awarded a first part of contract for laboratory works at Nuclear Power Plant Paks-II. There we go!
Congrats to Marija Đuroković ,Goran Grubješić and Laborarory Team!💪🏼
Značajan iskorak za IGH ...projekat će trajati do 2030 godine...
Pokušavam u grubo izračunati koliki dio kolača pripasti će IGH-u. u ovom poslu desetljeća. Iskreno zavrtilo mi se u glavi. Cifra od 12,5 milijardi eura. Neka bruto iznos bude samo 1% dolazimo do približne nevjerojatne cifre od 500.000.000kn . U ovom trenutku čini mi se ovo malo nevjerojatno ali o točnim brojkama otom-potom. Nezaboravimo da je gazda prije cc dvije-tri godine pojačao firmu sa još 100 VSS djelatnika građevinske struke. Firma IGH u ovom trenutku može i spremna je kvalitetno odraditi i najzahtjevnije poslove iz njihove branše..
Jesu li prošli na natječaju ?
Službeno potvrđeno i objavljeno ?
Projekt za VVER-1200 je visok 72 metra i obuhvaća promjer od 52 metra. Ima dva zida ojačanog betona koji su dizajnirani da se nose s ekstremnim temperaturom i vremenom, kao i potresom, poplavom i čak utjecajem zrakoplova i obližnjih eksplozija........
Hellou........... jesu li dobili posao na natječaju koji je završen, i njihov je izbor potvrđen ?
Ili je to na razini- Mogli bi..........
Institut IGH, d.d. Janka Rakuše 1, OIB: 79766124714, objavljuje da je dana 16. prosinca 2022. godine održana sjednica Nadzornog odbora Instituta IGH, d.d. , na kojoj je razmatran i prihvaćen plan poslovanja Društva za 2023. godinu.
INSTITUT IGH, d.d. Janka Rakuše 1, OIB: 79766124714, također obavještava kako je Vedrana Tudor dala ostavku na funkciju člana Uprave INSTITUTA IGH, d.d.
Također, na održanoj sjednici Nadzornog odbora usvojen je investicijski plan ulaganja u dugotrajnu imovinu za 2023. godinu. Memorandum INSTITUT IGH - visestrani (zse.hr)
Hellou........... jesu li dobili posao na natječaju koji je završen, i njihov je izbor potvrđen ?
Ili je to na razini- Mogli bi..........
Po običaju rijetke su obavijesti o dobivenom poslu ili potpisanom ugovoru na službenim stranicama IGH ili ZSE -gdje imaju i obvezu objaviti iste.( barem u zadnje vrijeme)
Uglavnom obavijesti daju na Linked in !!
Gazda R.Petrosyan redovno to radi.....vidi se i u većini mojih postova.
Nisu baš takvi bezveznjaci da muljaju.....
LP dr.
Ulazem na zse od 2005. Nije prosao dan da nisam pogledao trgovanje. Vidio sam svega. Ono sto mogu reci je da se nikad ali bas nikad niti jedan najavljeni "posao stoljeca" nije realizirao.
Ulazem na zse od 2005. Nije prosao dan da nisam pogledao trgovanje. Vidio sam svega. Ono sto mogu reci je da se nikad ali bas nikad niti jedan najavljeni "posao stoljeca" nije realizirao.
Ovaj put hoce
samo da ne budu bar-boljare još od onda imam 3 dionice po 2300kn. pošto je plafon bio oko 17 000kn onda mi se to činilo kao prilika. smanjio sam ja prosjek ali treba neki poticaj za novi keš
Ovaj put hoce
Ekipa na Linkedln-u im čestita...
Mislim da je bitno pomenuti da je nekoliko djelatnika IGH od početka uključeno u pripremne radove na budućem gradilištu dvaju nuklearki u Mađarskoj.
Inače info zasad dolazi na kapaljku.
Mislim da je bitno pomenuti da je nekoliko djelatnika IGH od početka uključeno u pripremne radove na budućem gradilištu dvaju nuklearki u Mađarskoj.
Inače info zasad dolazi na kapaljku.
" Vijest je potencijalno Game Changer"( kako kaže dr Zločesti) ..pa Božić je uskoro....