odlicno pogađam dionice, tj parazitiram na tudjim analizama, al zbog crviju u pozadini tijela i duše ćutim nemir pa brljam. tješim se da učim.
E to si jako lijepo srocio.
Ja sam slicno htio napisat al eto nisam znao kako...
odlicno pogađam dionice, tj parazitiram na tudjim analizama, al zbog crviju u pozadini tijela i duše ćutim nemir pa brljam. tješim se da učim.
E to si jako lijepo srocio.
Ja sam slicno htio napisat al eto nisam znao kako...
ja daytrejdam i išlo mi je jako dobro, čitava 2020. super, a siječanj i veljača 2021. bili su vrhunac... međutim ožujak i travanj su mi koma. Fali likvidnosti. Nadam se da će se stvari popraviti.
Fali vam likvidnosti na us burzi!?!? Ako je tamo nema u izobilju ne znam di je ima!
Jedino ako trgujete sa vrijednostima mjereni u milijardama, šta ne vjerujem
ja daytrejdam i išlo mi je jako dobro, čitava 2020. super, a siječanj i veljača 2021. bili su vrhunac... međutim ožujak i travanj su mi koma. Fali likvidnosti. Nadam se da će se stvari popraviti.
Fali vam likvidnosti na us burzi!?!? Ako je tamo nema u izobilju ne znam di je ima!
Di ćeš bolje nego tamo
Display Moreja daytrejdam i išlo mi je jako dobro, čitava 2020. super, a siječanj i veljača 2021. bili su vrhunac... međutim ožujak i travanj su mi koma. Fali likvidnosti. Nadam se da će se stvari popraviti.
Di ćeš bolje nego tamo
Trgujem isključivo u premarketu, likvidnost je značajno pala, a i u marketu je likvidnost pala. ZSE jedva da ima ikakvu likvidnost, tko uopće priča o ZSE. Ovdje je likvidnost 4x godišnje par dana prije izvješća
baš su se namjerili... nakon Alibabe, nu opet: China Readies Penalty for Tencent Holding
Ne znam kaj je sa NOK, ali razbacuju se sa volumenom kao da nema sutra.
Jako dugo nisam u PM vidio tolike hrpe naloga.
Strong earnings from Apple, Nokia and more lift European stocks and U.S. equity futures
https://www.marketwatch.com/story/european-stocks-and-u-s-equity-futures-rise-after-a-raft-of-strong-earnings-including-nokia-and-apple-11619687441?mod=home-page
Drugi i treći mjesec dionice su na US marketu selektivno rasle a bome i padale. Indexi su visoko ali ima hrpa growth dionica koje su dobrano padale i počele se oporavljati tek u 4. mjesecu.
kupujete li dipove danas?
drvo raste, a zlato ponovo pada.
dok god je tako, mirni smo.
da sam bar prije znao za ovaj indikator 🤦
kupovali bi da nismo sve potrosili ...
al danas mi krvari skoro sve osim naftasa.
bit ce lizanja rana preko vikenda..
Sve mi je u crvenom. Na otvaranju sve super, nabiju dione u premarketu i onda kad se burza otvori sve ode u k....
ja sam danas glumio frajera te uspješno trejdao OKI i AVXL al onako na nekolko puta sa lijepim pogađanjem dna (množina od dna?) i vrhunaca.
Onda sam naravno bio pohlepan pa žvaknuo OKI sa dokupima i sad tužno gledam kak me ko janjca vrti na blagoj vatri oko nule.
Ak me ne ispeče da pocrnim
današnji dan bi mogao nazvati uspješnim jer sam točno pogodio prodaju na vrijeme , prvo dno i prvi odbijanac
I sada pamet u glavu i više ne izazivati sreću.
evo o čemu sam pričao
https://www.grufity.com/historical-dat…to-Lumber-Ratio
trenutno smo na 1.25, a povijesni minimum je 0.65.
dok god drvo raste, a zlato pada ovo "zelenilo" bi moglo poprilično potrajati ili barem do rujna.
ima bit da nas čeka cca 4 mjeseca branja plodova.
moje novce ZSE više neće vidjeti, osim ako ponovno bude neke baš "bolesne" prilike.
sretno svima!
PINS je dionica dana .
in voli tako, tko zna kad će opet
Evo zanimljivog članka koji točno pokazuje ono što smo pričali, indeksi visoko dok neke dionice i po 20-30% dolje od prijašnjih razina.
https://realmoney.thestreet.com/investing/stoc…oo&cm_ven=YAHOO
Evo zanimljivog članka koji točno pokazuje ono što smo pričali, indeksi visoko dok neke dionice i po 20-30% dolje od prijašnjih razina.
https://realmoney.thestreet.com/investing/stoc…oo&cm_ven=YAHOO
hvala za članak!
kolega BSOD, ako se ne varam, nam je dao link na stockbeep.com
i tamo svaki dan možete svjedočiti upravo ovome što govore u članku: na trending stocks ili unusual volume vrlo često se ponavljaju dionice određenog sektora, i kad počnu skakati na skeneru, skaču često u parovima ili po nekoliko komada odjednom
tako sam skužio da su trending zadnje vrijeme naftne dionice i plin, prije toga su bile kruzeri i avio kompanije, još prije banke i brokeraji...
taj sajt je vrlo dobro mjesto za uočiti takve uzorke
također i za snagu tržišta: neki puta se sve zeleni od prometa, a neki put bude po sat-dva zatišje i nema velikih pomaka i promjena
fondovi ipak i tamo igru vode i kad se kupuje, kupuju se 'buketi' dionica i to se vrlo lako uoči
pratite tu i hvatajte valove jer, kako kažu gore u članku, stock picking nije za svakoga: evo ja sam probao sa AAPL, CNX i X igru koja se zove earnings report
i sve tri su pale unatoč i više nego dobrim rezultatima
to ne znači da u narednim tjednima neće rasti, vjerojatno budu ali bude li strpljenja? eh to često zaboravim, da je u ovoj igri vrijeme u stvari prijatelj
zanimljiv članak, pogotovo dio koji odgovara stanju koje sam opisao par postova ranije a to je da zadnja dva mjeseca meni trgovanje šteka...
For most traders it has been a bear market for over two months now, but we never hear about it in the media.
sta kazete za izvjesce nia?
sta kazete za izvjesce nia?
Meni se čini odlicno, povećanje isporuke vozila od 16% od zadnjeg kvartala. Napreduju u svakom slučaju iz kvartala u kvartal. Jedini problem je kako će se isporuka čipova odraziti na Q2. Tu vidim potencijala za medvjede da povuku dionicu još dolje.
Ima tko ideju, kaj danas skalpirati?
Gledam MVIS, jučer sam nešto morao biti budan do 02.00 u noći, pa to su u AM tukli iz svih oružja dostupnih razvijenim civilizacijama.
A tuku ga i danas.
Meni se cini da bumo mi svi danas ostali sklapirani kolko se sve crveni...
ne znam za vas, al kod mene je danas zelenilo 🤷