Prodao AYX sa zaradom. Schroedinger mi nije prosao, kao ni kuplja OHI po 37.35.
ja sam na 15% kapaciteta, mentalnih, pa održavam ladni pogon.
valkda će biti neki mini idbijanac id ive sumorine
Prodao AYX sa zaradom. Schroedinger mi nije prosao, kao ni kuplja OHI po 37.35.
ja sam na 15% kapaciteta, mentalnih, pa održavam ladni pogon.
valkda će biti neki mini idbijanac id ive sumorine
Meni se polako čini da ulazimo u bear market, plus što je količina aktivnih retail investitora (odnosno broj njihovih transakcija) na tržištu drastično manja nego recimo u siječnju (vidio sam danas graf negdje, sad ga ne mogu više naći da priložim).
Oprezno sve skupa.
nikad mali nisu ni vodili kolo nego ekipa poput Archegosa, Melvina i sličnih koji su impload-ali nakon što su im brokeri odjednom povukli ručnu, a prije su im dopuštali trgovanje s polugom x10, shortanjem više dionica nego ih je uopće izdano, i slično.
ovo će, sve skupa, samo odjednom zaroniti, a kad će to konkretno biti, to nitko nezna.
setup je odavno spreman i svakim danom se sve više kockica slaže.
a onda opet, ako nisi unutra, vrijedi ona: have fun staying poor.
pa ti sad budi pametan 🤷
Gadno ste se ušutili, ili trejdate do besvijesti ili ste spušili pare
naravno da nisam izletio iz JKS. sad sam dugorocni... +15% me przi samo tako. a po grafu jos ce me i vise
Otkad ne trejdam naravno da sam ispušio, cca 2-3 bureka dnevno i tako do 300injak dolara minusa u mjesec dana, hvala svevišnjem na neradnim danima, ne idem van dok se ne vrati na 50+ USD taman izgubio sve, a za x0 ionako imam kripto
Ja sam pomalo pratio, čak sam i postao ranije o tome. Sutra izlazi (nije IPO nego čisto ulazak na NYSE), početna cijena je 400 $ i prema pričama, nagađanjima, željama, bacanju graha i slično ide to visoko visoko. Potencijala sigurno ima. Isto tako kažu da će biti velika gužva i da će to ličiti na "najbrži prst". Mislio sam hoću/neću pa je ispalo da ipak neću tako da bi se mogla ponoviti davna priča o trošenju dolara na bitcoin ili na pijaču i klopu kada je potonje prevladalo zdrav razum.
Živi bili pa vidjeli...
Dvojim između najbržeg prsta pa prodaji za nekoliko sati ili čekanju dan/dva da se hype utiša pa uletanju po nekoliko komada... pogledat ću u šalicu ujutro i konzultirat dežurnog vidovitog Milana
Display MoreDisplay Moreevo vam još jedna penny stock koju Redditovci vole: Castor Maritime #CTRM
ovdje čak i ima 'mesa', kupuju brodove k'o ludi zadnjih dva, tri mjeseca a koliko sam vidio izgleda da su i vozarine u Dry Bulk segmentu u porastu
ne znam, trebalo bi postaviti pitanje na ATPL, tamo dečki (i cure) to sigurno prate i znaju više
ide li oporavak shippinga?
za svaki slučaj sam uzeo parsto komada, nije neki rizik a ako ode gore... super!
pratit ću vijesti i javljati ako spazim turnaround
brodari su ciklični, mora i njima svanuti sunce
(eto uz VLEN i drugi brodar u portfelju)
CTRM pada li pada... Ima li kakvih dobrih vijesti na vidiku?
nema, kao i sa svim Reddit dionicama, na to sam upozorio odmah, treba iskipati kad spaziš povlačenje ručne
AMC, GME, među zadnjima i SOS
sve se to svede na kraju na fundamente
ako ih nema, propad
ne tvrdim da CTRM nije dobra dionica, izvješće će sigurno pokazati napredak, ne kupuju brodove da im stoje
no kao i cijeli sektor ovise o cijeni brodarina
Taj CTRM je toliko bolesno skup da nemam rijeci. U 4Q su imali prihod od 4 mil$, a vrijednost kompanije je 400 milijuna $. Imaju i 7 brodova, puno starijih nego ATPL, a vrijednost atpl-a je 41 mil $, i jos imaju više brodova i veći prihod. Po ovome se i ATPL čini kao dobra kupnja ahahahah
Sad vidim na cnbc-u da im je mcap ipak 67 mil $. ajde, malo bolje, ali opet skupo.
Taj CTRM je toliko bolesno skup da nemam rijeci. U 4Q su imali prihod od 4 mil$, a vrijednost kompanije je 400 milijuna $. Imaju i 7 brodova, puno starijih nego ATPL, a vrijednost atpl-a je 41 mil $, i jos imaju više brodova i veći prihod. Po ovome se i ATPL čini kao dobra kupnja ahahahah
Zato i ulaze u ovo dok mogu
Castor Maritime announces today that it has entered into a securities purchase agreement with certain unaffiliated institutional investors to issue approximately 192.3 million of its common shares and warrants to purchase up to an aggregate of 192.3 million common shares at a purchase price of $0.65 per common share and accompanying warrant in a registered direct offering (the “Offering”). The warrants will have an exercise price of $0.65 per share, are exercisable immediately and will expire five years following the date of issuance.
Maxim Group LLC is acting as sole placement agent for the Offering.
The gross proceeds to the Company from the Offering are estimated to be approximately $125.0 million before deducting the placement agent’s fees and other estimated Offering expenses. The Offering is expected to close on or around April 7, 2021, subject to the satisfaction of customary closing conditions.
COIN-
Ocekuje se ludnica- bit ce ko i s GME - ima da free platforme opet padnu i stekaju :
https://www.seebiz.eu/trzista/coinba…je-vidio/255675
probacu se igrat brzog prsta al sumnjam da cu ista ulovit po meni prihvatljivoj cijeni.
Castor Maritime announces today that it has entered into a securities purchase agreement with certain unaffiliated institutional investors to issue approximately 192.3 million of its common shares and warrants to purchase up to an aggregate of 192.3 million common shares at a purchase price of $0.65 per common share and accompanying warrant in a registered direct offering (the “Offering”). The warrants will have an exercise price of $0.65 per share, are exercisable immediately and will expire five years following the date of issuance.
The gross proceeds to the Company from the Offering are estimated to be approximately $125.0 million before deducting the placement agent’s fees and other estimated Offering expenses. The Offering is expected to close on or around April 7, 2021, subject to the satisfaction of customary closing conditions.
prema ovome je i JDPL bagatela, čak i ako uzmeš rizik "razvodnjavanja" dokap-om
I jedna i druga po meni su podcjenjene, ako se uzmu u obzir buduce ekonomske koristi, buduci rast vrijednosti imovine (povezan s potraznjom, inflacijom, kamatnim stopama), te buduce preracunavanje imovine i zarade u kune s obzirom da ocekujem rast dolara.
maloprije propad cijene BTC na $61.400
i evo ga odmah natrag gore na $64.000
nedaju dolje prije IPO-a Coinbase
COIN-
Ocekuje se ludnica- bit ce ko i s GME - ima da free platforme opet padnu i stekaju :
probacu se igrat brzog prsta al sumnjam da cu ista ulovit po meni prihvatljivoj cijeni.
a gle, oni su samo burza.
mada sve što su u prospektu naveli, vezano za crypto ekonomiju, stoji.
jedino što ne moraš baš preko njih kupovati.
al ne znam jesi vidio kako je najava Coinbase IPO lansirala Binance-ov Coin
I jedna i druga po meni su podcjenjene, ako se uzmu u obzir buduce ekonomske koristi, buduci rast vrijednosti imovine (povezan s potraznjom, inflacijom, kamatnim stopama), te buduce preracunavanje imovine i zarade u kune s obzirom da ocekujem rast dolara.
Nedavno sam zavrsio analizu 11 kompanija iz sektora i mogu reci da nije to bas tako. Ne znam koliko ekipa ovdje poznaje regresiju, ali napravio sam model kod tih kompanja upravo da vidim realnu vrijednost na temelju parametara koje si gore naveo. E sad, Mcap sam postavio kao zavisnu variablu, a prihod, tonažu i starost flote kao nezavisne. To sam stavio u prvom izracunu. Drugim rijecima, koliko bi kompanije realno trebale vrijediti ovisno o prihodu, ukupnoj tonaži i starosti flote. Reprezentativnost modela je visokih 98%. Uzimajuci samo to u obzir, dobijem da je ATPL nesto podcjenjena u odnosu na njezinu trenutnu vrijednost. U drugom izračunu sam dodao i četvrtu nepoznanicu, ukupni dug, a kojeg ATPL ima daleko najvise od svih kompanija, i dobijem izračun koji podcjenjenosti bas ne ide u prilog. Neću spominjati nit cijene nit nista, ali uz sav rast dionica vani, jos se trze jeftinije. Naravno, ovo su vrlo jednostavni modeli, ali oni su cesto najtocniji
Display MoreCOIN-
a gle, oni su samo burza.
mada sve što su u prospektu naveli, vezano za crypto ekonomiju, stoji.
jedino što ne moraš baš preko njih kupovati.
al ne znam jesi vidio kako je najava Coinbase IPO lansirala Binance-ov Coin
Pa meni je coinbase uvjek bio drazi od binance. JE da je binance bolji jer ima manji fee vise coinova itd, al coinbase nije na nekom egzoticnom otoku. nadgleda ga regulator. nije ipak sve u fee. gledam i sigurnost pa mi taj malo veci fee i nije tako velik . kad uzmem da binance sutra moze puknut ko kokica i posle veslaj do nekog otoka i trazi koga da pitas di je lova.... a binance je vec bio u takvim problemima...Mislim da je buducost coinbase dobra . e sad kolko ce mu vrijedit dionica je posve druga stvar...
Gadno ste se ušutili, ili trejdate do besvijesti ili ste spušili pare
Ja sam spušila cca stotinjak dolara na biotechu.
Za Jinko smo bili u pravu, i nadam se da ste izletili na vrijeme. Ima nešto u toj TA. Ako se ne obogatiš, makar ne osiromašiš
Bože od Burze , tebi se molim, daj da ne izgubim ako već ne zaradim
Hahahah..
Lijepo sam uletio u SQ square inc i tu se nesto zaradilo..Tesla mi je izmakla kroz iglene usi 🥴.
2 stop naloga su me spasila od 2 krive procjene 😀, bogu hvala na tome..
Sve u svemu zadovoljan sam s tjednom, u zelenom sam a to je najbitnije😀..
Jos pogotovo kad znam da sam novi u stock marketu,ucim se a jos pritom i u plusu, prezadovoljan sam za sada.. Samo da takoni ostane
COIN-
Puce livetrading212 ko kokica-... coin ni ne ucitava samo vrt ipjescanisad od otvaranja.
Coinbase Global Shares Will Open For Quote At 10:10 a.m. EDT, Expected To Open For Trade After 10:20 a.m. EDT; Direct Listing Priced At $250
Pa koliko vidim jos nije ni pocelo, nigdje nema promjena cijene
Coinbase Global Shares Will Open For Quote At 10:10 a.m. EDT, Expected To Open For Trade After 10:20 a.m. EDT; Direct Listing Priced At $250
a zato vrti pjescani... ..
sta nije pocetna trebala bit 400$ to sam negdje procitao. sad ce mi u startu odma bit jeftina