Ja izasao iz zadnjih 200kom NMM-a i čekam sutra da vidim dal će biti kakvih sranja u izvješću. Vecinu sam jucer prodao. Također su i vozarine okrenule, pa da ne bude duplo zlo. Sad se nadam da ce vozarine nastaviti padati, pa da ponovo uđem na nekih 25, a da onda vozarine opet okrenu. To bi bio san
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Itko išta za BNTC? Danas već 80 %plusa, zanimljivo
-
Ili TKAT, krenuo prije pet šesr dana sa 5 $ evo danas 60 i nešt $
-
Meni je sve u crvenom.
Al' i indeksi su u crvenom.
Ne možeš protiv marketa
Sada je pitanje što kupiti, i po kojoj cijeni kada okrene u zeleno
-
Drug pricing legislation introduced by Sanders weighs on pharmas https://seekingalpha.com/news/3675361-d…ighs-on-pharmas
S takvim političkim uplivima oko biotech sam se borio godinama, zadnje vrijeme je bilo ok, ali sada to opet počinje
-
A valja bacit malo oko i na DLPN, impresivan rast danas, nevjerojatno
-
uhvatio100 nmm-a za pocetak na 25,03$. A prodao jucer i u predotvaranju za 29. Osjecam se kao da sam dobio na lotu
-
uhvatio100 nmm-a za pocetak na 25,03$. A prodao jucer i u predotvaranju za 29. Osjecam se kao da sam dobio na lotu
ja ga gledam po TA.
u idućem proboju, otvoren put prema 44.
izvješće je sutra u 13:30, samo nisam skužio jel to i revidirano ili obični Q4?
valjda će sutra u prezentaciji i napisati u kojoj fazi je spajanje s kontenjerašima
-
Danas kupovao SPPI, držim 5000 dionica po prosječnoj cijeni od 3,29$
-
Da su dali Sandersu da vodi politiku Amerikanci bi zajedno sa EU čekali cjepivo do kraja 2022...
-
-
Naravno,kupim TSM i dva dana kasnije dođe Intel i kaže da će izgraditi 200 tvornica za izradu čipova Tipično
-
Naravno,kupim TSM i dva dana kasnije dođe Intel i kaže da će izgraditi 200 tvornica za izradu čipova Tipično
kolega, isto! da ti bude lakše
ne brini se, do izvješća je još malo preko mjesec dana a držim da će ra-stu-ri-ti
samo BTFD
-
kolega, isto! da ti bude lakše
ne brini se, do izvješća je još malo preko mjesec dana a držim da će ra-stu-ri-ti
samo BTFD
Kud svi tu i mali Mujo
Eto i mene u drustvo. Uso nekidan na 115. Danas dobro podebljao na 110... sad sam u prosjeku na 111,4
Danas kupovao SPPI, držim 5000 dionica po prosječnoj cijeni od 3,29$
Evo da niste usamljeni malo sam i tu dokupio danas pa sam u prosjeku kupnje na 3.12$
JD - JKS- HOLI-CCIV - to me frka nadokupit . Nekak s tim kinezima me uvjek strah... Mozda da nam @alias da neku rijec podrske ili da nam zlocesti nacrta neki zeleni niz
-
Ma svi kinezi padaju. Ne smiruju se jer su svi mislili da ce biden oslabiti stisak, ali ocito nece, pa i te dionice trpe. ne znam zasto, kad jd i vecina tih kompanija trguje samo u kini i jebe im se za bidena
-
Chinese tech sees sharp decline after proposed data-collection JV
-
Sve što mi je na watcjh listi, a uglavnom su farmaceutske tvrtke, sve je u crvenom i tone i nadalje
-
I meni sve tone. Pogotovo kinezi. Sva sreća risk management sam dobro izgleda odradio pa mi nije panika. Glupo je samo gledat stalno crveno.
-
Kupio JD ispod 80.
Sad imam benchmark,tko će bolje proći JD ili BABA.
-
Chinese tech sees sharp decline after proposed data-collection JV
E to je drugi par rukava. Kako cim se drzave i pametnjakovici mjesaju, kako poslovanje trpi. Slicno je i kod nas. Zalosno, ali tako je
-
Ameri moraju izgleda odraditi "W" krivulju oporavka i do negdje 5 mjeseca ne očekujem puno zelenila. Kruzeri i avio mi dobro stoje ali ne želim prodavat dok ne bude to značajniji plus.
-
-