P.S. Opet kamate luduju
jel vidiš ti šta je ovo?
30-godišnja probila tehničku potporu
https://m.investing.com/rates-bonds/u.…streaming-chart
ni zlato se ne da.
P.S. Opet kamate luduju
jel vidiš ti šta je ovo?
30-godišnja probila tehničku potporu
https://m.investing.com/rates-bonds/u.…streaming-chart
ni zlato se ne da.
Vazno je da NMM dela dobro On i onako cini vecinu portfelja. Ostaloga imam puno manje
ma kazem vam ja - samo pozitiva:)
Ocito i vani ima razno raznih zlocki koji samo zeleno crtaju
i postali smo jedno veliko globalno veselo zeleno selo
Na CODX pazite na liniju 14,50
Prvi otpor.
Za one koji ne vole spavati u papiru, i 6% im je u danu dovoljno
CODOX.............. A sada se idem vubiti !!!!!!!!!!
----- Co-Diagnostics
Not all of the top-performing coronavirus stocks in 2020 belonged to vaccine makers. Co-Diagnostics' (NASDAQ:CODX) COVID-19 tests helped propel its shares to a gain of more than 1,900% this year.
The molecular diagnostics company quickly emerged as a leader in developing COVID-19 tests. By Jan. 31, Co-Diagnostics' novel coronavirus assay had successfully passed initial verification. Less than a week later, the company launched its first COVID-19 test.
With COVID-19 cases soaring throughout much of the year, Co-Diagnostics' shipments of its tests soared. The company announced on Dec. 14 that it had sold more than 10 million of its Logix Smart COVID-19 test kits globally.
As coronavirus vaccines become more widely available, the pandemic could draw to a close. That will likely taper Co-Diagnostics' dizzying growth. However, new mutations with the virus could mean that there will be a solid recurring demand for COVID-19 tests. The winning ways of this high-flying coronavirus stock just might continue into 2021 and beyond.
kao što rekoh, samo je trebalo pričekati momentum na SOS, riješio se više od polovine na točno $7.00 prije vikenda, još da CNDT prijeđe sedmicu pa da se i njega riješim
gledam DOCU, COST, TSM, ORCL tim redom
sve dobre dionice, s dobrim rezultatima kvartala i godine, a na diskontu
njima neće smetati mali rast kamate
kao što rekoh, samo je trebalo pričekati momentum na SOS, riješio se više od polovine na točno $7.00 prije vikenda, još da CNDT prijeđe sedmicu pa da se i njega riješim
gledam DOCU, COST, TSM, ORCL tim redom
sve dobre dionice, s dobrim rezultatima kvartala i godine, a na diskontu
njima neće smetati mali rast kamate
Ušao sam jučer u SOS na prvoj velikoj zelenoj svjećici, i izašao odmah na idućoj. Za minutni scalp jako dobro.
Jedino što od papira imam je SESN.
U ponedjeljak bi moglo biti veselo.
Ušao sam jučer u SOS na prvoj velikoj zelenoj svjećici, i izašao odmah na idućoj. Za minutni scalp jako dobro.
Jedino što od papira imam je SESN.
U ponedjeljak bi moglo biti veselo.
1. fali na repo tržištu 10-godišnje obveznice, a kako hedge fond kockari sve shortaju da imaju polugu na zaradi od dionica, postoji realna mogućnost short squeeza.
uz ovo, kandidati su i dolar, VIX i 30-godišnja.
sljedeći tjedan je i FED meeting i istek futuresa, pa ćemo biti pametniji.
zanimljivo mi je i to da dosta trejdera koji su sve do nedavno bili full bullish sve više povlači ručnu i sprema se za mogućnost korekcije.
2. kad ja nešto kupim, onda se obično desi neko *ranje epskih razmjera
KAd kupis nesto odma nas obavijesti da znamo svi izac na vrijeme
nisam uzeo ništa što je na Nasdaq-u i S&P-u, tako da ako tu grune, onda stvarno nije do mene
Za mene je ovo signal za kupovinu:
Vidimo se u Q4
obzirom da si funtu skroz pogodio, imam ovo na praćenju
nisam uzeo ništa što je na Nasdaq-u i S&P-u, tako da ako tu grune, onda stvarno nije do mene
Samo da nisi Atpl uzeo😀
Canadian Solar
Istina je da se od tehničara nitko obogatio nije, to je za dnevni trošak, posao kao i svaki drugi.
Al' ni dugoročni se ako ne pogleadju povremeno graf, ne provedu dobro
Posljednji put sam crtala Solar polovinom 11. mjeseca, i pametno zaključila da će negdje
Odlutao je naprosto u sideway, pa onda gore, do 60 dolara
Sada , 5 mjeseci nakon toga, možda će opet na startnu poziciju , 36 dolara, i ni naš se dugoročni ulagač nije okoristio.
Pa ti budi pametan.
Da je na Burzi lako, bogat bi bio svatko.
Za 5 dana izlazi Fi, pa treba čekati ili izvješće, ili buy signal na grafu . Može biti ode nizbrdo, a može biti krene i uzbrdo
Samo da nisi Atpl uzeo😀
ma ništa brodari.
ja se kladim na deterdžente i poštene Hercegovce.
to infinity and beyond
Samo da nisi Atpl uzeo😀
ma ništa brodari.
ja se kladim na deterdžente i poštene Hercegovce.
to infinity and beyond
Opet Sapn
Bas kada sam ja izasla😅
Ljudi, moram reagirati! Ne sviđa mi se to u što se tema pretvorila. Rast kamata, inflacija, pad indeksa... A to je - strah
Ne želim se voditi strahom. Moj praktični odlazak sa ZSE je upravo iz razloga da zamijeni strah slobodom izbora: strah od delistinga, interesnih skupina, vražjih odvjetnika, visokih naknada, političko-ekonomskog rejtinga RH, nelikvidnosti... a uživati slobodu dnevnog trgovanja, na tisuće kvalitetnih dionica, ETFova i to sve uz min. naknade. Dakle moj izbor - moja lova.
Pisao sam i o BTCu i o inverznim fondovima s višestrukom polugom. Pa i zlato zašto ne. Imamo pregršt instrumentata za zaštitu. Ako okrenu indeksi u crveno.
A najbolja zaštita od svih je naći dobru, potcijenjenu dionicu i - long držanje. Svaki dip kupiš malo. Kao diskont u dućanu slatkiša.
Zato samo hrabro. Ne zamarajte se sa stvarima koje ne razumijemo, gdje će koja ulagačka klasa za mjesec ili dva. Na to nemamo utjecaj.
Dakle ako netko upozori na inflaciju, dajte odmah i rješenje. Ipak su ovo ideje za trgovanje.
Eto toliko i samo naprijed. Svijet neće stati ni propasti. Svaku situaciju možemo okrenuti u svoju korist.
Nije lako riješit se ZSE - mentaliteta, to je u nekima duboko ukorijenjeno, zato i imamo ovakve (neke) komentare. Zato, samo opušteno i hrabro 🙂
poanta priče je da uz glavninu portfelja imaš i neki hedge, možda u manjini portfelja, di ćeš možda i "krvarit" u trejdu, ali da ti u padu drži leđa.
šta bi to moglo biti, nek svak vidi što mu paše.
samo šta većina ipak day trejda, pa onda nikakav hedge ni ne koriste.
a ljudi većinom ni ne vole "krvarit" u trejdu, nego samo "pokose" zelenilo.
po meni je, u ovoj fazi marketa, najpametnije ulagati u dionice nekih sektora koji "gore", a nemaju veze sa stock tweets, meme stocks i sličnim glupostima.
npr. ja sam poslušao kolegu @alias i uložio nešto u brodarski sektor, jer je tu priča isključivo vezana uz ponudu (koje nema) i potražnju (koja "gori") 🤷