BLRX, pumpanje se nastavlja, ali tako je uglavnom sve ovih dana
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
ocgn 530% u tjedan dana, a ja proda150 komada na 2,7 ( sada 11 i nesto)
alpp mi lijepo radi iako ga skracujem
hvala tko je tipovao FENG
danas usao u
HITIF kanabis ovo ono
GAXY audio nesto
TLSS transport logistika
AKBA farmacija
ne znam nista o njima, ali mozda nesto prode
-
https://www.investing.com/news/cryptocur…eserves-2412096
Ovo nam je prošlo ispod radara, a svi možemo preko Revoluta trgovati i kripto
Ajde istinu na sunce, kako izaberete sve te papire?
Redit ? Stockbeep ? Motley ? Seeking Alpha ?
Grozni smo. Trgujemo, ni ne znamo što trgujemo, i ide nam
-
ja otvorim burzu - zazmirim i pocnem lupat po tastaturi i onda sto izbaci to je ona prava
nema pouzdanije metode ...:) koju izbaci na takvu sofisticiranu taktiku sutra leti minimum 20-30%
-
A šta ja znam..... nakon toliko godina. Neke stvari sam sam zapazio i sad te stvari opažanja iz prirode pletem u dionice. Tko više zna što je tu moje /subliminalno/ iskustvo a što drpim drugima.
Potom dosta preuzmem od drugih /no opet im iz svog iskustva procijenim pouzdanost/.
Seeking alpha, dvije pretplate.
Stocktweet mi pomaže izazivanju tjeskobe i kreativnog nereda.
Yahoo, cnn grafovi, google tražilica....
Zack's
Investing com sve manje...
-
https://seekingalpha.com/article/440428…dness-of-crowds
"Men, it has been well said, think in herds; they also go mad in herds, while they only recover their senses more slowly, and one by one." - Mackay.
Trejdate, pa ne stignete čitati
Pročitajte navečer
-
Ja imam slicni stil kao i emil 😁
Lupim 4 nasumicna slova na tastaturi i sta ispadne 😋
Salu na stranu, reddit mi je no1 za izbor
-
KPTI se ne miče od 15$, ni WSB nisu ništa mogli, Black Rock to drži dolje i skuplja dionice jeftino
-
Puni ste posla .
Bravo !
Morati ću uzeti ngdje pretplatu. Magarci sve zaključali, nema besplatnog ni ručka, ni ćitanja
Što daje najviše za novac kojeg traže ? Seeking Alpha ? I koliko je teško jedan dan otkazati pretplatu ?
-
Ma kakva pretplata. Pa ovdje dnevno ima dovoljno materijala za svakog.
Ideje su tu vi samo pregledate TA i to je to.
Da sam na TI sa TA pratio bi iskljuicvo samo fundamentaliste i analiticare.
odnosno obrnuto Da sam radim analize i fundamente pratio bi samo TA da mi otvori oci na nesto sto mozda ne vidim.
Posto nisam nijedno ni drugo moram pratit i jedne i druge i onda radit usporedbe i izvlacit zakljucke sto da uzmem.
Najcesci zakljucak je da je sve dobro i onda kupujem redom
a sta ces kad sam mlad i naivan ko francuska sobarica
-
-
Čitam svi čekaju srijedu i CPI, da vide kuda će inflacija
-
Što kuhati vodu kada je prokuhana bezbroj puta. Evo primjera:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
DIS - AAPL - jet to zrelo za poveci up ili se to meni samo cini?
jos kad bi nacrtali neki "scallops u nizu........." pa da bude ko kad NEO nacrta- kako nacrta tako bude
Danas sam rijesio malo modificirat taktiku pa nisam prodavao cim se zaradilo kolko se mislilo nego cemo grlom u jagode i nocit u egzotici...
i jos sam malo pojacao papaire pa ih sad imam samo 45:)
al cu plakat kad me poklopi crvenilo...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sto sam postao pohlepan, gledam danas "samo" 6% posto gore portfelj i onda se sjetim zse i opte i zalim sve novce zakljucane u njoj, ali sad ne bi prodao iz inata.
-
Sto sam postao pohlepan, gledam danas "samo" 6% posto gore portfelj i onda se sjetim zse i opte i zalim sve novce zakljucane u njoj, ali sad ne bi prodao iz inata.
ko da sam ja napisao post.
pohlepa...al sta ces . kad cu ak necu sad kad sve divlja. kad ode sve u crveno ionako mozes samo novce pogubit.
Jos uvjek je omjer rizika na nasoj strani. Sto god kupis imas male sanse da ne pozeleni. Moras bit dobra pegula da crveno kupis.
Danas sam izasao iz 10 od ovih 45 i opet se vratio nazad jer kao moze to jos gore ...pa samo je 23% otislo
ufff...al na kraju se mrtvi broje pa sam dio novaca izvukao van jer sam si zacrtao kolko smijem imat na trade212 pa sam visak povukao...
Evo pa birajte koja vam se svidja.. samo nemojte PFE izabrat...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Altimmune je lijepo pristojno potegao, i za swing ga vidim do 25 dolara
Ali Bitcoin je dosegnuo vrtoglavih 48 tisuća dolara, i to me zastraši toliko da ne kupujem ni ono što mogu. Sve mi je pec.
To je bezumno, ili je mene vrijeme pregazilo.
-
Sutra je CPI, izvješće o inflaciji sa siječanj, i J. Powell ima govor. Nafta je nočas okrenula u crveno. Russell 2000 se ovih dana kretao sinkronizirano sa naftom.
Možda nečemo imati završni skok prije sutra.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. To su trilijarde koje su upumpane
-
Altimmune je lijepo pristojno potegao, i za swing ga vidim do 25 dolara
Ali Bitcoin je dosegnuo vrtoglavih 48 tisuća dolara, i to me zastraši toliko da ne kupujem ni ono što mogu. Sve mi je pec.
To je bezumno, ili je mene vrijeme pregazilo.
a što sam pisao par stranica prije?
BTC, a to nisu moje riječi nego nekih analitičara iz renomiranih banaka, ide do $140k
on nema intrizičnu vrijednost ali se po ponudi i potražnji mogu sagledati stvari
pa kad u kontekst dodaš da je Tesla kupila preko milijardu BTC-a i da će ga primati kao platežno sredstvo... gdje mu je granica?
ograda: nije da ga imam, niti bih ga kupio (BTC), ja sam stara škola, fundamentalist u duši koji se k tome zaljubio u TA analizu, iako ima lijepih priča koje kotiraju na burzi i koje su zadnjih mjeseci imateljima donijeli znatan prinos (npr. MARA, RIOT, BTBT...)
-
Nitko ne kuka - nitko se ne hvali.
znaci svima nam je isto bilo.
Neke super skocile neke dobro potonule.a neke stoje cijeli dan i ne micu se...
Na kraju imam za par bureka al ova nova taktika mi nije bila neka.
vracam se na staru prokusanu metodu. Kupujem samo one koje trebaju rast i nikako ne one koje trebaju past ...
to mi se pokazalo kao dobra taktika:)
-
-