Nez dal pratite ,ali bacite pogled na njegovu twitter stranicu.
U međuvremenu CNBC izvještava o njegovom utjecaju na Robinhood platformu,a evo dobiva podršku i od Trumpa Jr:
Nez dal pratite ,ali bacite pogled na njegovu twitter stranicu.
U međuvremenu CNBC izvještava o njegovom utjecaju na Robinhood platformu,a evo dobiva podršku i od Trumpa Jr:
Ja ću danas oprezno. Velika bura se digla ovih dana ne bi da me zakači kakav masivni propad. Jučer bilo lijepo na BB i BBBY, danas odmaram.
Mislim da je blokiranok trgovanje AMCom i NOKom
Ili bi mogao otići na Reddit i drukat za avio kompanije i kruzere. Možda pomogne
Bilo blokirane i opet blokirano:
koma- evo i http://www.investing.com puko. nema charta uopce
Meni ni Trading ne radi. Logira se već 5 minuta
Meni ni Trading ne radi. Logira se već 5 minuta
inače kako doskočiti problemu štekanja Trading212 platforme u otvaranju? ulogirajte se ranije, bar 15-ak minuta i zadajte nalog malo više iznad cijene koju vidite, ja sam tako jučer pazario NOK po $5 a kasnije sam pokušavao i nisam uspio više, dijelom jer je štekalo zadavanje naloga, dijelom jer se nisam mogao ulogirati
Ta caka radi al u 15:35 jos uvjek vidim cijene od sinoc tek nakon 5 minuta se refreshalo.
Ako slucajno napravite refresh stranice- a trade nema problema cijene se odma prikazju normalno. al posto trade ne radi kak spada nakon refresha dolazite na poruku da je sesia istekla pa je puno bolje cekat 5 minuta na cijene nego uopce nemoc pristupit stranici. Evo maloprije sam napravio refresh i naravno da sam cekao 15 minuta da me vrati natrag na stranicu...
to se ocito dogodilo i fajrvol u. i sad se nemre logirat.
znaci ak ne radi nis ne diraj i ne refreshaj nego cekaj da proradi ...
tjesi mse samo time da je sve besplatno a vidim da i neke koje se placaju ne rade bas savrseno...
Ktome nemam nista sto moram bas nadgledat.
Sve izgleda proradilo... uf što volim zelenilo Odmah dokupio NIO da se malo igram
GME formirala pravi tobogan, prvo par stepenica gore, a onda duuugi silazak, oprez koji ste unutra , da ne bude na kraju kme, kme.
Kako su ispali govna ovi iz aplikacija s blokiranjem kupovine. Prodati se moze, kupiti ne
Svi znamo što se danas dogodilo. Robinhood je zabranio kupnju određenih dionica,a ostavio samo mogućnost prodaje(ovo se nikad u povjesti tržišta kapitala nije dogodilo jer je osnovni smisao bilo kakvog tržišta "kupi-prodaj".
Priča je došla i do jednog od zastupnika SAD-a koji je uputio poziv na očitovanje Robinhood platformi :
Svi znamo što se danas dogodilo. Robinhood je zabranio kupnju određenih dionica,a ostavio samo mogućnost prodaje(ovo se nikad u povjesti tržišta kapitala nije dogodilo jer je osnovni smisao bilo kakvog tržišta "kupi-prodaj".
Priča je došla i do jednog od zastupnika SAD-a koji je uputio poziv na očitovanje Robinhood platformi :
Isto tako i Trading 212 je napravio
Kako su ispali govna ovi iz aplikacija s blokiranjem kupovine. Prodati se moze, kupiti ne
Koliko pratim na twitteru ova priča nije još gotova, a koliko vidim poziva se na masovno napuštanje Robinhood platforme
Koliko pratim na twitteru ova priča nije još gotova, a koliko vidim poziva se na masovno napuštanje Robinhood platforme
Laz je da je interactive zabranio. Evo ja sad kupio i prodao. Samo su povisili maržu da se ne može kupovati na dug. Za svoju lovu kupuj i prodaji koliko hoces. Jer to jos nismo rekli za interactive brokere. Oni ti i posuđuju novac ako hoces trgovati. Daju ti negdje 100 ili 200% duga na ono šta imas da kupujes dionice po 1% kamate godisnje. Nesto kao margin krediti kod nas samo puno puno jeftiniji. E sad, zato sto je ovo volatilno ti ne daju da ides na dug, jer im mozda neces imati za vratiti lovu. O tome se radi. Normalno mozes kupovati za svoju lovu. Ispada da branim brokeraj, ali ne branim. Samo govorim o cemu se radi.
na trading212 ne mozes kupiti
bogami na trade 212 samo prodat mozes. znaci sve platformme koje su se proteklih dana pokazale kao mjesto gdje se puno kupuje GME danas su zabranile kupnju i mogu sam o prodat. samim time ce srusit cijenu . i onda se mi cudimo sto na ZSE neko napravi neko sitno sranje..
ne tice me se jer sam izasao iz toga jos jucer kao i iz jucerspomenutih al et oda znamo st onas ceka ako slucajno nagazimo nekog s puno novaca
uh što bi volio da sad iz osvete napadnu TLT.
za taj trejd i ja bi im dao ruke
XBI jako slab, ako padne ispod 150, ima dosta prostora za dolje. US10y ako ne probije 1.06 onda ide ispod 1, sve u svemu moglo bi još ovo sve padati