NIO je pao do linije suporta na 57$. Mogao bi ovih dana nazad bar do 64$. Kupit ću danas prvu količinu pa ćemo vidjet kud će.
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Dečki i cure,
evo još jedne ideje (ovaj tip je preoručio AMC kupnju)
Jel taj nesto kao nas Neo?
-
NIO je pao do linije suporta na 57$. Mogao bi ovih dana nazad bar do 64$. Kupit ću danas prvu količinu pa ćemo vidjet kud će.
Vama radi Trade212 ???
Dečki i cure,
evo još jedne ideje (ovaj tip je preoručio AMC kupnju)
On kad je reko da nesto ide gore-dole ko da je u kamenu to upisano bilo.. nije moglo da se ne dogodi
-
nista od kupovanja- puce opet trade212...
Ja kupio CNDT i NIO upravo bez problema ali baš je mušićav taj trade212
Vama radi Trade212 ???
On kad je reko da nesto ide gore-dole ko da je u kamenu to upisano bilo.. nije moglo da se ne dogodi
Možda to i je naš Neo samo pod drugim nickom
-
FED je odlucio kamate drzati blizu 0.
Jos par tjedana predaha
-
FED je odlucio kamate drzati blizu 0.
Jos par tjedana predaha
A burza se crveni ko da njome upravlja Kineska partija
Robinhood-ovci i Redditovci sve zagušili.
-
Meni se cini da su se u USA klinci koji su do sada ulagali u bitcoin spustili na burzu.
-
Vidjeli oni da to može ići samo gore kao BTC, dok ne krene stvarno na GORE.
-
A pa što Vam je svima, puni adrenalina.....🙃
Ajde šicko u krevet !
Sutra je novi dan, nova sreća.
Najbrži prst.
Baš sam zadovoljna. Sve nas je više, i dobro vam ide.🤗
-
Ako 10y padne ispod 1 onda se pad burze nastavlja, moga bi onda do 0,9. XBI je na vrhu kanala, ima dosta prostora da padne, to može potrajati i koji tjedan. 10y(desetogodišnja obveznica) i XBI (etf biotehnoloških dionica) su dobri indikatori za buduće kretanje burze, oni su dan ili dva ispred burze.
-
-
https://www.investing.com/news/stock-mar…p-mania-2400891
Po ovome će se film snimiti jednog dana.
Bilo je vjerojatno i unosno i zabavno sudjelovati u tome, al' sada sit tight.
Burza nije veliki happening na kojem se dijeli novac
-
https://www.investing.com/news/stock-mar…p-mania-2400891
Po ovome će se film snimiti jednog dana.
Bilo je vjerojatno i unosno i zabavno sudjelovati u tome, al' sada sit tight.
Burza nije veliki happening na kojem se dijeli novac
To su vlakici tko zadnji magarac. Vidjeni i kod nas na penny stocks kao Viro, Dlkv, Opte itd.
Samo sto kod njih ima novaca pa je to sve puno ludje. Mi smo u segmentu promatranja ako dionica naraste 10 posto😂
-
Nadam se da ste učestvovali u ovome i izašli jučer iznad 350.-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. A i ako niste nema razloga za brigu jer ovo je tek početak!
Uživajte!
-
Ne znam je li netko već stavio link, ali zanimljivo je.
-
Ako 10y padne ispod 1 onda se pad burze nastavlja, moga bi onda do 0,9. XBI je na vrhu kanala, ima dosta prostora da padne, to može potrajati i koji tjedan. 10y(desetogodišnja obveznica) i XBI (etf biotehnoloških dionica) su dobri indikatori za buduće kretanje burze, oni su dan ili dva ispred burze.
a di su još najveće u povijesti short pozicije na 30y i dolaru.
inače, tržište traži 30-icu po kamatama 10-ice (barem tako govore podatci s FED-ovih aukcija).
znači, alarmi su Vam ovo što navodi kolega + snažan rast dolara i nagli pad kamata.
jedan od trigera bi mogao biti kad botovi počnu kupovati ovo o čemu Vam ja pričam (trenutno su neutralni), pa da izbiju ove shortere, al tu se već radi o borbi fondova.
trenutno ne vidim ništa od toga, pa bi to značilo buy the dip?
-
https://www.reuters.com/article/us-oil…p-idUSKBN29U1CN
John Kemp piše na Reuters i jako je točan, ja ga dugo pratim. Nafta će isto u jednom trenutku pasti i to če biti dodatni teret za burzu, očito nas čeka bar par tjedana veće volatilnosti, trejderi to vole.
-
-
evo i dokaza da Neo "ubija" i na USA marketu
-
poznati investitor koji se isto igra na GME
QuoteReason our favourite stocks are down so much (even compared to the market as a whole) is because they’re likely to be hedge fund favourites and are being sold off to cover their short positions. This is a good sign, it means they are great companies and we are getting a discount on them thanks to big money falling apart.
What a wonderful win for the retail investors!
dakle ne zaboravit i druge dobre i kvalitetne dionice koje su jučer (a možda budu i danas) padale pod pritiskom prodaje (očito) fondova
ja osobno sam opet ušao u MU i VVPR, dokupio malo STPK
jučer se vozio na toboganu s NAKD (ulaz $0.4, izlaz prerani $0.8, jer je u tom trenu počeo padati, poslije sam se zabavljao drugim dionicama)
prenoćio u NOK, pa da vidimo što mala može
inače kako doskočiti problemu štekanja Trading212 platforme u otvaranju? ulogirajte se ranije, bar 15-ak minuta i zadajte nalog malo više iznad cijene koju vidite, ja sam tako jučer pazario NOK po $5 a kasnije sam pokušavao i nisam uspio više, dijelom jer je štekalo zadavanje naloga, dijelom jer se nisam mogao ulogirati
-
Evo o cemu razmisljam u ovom padu. sad treba pricekati jos danas, a onda sutra bar uci s jednim dijelom. zasto? preko vikenda bi mogli izaci rezulatati J&J za cjepivo, i ako budu dobri ponovo bi mogli smiriti trzista, jer se ovo cjepivo daje jednom, pa ce i cijepljenje ici brze. Mozda je bolje uci sutra na sredini otvaranja jer ce se vidjeti sta ce se dogoditi s GME i slicnim dionicama. Ako krenu jace padati mogli bi povuci dalje ostatak trzista, pa onda se moze pricekati ponedjeljak. Sljedeci tj bi trebali izaci rezultati J&J. Rekli su prekjucer jako skoro, pa to valjda znaci ovih dana. Takoder bi ekipi rekao da pogleda dionicu GM. General motors. Zasto? Pa poceli su jako glumiti teslu i baterije i hidrogen i voznju bez vozaca, a sve to je sad IN. Dionica nije nit nesto preskupa kad se pogleda ovako, a s tim modernim forama bi mogla zaista potegnuti. Ali svakako pricekati pravi ulaz.
-
-