desktop trading212 gledalica radi uredno, naloge nisam probao zadavati
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Meni samo piše Bad Gateway i ne radi.
-
Kako ste samo našli te AMC i GME? 200% u dva tjedna?!?!?!?! Nemrembolivit.
-
ja sam na interactivu i nista nije palo. jednom mi je palo u 5 godina i to kad su serveri bili pali, tj. ne njihovom krivicom. nit pod razno da je palo zbog prometa ili necega
-
meni sada sve radi
-
Proradilo i meni
-
Prororadio trading 212??
-
meni interactive radi
-
s naftom trenutno sve ok.
čeka se još FED, tamo iza 20:00, po našemu.
https://www.investing.com/economic-calendar/
sutra još jobless claims.
i tako iz tjedna u tjedan
-
ja sam na interactivu i nista nije palo. jednom mi je palo u 5 godina i to kad su serveri bili pali, tj. ne njihovom krivicom. nit pod razno da je palo zbog prometa ili necega
Oprostite,onda sam nešto krivo shvatila čitajući prethodne postove...hvala još jednom jer su mi oni bili broj jedan na popisu
-
-
gledam taj gme i razmisljam kako sam se neckao na 20 da ga kupim i koliko bi to bilo sada, ali onda se sjetim kakav sam i da bi ga prodao na 40 i mislio kako sam super prosao
-
gledam taj gme i razmisljam kako sam se neckao na 20 da ga kupim i koliko bi to bilo sada, ali onda se sjetim kakav sam i da bi ga prodao na 40 i mislio kako sam super prosao
u toj slatkoj dilemi sam ja sad- dal sad prodat na 17 AMC il cekat da jos naraste- a usao sam u 4,7...mislim ds cu sve to prodat i otic po burek
EDIT ipak nisam u dilemi- ipak mi je onaj nalog primio na 15 sto sam zadao- i prodalo se samo po 16.5- akd pokrije minus ostalih "raketa" bitt ce za par bureka :
-
Neće opet trading
-
u toj slatkoj dilemi sam ja sad- dal sad prodat na 17 AMC il cekat da jos naraste- a usao sam u 4,7...mislim ds cu sve to prodat i otic po burek
Ja AMC sad neću prodavat...pogledajte komentare na Stocktwitsu
Ja AMC sad neću prodavat...pogledajte komentare na Stocktwitsu
nije preporuka,sami odlučite ....
-
ja iz svega izlazim sto je u plusu -
Evo i EXPRESS sam šprodal. Pa necemo bit pohlepni pa na 200% plusa ocekivat jos tolko..Skroman sam pa sam izasao
-
meni nakd na plus 110% i svrbi me
iskreno ne znam ni cime se bavi firma, a ne kaki su joj fundamenti, na stasmo dosli
-
Meni samo piše Bad Gateway i ne radi.
Meni je dao ideju naš prijatelj Accountant Bila ušla na 2.67 pa prodala na 3,3 pa opet ušla na 4.65
-
Ja sam danas kupio malo BB i BBBY, za igranje. Za sada su ok.
-
Meni je dao ideju naš prijatelj Accountant Bila ušla na 2.67 pa prodala na 3,3 pa opet ušla na 4.65
Identicna situacija - Kolega je skrenuo paznju na nju prosli tjedan pa se s njom malo trejdao par dana.
kak je sve drugo poludilo oko GME i ona mi je zamirisala na dobro (valjda zato imam tolki nos:)
Eto nekad i oni na osjecaj pogode bez gledanja u grah...Jos da taj grah savladam...gdje bi mi bio kraj.. fundamente necu ni pokusavat shvatit jer vidim da mi bolje ide bez njih
Rijesi sam se jos BB(+10%) KODK(+30%) JE(-6%) i SYN(-9%) i ZKIN (-3%) sto je vecinom kupljeno jucer na zatvaranju (osim zkin-a)
Nakon ovakvih skokova ova nokia mi sad izgleda da je premalo narasla a skocila mi 40%
Sad moramo vidit sto cu opet dokupit od prodanih - ZKIN-Syn JE- to sam prodao jer je 212 stekao a morao sam iz kuce na par sati.
-
No, dok se vi zabavljate netko mora i radti.
Poslijepodnevnu smjenu.
Ni povirila na burzu.
Svejedno , nemojte please spavati u papirima
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-