Ja prilažem ispričnicu
Trejdajte please i za mene.
Veseli me čitati. I kad sam na dijeti, jelovnik mogu čitati
I ovo će proći. Jednom
Ja prilažem ispričnicu
Trejdajte please i za mene.
Veseli me čitati. I kad sam na dijeti, jelovnik mogu čitati
I ovo će proći. Jednom
Rekao sam vam da su baterije buducnost. Sad, radio sam nesto na trazenju najbolje među njima i naletio na quantumscape (QS ticker). dionica bila pala 9% prije nekih tjedan dana na 32$ i ja rekao da jos nedovoljno znam o njoj i da cu pricekati s kupnjom. sad citam vijesti o solarcima i izade vijest: https://www.pv-magazine.com/2020/12/09/qua…tate-batteries/
ukratko, cijena na burzi u tjedan dana narasla sa 32 na 73$. Sad sa premarketom. prekrasno
Rekao sam vam da su baterije buducnost. Sad, radio sam nesto na trazenju najbolje među njima i naletio na quantumscape (QS ticker). dionica bila pala 9% prije nekih tjedan dana na 32$ i ja rekao da jos nedovoljno znam o njoj i da cu pricekati s kupnjom. sad citam vijesti o solarcima i izade vijest: https://www.pv-magazine.com/2020/12/09/qua…tate-batteries/
ukratko, cijena na burzi u tjedan dana narasla sa 32 na 73$. Sad sa premarketom. prekrasno
https://www.ft.com/content/faedd2…98-7694fba791b0
Jučer taman vidio članak o njima i Granthamu...
Nastavno na baterije:
prosvijetlite me... zar ne bi i ovo bio Cup n' Handle?
Meni smeta ova velika zelena svjećica usred CUP-a.
to je žličica od kave
svejedno, imam dobar feeling što se toga tiče, kažu da konsolidacija ide bez velikog pada cijene i na nevelikim volumenima
mislim da će i ovdje praćka a kad će... popratimo!
(od dionica koje pratim (imam), upravo CLRB i WYY u premarketu u najvećem plusu
neće valjat. Čak je i Norwegian cruise line počeo padat
to je žličica od kave
svejedno, imam dobar feeling što se toga tiče, kažu da konsolidacija ide bez velikog pada cijene i na nevelikim volumenima
mislim da će i ovdje praćka a kad će... popratimo!
(od dionica koje pratim (imam), upravo CLRB i WYY u premarketu u najvećem plusu
Nisu se bas proslavili ni CLRB ni TANH...
mislim da danas nece bit ni za burek.
ako ovako nastavi meni će burek bit osnovna hrana.
uz jogurt nedjeljom, zarad svečane note
Taj CLRB je nastao 2002.g, a promjenio je ime 2014.g koliko vidim. Od onda imaju 8 radnika i jedan lijek u fazi 2 za rak koze. To znaci jos najmanje 4 godine do trzista, ako sve bude kako treba. Kome se čeka ok, ali ja ne vidim tu nista zasto bi se zurio s kupnjom. Mislim da rizicnije od ovoga ne moze biti. Jedino ako ih netko kupi, ali onda treba provjeriti koliko je njihov lijek kvalitetan i dal netko od vecih u farmaciji radi na slicnom lijeku. ima tu istrazivanja. ali ovako fundamentalno je tesko za kupiti.
u pravu si bio, ipak nije žličica...
LABD i SOXL skoro 10 posto plusa danas još malo i out SDS isto Market je bio izrazito overbought ETFovi su ipak najbolji a biranje pojedinih dionica samo iznimno
Sve prodao.
Bilo je lijepo dok je trajalo.
Navodno kad dionice padaju crypto raste
Valjda je ovo danas izuzetak koji potvrđuje pravilo.
I crypto pada
... no ipak sam sam kupio CLRB na ovom jakom zaronu, kad je sve izgubilo tlo pod nogama,pa tako i ona
Ne znam, nešta se tu kuha, ova dionica ima 3 do 4 puta relat. volumen trg. komada već danima. I da Alias, imaju u I i II fazi nekoliko lijekova.
Sve preporuke analitičara su buy, jedna ide i do $10.
Možda je samo priča a možda ima i vatre.
Imam vremena čekati a i pola CNDT sam jučer riješio pa sad moram negdje ubaciti... Nešto ću ga vratiti natrag ali kako sam upozorio ranije, treba vidjeti gdje će se konsolidacija odvijati nakon naglog skoka preko $5
Evo dok sam pisao već sam par % u plusu 😊
a ide neki odbijanac kod ovih koje su prve počele crvenit.
Display More... no ipak sam sam kupio CLRB na ovom jakom zaronu, kad je sve izgubilo tlo pod nogama,pa tako i ona
Ne znam, nešta se tu kuha, ova dionica ima 3 do 4 puta relat. volumen trg. komada već danima. I da Alias, imaju u I i II fazi nekoliko lijekova.
Sve preporuke analitičara su buy, jedna ide i do $10.
Možda je samo priča a možda ima i vatre.
Imam vremena čekati a i pola CNDT sam jučer riješio pa sad moram negdje ubaciti... Nešto ću ga vratiti natrag ali kako sam upozorio ranije, treba vidjeti gdje će se konsolidacija odvijati nakon naglog skoka preko $5
Evo dok sam pisao već sam par % u plusu 😊
Nemoj misliti da su samo nasi analiticari panjevi Na ovoj stranici si mozes potraziti sve o ljekovima i u kojoj su fazi i kad se očekuje završetak koje faze: https://clinicaltrials.gov/ Onda ti treba 3 mj nakon zavrsetka da se podaci očitaju. Onda krece priprema 3. faze ako je sve proslo dobro u fazi 2. Tu se skupljaju dobrovoljci i to traje sigurno 6 mj, a sama faza 3 godinu dana. Uglavnom, taj lijek ima jos daleko da se odobri. Kuzis, u fazi 1 se ispituje samo dal je lijek opasan ili ne. I to na svega nekoliko ljudi. Kvalitetne podatke iz te faze ne mozes izvuci nikako. Jedino ako se radi na slicnoj molekuli koja je vec prosla tu fazu, pa znas kako ce i ovaj put ljudi reagirati na lijek. Ako je molekula nova, onda nikako. Tako da analiticari bubaju gluposti jer nikako ne mogu znati rezultate. Onda ti "analiticari" pogledaju za sta je lijek, vide koji je najprodavaniji i koliko zaraduje, i onda uvrste da ako bude uspjesan da bi mogao zaraditi slicno, i onda na temelju totalne kule u zraku izracunaju vrijednost kompanije. To nema nikakve veze s vezom s izracunom jer je izracun slican Bakicevom za DDJH. Izmisljas brojeve koji se mogu, ali i ne moraju dogoditi. Znam puno o ljekovima, jer sam prve analize radio na farmaceutskim kompanijama. Ne pisem ti gluposti. Ako budu rezultati faze 2 OK onda ce i cijena porasti, ali sve je to pre pre opasno. Kazem, treba puno puno istrazivanja za biotehnoloske kompanije. Ali treba potraziti vijesti sta se pise o tom lijeku, a i moguce je da su vec neki rezultati izasli.
Alias sve stoji što si rekao
Ne treba izmišljati, imaju na stranicama prezu. Glavna uzdanica je CLR131. Tumor ga absorbira 40% u sebe i tu su u prednosti pred konkurencijom jer je uobičajena apsorpcija lijekova tek oko 10%. Ostatak lijeka kruži tijelom, nije u tumoru i potencijalna je prijetnja za krvne žile, srce, bubrege, jetru... Dakle tu su max smanjili rizik.
Što se tiče osoblja, spominju low digit employees jer sve što mogu daju third party vendorima na dovršavanje. Mali R&D budget, niski troškovi osoblja, ostaje im prema procjeni keša do kraja 2021. s ovim zadnjim dokapom.
Kad lijek izađe, tj. kad bude odobren, bit će kasno za kupnju. Ovdje je relativno mali downside za mogućnost $10.
Bolje ovo po $2 nego Đuru po 2 kn
https://www.seebiz.eu/trzista/buffet…-vrijedi/247114
https://www.poslovni.hr/burze/na-krili…izaciju-4262784
vidit ćemo na kraju jel u pravu Bife ili Robin Hood.
ali sve mi se čini da će stari lisac iz Omahe, Jim Rogers i slični mačci, još jednom omastiti brk prije nego biologija odradi svoje
kaže Marko da može biti samo bolje: