Idem pogledati.
Zloćka bi vam, da nije stidljiva, poslala fotku, da vidite što radi dana današnjih
Vi ste joj rijetka zabava
Slobodno pošalji fotku , nemoj biti stidljiva jer tako dobro zamaskiranu ni tvoji najbliži nebi te prepoznali 🥶
Idem pogledati.
Zloćka bi vam, da nije stidljiva, poslala fotku, da vidite što radi dana današnjih
Vi ste joj rijetka zabava
Slobodno pošalji fotku , nemoj biti stidljiva jer tako dobro zamaskiranu ni tvoji najbliži nebi te prepoznali 🥶
pff nista cime se igrate nemam na revolutu, moram si traziti druge igracke
predjite na trade212. Svi smo mi krenuli na revolut i na kraju presli na trade212 i vise se nikad necemo vratit na rovolut jer je 212 svemirski brod za revolut.
pff nista cime se igrate nemam na revolutu, moram si traziti druge igracke
predjite na trade212. Svi smo mi krenuli na revolut i na kraju presli na trade212 i vise se nikad necemo vratit na rovolut jer je 212 svemirski brod za revolut.
Osim kada ne funkcionira prvih pola sata trgovanja, onda smo ljuti
Ali na srecu to se dogodilo samo 2 dana.
Priduzio se na TANH biti ce valjda nesto.
Ja kombiniram 212 i revolut, nekako mi zgodno tako. Preglednija mi je aplikacija na mobitelu od revoluta nego 212. Moj osobni dojam. Kad sam na kompu onda je 212 non stop u pogonu. S tim da trade-anje radim preko 212 dok ove koje držim duže to mi zanimljivije preko revoluta. Samo kupi - prodaj
Intel INTC se lijepo penje, trenutno na 51$. Moja prognoza je da će rasti još minimalno 10-15%.
Da li je itko kupovao ovo, na vrijeme ?
https://www.fool.com/investing/2020…-line-and-carn/
Bilo je toliko prilika za zaraditi novac.
Vani je stvarno kao u slastičarnici.
A samo jedan želudac
kolega alias je spominjao kruzere i neckao sam se oko carnivala
na kraju sam to odbacio jer sam misljenja da i nakon cjepiva na kruzer (plutajuci mrtvacki kovceg) nece bas pohrlit ljudi...
vidim da rastu i mislim si kak sam bio glup al i dalje sam misljenja da cruseri za razliku od zrakoplova ipak nece tako lako vratit klijentelu.
Da li je itko kupovao ovo, na vrijeme ?
https://www.fool.com/investing/2020…-line-and-carn/
Bilo je toliko prilika za zaraditi novac.
Vani je stvarno kao u slastičarnici.
A samo jedan želudac
Vani je baš kao u slastičarni, a novaca imam samo za kolač - dva
Pratim kruzere već neko vrijeme i za sad se mislim držat zrakoplova ali na prvi znak značajnijeg rasta idem plovit morima
Vi se bute svi raspukli od tog trejda.
Pa pisao sam vam da je CCL dobar na 16. da kupite. sad je 23. U tjedan dana. I NMM je napravio jucer i danas oko 12%. uglavnom, bit ce za burek. s mesom ovaj put
muka mi je od svog slatkisa ovdje, sta god uzmes valja samo je razlika koliko
nego jel imaju i oni koju stecajusu
lako nam se ovako nasladjivat kad je sve zeleno. Treba bit oprezan jer kad zacrveni mogli bi plakat ako se opustimo...
ode pfizer dole. prilika za dokup ...
malo sam dokupio na 39.73
wwr, ovi ga još 24.11 nacrtali do u lipu, koliko kužim, predstavljam vam "ugriz morskog psa":
apwc, joś jedna forumaśka ljubimica, sada anomalija , reklo bi se Crobex kletva :), prosječan volumen 1 200 000, jučer, 65 000 !?
danas testiram novu ideju lovim popunjavanje gapova na kroger i pelotone
mada kod ovih amera malo malo neki gapovi
SDS odmah prilikom otvaranja. Na ispod 13. Korekcija lako moguće.
Jel trejdate CFD-ove ili samo dionice?
Pitanje za sve!
Samo dionice za sad!