Izašao iz RERE, SFTBY, JBSAY, OXLC i HBR. sve na nagovor AI.
Zarada je super no čini mi se prerano.
Nekako mi AI vuče na ekipu koja se motala forumima prije pet godina )
Izašao iz RERE, SFTBY, JBSAY, OXLC i HBR. sve na nagovor AI.
Zarada je super no čini mi se prerano.
Nekako mi AI vuče na ekipu koja se motala forumima prije pet godina )
zapravo ne pada kao da će III svjetski
Prilično komorni komad za inteligenciju danas. Domaći mediji , prenoseći strane, govore da zarad napada na Iran dionička tržišta pate, padaju.
Čak je i svemogući Bitcion pao ispod 100 000. Onda u tekstu spominju da je pad dionice bio u petak i ne spominju postotoke , koji su u rasponu svakodnevih oscilacija.
Danas , rijetke burze rade, poput izraelićanske i egipćanske a one rastu.
Čini mi se da su shorteri malo nervozni i da bi sutra njima za volju trebalo padat. Mislim u redu je da pada, povremeno ko što je u redu da raste ali, vratimo se na prvu rečenicu, medii predstavljaju "katastrofu " tržišta koje nema, tek bi trebala doći, no ne u Izraelu i Egiptu negu u SAD u. Grubo zvuči ali ratovi vrlo uspješno hajcaju zapadna tržišta. Istina neki sektori, energetsski vape za rastom. Uglavnom energtika u smilsu plinovođa, naftovođa i strujovođa
Obzirom na eskalacije sukoba očekivao sam neke popuste pa da se malkoc dopozicioniram. Nesto njezno je u popustu al .... Je li ocekujemo povecanje popusta ili ??
Sodexo, je na petogodišnjem dnu, tehnički jako preprodan no sa tendencijom daljnje prodaje. Ostali pokazatelji solidni. 5% jednokratne dividende, ponekad kapne izvanredna.
Kupovati europski tj francuski mada niti američki OTC nije gnjavaža.
I Panasonic ljubi dno.
Japan je imao težak dan mada bez velikog razloga. Proizvodnja ivtrgovina se poboljšavaju, jen slabi pa je roba konkurentnija. Neki su već odradili svoje no mogu još. DSCSY LSRCY MZDAY Komatsu itd
ajde da vidimo korekciju u 18.00
wow! baš wow!
iako mislim da je ovo daleko od gotove situacije na Bliskom istoku, ovakav pad mislim da nitko nije očekivao i svakako je dobar za tržište u globalu