A, mislim , treba napomenuti da su gospoda Kriptolozi pošteđeni uhođenja, denunciranja i proispitivanja poreznika....
Mene strah tri dolara dividende....
A, mislim , treba napomenuti da su gospoda Kriptolozi pošteđeni uhođenja, denunciranja i proispitivanja poreznika....
je ak pricas o sumama od samo 2-3-4 znamenke. nema danas kriptomjenajcnice koja ne trazi ID. mislim ima al onda nema kartice da to provlacis. znaci djaba ti anonimnost kad nemres podic pare.
"Analysis-New alumina supplies in 2025 poised to rupture record price rally"
Eto tko čeka da aluminijske dionice još padnu....
danas izlazi NVIdia? Zadnje izvješće je izazvalo veliko pad cijelog tržišta, zapravo katastofu, iako je dobit bila u skladu s očekivanim , ali ipak, očekivalo se više. Tako ako bude isto i danas biti će kaos. popadati će sve iako je izvješće u skladu s očekivanjima. NVIDIA utječe na sve vidove ljudske djelatnosti. Plinovodi u Arkansasu, tankeraške kompanije, retaileri, auti... jedino REDDIT krucijalno važne dionice za ljudsku civilizaciju i dakako Kripto valute očekuje procvat. tako je to u grubom svijetu kapitala
danas izlazi NVIdia? Zadnje izvješće je izazvalo veliko pad cijelog tržišta, zapravo katastofu, iako je dobit bila u skladu s očekivanim , ali ipak, očekivalo se više. Tako ako bude isto i danas biti će kaos. popadati će sve iako je izvješće u skladu s očekivanjima. NVIDIA utječe na sve vidove ljudske djelatnosti. Plinovodi u Arkansasu, tankeraške kompanije, retaileri, auti... jedino REDDIT krucijalno važne dionice za ljudsku civilizaciju i dakako Kripto valute očekuje procvat. tako je to u grubom svijetu kapitala
znam samo da je PLTR sigurni šort, evo članak: https://finance.yahoo.com/news/jefferies…F3p3vm4j6OMFgjn
no kako je sigurna samo smrt i veći porezi, ne bi me čudilo da prije potopa PLTR pobjegne recimo na $100 tako da izbije sav šort koji se skupio na njemu
što se tiče NVDA moje je mišljenje da će opet prehititi letvicu, iako postoje kako pišu neki problemi s pregrijavanjem Blackwell čipova, no što se reakcije cijene tiče to ti je flip a coin događaj
Ne spominji bitka 😁
Kupim MSTR na 500usd kad je poceo rasti bitko jer su medu najvecim pojedinacnim vlasnicima bitka. Onda ameri odobre neke etfove i sroza se sa 700 na 500 i ja prodam na nuli da ne odem u minus. Danas gledam 980 usd.... Ima sam nos, ali nista medu nogama 🤣
U veljaci sam imao mstr po 500 usd, od onda je bio split na 10 pa je to bilo 50 dolara dionica. Danas je jedna 490 ili po starom 4900.
Ali dobro, srecom presao sam u ove sto padaju
Ne spominji bitka 😁
Kupim MSTR na 500usd kad je poceo rasti bitko jer su medu najvecim pojedinacnim vlasnicima bitka. Onda ameri odobre neke etfove i sroza se sa 700 na 500 i ja prodam na nuli da ne odem u minus. Danas gledam 980 usd.... Ima sam nos, ali nista medu nogama 🤣
U veljaci sam imao mstr po 500 usd, od onda je bio split na 10 pa je to bilo 50 dolara dionica. Danas je jedna 490 ili po starom 4900.
Ali dobro, srecom presao sam u ove sto padaju
Tržište voli mijennjati paradigme. Možda uskoro krene priča o "burzovnom balonu" i ulaganje u "tržišne vrijednosti" pa se budu tražile financijski dobrostojeće dionice. isitina, možda to i potakne nemire, u slobodnom prijevodu s engleskog"nemere tržište odlučivat šta valja a šta ne već narod". Slično se davno dogodilo s dionicom Petrokemije... pa i Atlanske kad je krenula graditi stanove i garaže. No, da se vratim na tržište, e i onda će se ispuhivati sada omiljene dionice a pumpat neki anonimusi s p/e 10, i svi će biti jako pametni kako je to ispravno. a zapravo biti će kako Oni odluče