To komentira Cathie Wood koja je bila bullish na sve čudne papire ovog svijeta prije pola godine. Vidimo to i sami.
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Naravno da sam se u petak rijesio EGLE- GOGL ipak danas rastu 5% pa rekoh da to propustim
PANL sam takodjer htio u petak prodat al mi nije nalog primalo pa neznam sto ću danas s PANL jer je nemrem prodat s minusom na sto sam naviko
Moracu sam sebe iznenadit i prodat s plusom.
-
car i fnko 4% plusa. sad i mene svrbiju
-
Amazon preuzima I Robot. volio sam obje dionice
Navodno su preplatili usisavac koji, zanimljivo, zna dimenzije kuce, scenira prostor, buduce verzije ce znat jel sam jeo čips od paprike i kolko pari tenisica stoji na ulazu. A Amazon sve to prodaje. Zamisli da svaki usisavac salje podatke u bazu o navikama ljudi.
-
Navodno su preplatili usisavac koji, zanimljivo, zna dimenzije kuce, scenira prostor, buduce verzije ce znat jel sam jeo čips od paprike i kolko pari tenisica stoji na ulazu. A Amazon sve to prodaje. Zamisli da svaki usisavac salje podatke u bazu o navikama ljudi.
Totalno ti je život ugrožen kad usisavač zna gdje ti zid završava i koji ti je položaj stola.
-
sve sam rasprodo prije redovite popodnevne korekcije i položio parangal i već se ulovio taiwan semiconductor
imao sam prije par godina seminar iz engleskog, pucao sam visoko na cerifikat.
tema je bila robotika. napisao sam da imam izraelski usisavač koji me možda špijunira ali smo si dobri sidecicksi [obožavam ga]pa se nadam da će me poštediti kada roboti budu taking over.
napisao sam i da ga je opalila daska za peglanje [pogurao ju je i pala je nanj] pa sad priča samo kineski. ali ga svejedno volim
dobio sam pet.
robota imam tamo negdje od 2006 i oduševljen sam njime.
-
sve sam rasprodo prikecrefovite popodnevne korekcije i položio parangal i već se ulovio taiwan semiconductor
a kud baš semiconductor? pa NVDA upravo objavila očekivani pad prihoda za Q3/23 za 17%
vidi: NVidia drugi kv.
-
pa meni negdje izbacilo da su prosperitetni. nvidija je fancy dionica a ovi kao rade
-
ne bu dobro.
sve mi prošlo a moram ić van.
taiwan
starbucks
Syna
itw
brrrr. možda prodam oko nule
-
-
-
Lies, Bigger Lies And Economic Data | Investing.comMarket Overview Analysis by Gary Gordon covering: S&P 500, iShares Core S&P 500 ETF, SPDR® S&P 500, S&P 500 Futures. Read Gary Gordon's latest article on…www.investing.com
Graf je iz članka objavljenog u investing.com
-
To je to, ako je bilo 2007. godine tako,nema razloga da ne bude 2022.
-
nakon NVDA, ni MU nije dobro izvješće izbacio, dodatno snizili guidance, ono što posebice zabrinjava je negativan FCF:
-
Totalno ti je život ugrožen kad usisavač zna gdje ti zid završava i koji ti je položaj stola.
Očito nisi gledao
Love, Death, & Robots
-
nakon NVDA, ni MU nije dobro izvješće izbacio, dodatno snizili guidance, ono što posebice zabrinjava je negativan FCF:
Mohnish Pabrai ima dosta u MU i uvjeren je da će dugoročno biti veliki dobitnik. Moram priznati da nikad nisam shvaćao što vidi u Micronu. Valjda zato on i ima 160 ili koliko milijuna dolara, a drugi nemaju.
Rezultati nisu dobri i u biti masa kompanija izbacuje loše rezultate, a tržište to iz nekih razloga ignorira.
Ovi koji su izbacili dobre rezultate..kad se uđe dublje..vidljivo je da ni to nije Bog zna kaj.
-
Dal usisivac zna kaj se radi kad zene nema doma ?
-
uletio long u ABBV za jedan svingič, par dana (po $140.50)
ako bude išlo
prvi otpor je tek na $146.70
mislim si... do sad je palilo: NQ down, pharma + utility + energy up
ako CPI report ne zezne sve sutra i sruši u bezdan
-
mene fnko i syna uvili u crno.
pokušavam izvući nijanse sive sa CAR, SBUX I KPR.
potonji je energy. to je kao i dmlp, eksotična dioničica sa velikom dividendom, malim prometima no ipak puno većim no dmlp
-
uletio long u ABBV za jedan svingič, par dana (po $140.50)
ako bude išlo
prvi otpor je tek na $146.70
stop loss-alo me
nema ništa long na ovakve dane jbg...
sad gledam... to je ono što Zloćka govori: jedna crvena svijećica koja pokupi stop loss naloge, kao da znaju gdje stoje
-
J. je napisao: Kupi ASC i zahvali mi kasnije.
Pa sam kupio ASC i sad mu namjeravam za par dana zahvaliti. Tankeri neki, ko će ga znat. -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso
November 22, 2024 at 6:26 PM