https://www.zerohedge.com/personal-finan…een-waiting-has
Ovo je stvarno u katastrofičnom tonu, al' činjenice su činjenice
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Danaos' New Buybacks And ZIM's Dividends To Push Stock Over $150 (NYSE:DAC)Danaos continues to enjoy robust market tailwinds and trades at a substantial discount to NAV. Click here to read why DAC has significant upside potential.seekingalpha.com
Ovo ju u optimističnom tonu, ali činjenice su činjenice.
-
Vezano na ove Witching dane, ovdje objašnjeno kako opcije mogu utjecati na tržištu kapitala: how options affect stock prices
Pa kaže:
“If you’re betting on sports, the amount of people on one side of the bet or another can only influence the odds, not the outcome,” said Steve Sosnick, chief strategist at Interactive Brokers in Greenwich, Conn., a major options brokerage. “In the case of options, it can actually change the outcome.”
-
https://www.zerohedge.com/personal-finan…een-waiting-has
Ovo je stvarno u katastrofičnom tonu, al' činjenice su činjeniceEvo jedan malo optimisticniji pogled:
S&P 500 Crash 2022: Here Comes The BottomThe stock market crash isn’t over, but it’s getting close to the end.www.forbes.comSvako od nas ima svoje recesijske naocale
-
Ja sam imao privatni melting pot, śto me nije spriječilo da gubim novce, pa bi ih rado povratio
no, Seeking alpha prśti od optimizma; fokusirao sam se na dionice koje pratim i njihove sektore....
Baba, Amazon, Faang, biofarma, medicina, reitovi, medicinski reitovi, dansos, zim, polaris...
Jedino neśto njurgaju oko nafte.
Za njih je dakle to to, dno.
Ja ližem rane pa sam oprezan ko zerdav dok se topi snijeg.
Nadalje kriptovalute se ruśe, imam lośa iskustva sa Ponzijevim shemama tamo joś od osamdedetih i "Lanaca sreće". Napr. lanci sreće propadośe dośo rat.... pa Ponzi dionica pred krizu 2008. .....
-
Analysis: Blown off course again, Fed policymakers see near-record uncertaintyFederal Reserve policymakers are less confident than at any time since the height of the pandemic about what will happen with the economy, data published…www.reuters.com
Ako FED ne zna, kako da mi znamo.
Al' puno je već i kada znamo da ne znamo
-
ide čmarenje na najjače, samo da se dobiju izbori
-
Mislim da će GOP ako nešto jako ne zeznu dobiti glatko izbore, bez velike muke i reklame. Isto kao što je na prošlim izborima bio plebiscit za ili protiv Trumpa, da su pinokia stavili umjesto plastiše opet bi demokrati dobili.
Ako uđu s inflacijom u listopad, a Yellenica priznala da hoće, ciao izbori.
Zato se sada ne brinu više o burzi, nego idu đonom na stopiranje cijena. Takva je direktiva hebiga... No ispada da napraviše to late to little
-
Zanimljiv članak.
Fondovi prodaju, mali ulagači kupuju.
Autor slijedom iznesenih podataka najavljuje bounce.
-
This Tech Stock Looks Attractive—Even in a RecessionCompanies will continue moving to the cloud, even in a recession. Oracle shares offer the cheapest way to play the trend.www.barrons.com
Oracle.
Da je dovoljno i u suvišku novaca pa si kupiti par zanimljivih papira, pa ostalo/ propalo
-
-
usa burza danas ne radi?
-
usa burza danas ne radi?
Praznik ropstva
-
“If you’re betting on sports, the amount of people on one side of the bet or another can only influence the odds, not the outcome,” said Steve Sosnick, chief strategist at Interactive Brokers in Greenwich, Conn., a major options brokerage. “In the case of options, it can actually change the outcome.”
Al' puno je već i kada znamo da ne znamo
Ali mi znamo. Motori se turiraju, ide reli.
-
Sada jedno tri dana rasta minimum!
MMAT 17% plusa
Mq leluja uzmeđu 8 i 10!!
prošla kriza!
trajala neradni produženi vikend.
-
st-brajo evo ga avatar aka Peter Tuchman na slici ti je zabrinut . Kažu u JP Morganu da još ima 15% šanse da izbjegnemo recesiju, a 75% šanse da do nje ipak dođe. To je članak od nedjelje dok je još sve bilo crno, sada već rastu.
-
Cramer 'zasukani' Jim u panici, mislim da je vrijeme za kupnju
If Tuesday Rally Lasts...(cnbc.com)
Cramer said that while he’s normally in favor of higher stock prices, the Fed needs the market to decline for inflation to also come down. The reason, he said, is that a downturned market will curb spending and keep people in the labor market.iskreno... ne znam o čemu priča
svaki market kapitala je odraz zdravlja ekonomije ali prvenstveno društava kojima se trguje a nema veze s tržištem rada, kako on to vidi
mislim da je ovo nekakva zamjena uzročno-posljedičnih veza jer niti inflacija ne pada zbog padajućeg marketa kapitala?!
zato kad on nešto predloži, uputno je barem razmisliti duboko o tome ili, ako vam se ne da razmišljati, onda napraviti suprotno od njega
-
st-brajo evo ga avatar aka Peter Tuchman na slici ti je zabrinut . Kažu u JP Morganu da još ima 15% šanse da izbjegnemo recesiju, a 75% šanse da do nje ipak dođe. To je članak od nedjelje dok je još sve bilo crno, sada već rastu.
pa burze su uvik crno ili crveno.
evo, mi danas ne radimo, a vani dostojno slave Dan antifašističke borbe.
jedino je VIX "ekološki osviješten"
-
pa burze su uvik crno ili crveno.
evo, mi danas ne radimo, a vani dostojno slave Dan antifašističke borbe.
jedino je VIX "ekološki osviješten"
Don't worry, be happy. Za sada vozimo prema 3850 uz malu mogucnost zarona do 3500.
-
Sada jedno tri dana rasta minimum!
znaci rastemo jucer-danas-sutra
dans govorimo rasli smo jucer - jucer smo govorilo rasli smo danas i prekjucer smo govorili sutra cemo rast.
znaci 3 dana
al od dans smo opet crveni
nafta pada- plina pada- tesh vec standardno pada. -vani bas ima partizana pa se sve crveni za praznik
-
Dok svijet juri u globalnu recenziju, evo nekih podataka o kontejnerima:
New containership fixtures:
- DAC: CMA CGM Musset (6,540 TEU) at 62,000 for 3 years, starting in Feb. 2023
- Atco (Seaspan): Seaspan Chiba and Seaspan Kobe (both 4.520 TEU) at 43,000 for 5 years, starting in March 2023
Rates are still very strong. DAC's Musset is currently on a mega lucrative market-rate charter at 152k per day until October. The charterer has an option to extend the market-rate charter for a period of up to 6 months. Looks like this option will be exercised for a period of 4 months from Nov. until Jan., considering that the new 3-y 62k charter starts in February 2023.
Onda imamo i NAVIOS:
https://ir.navios-mlp.com/news-releases/…acquisition-two -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k