PYPL- misljenja sam da je prevelika panika nastala s paypalom. bez obzira na odvajanje od ebaya i dalje je to vrlo solidna firma. Podbacili su u ocekivanjima al ovo je malo pretjerana reakcija i ne zasluzuje toliki pad. Mislim da cemo vrlo brzo natrag na 160. ja sam uparkiran
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
od sto glasa glasa čuti nije
ajmo ekipa, može li više od ovog SPY ili QQQ?
SPY je probio davnu potporu na 451.85 od 20-12-2021 i 19-1-2022, pa sad tu više nije otpor
sljedeća potpora je bila (a sad otpor) je na 456.83, zasad ništa od toga, plafon
QQQ je zapeo na 368.63
Meni ekipa ovo sve miriši na medvjeda i mislim da ćemo za dan dva biti puno pametniji. Možda još cca. dan dva prema gore i opet na dalje opće crvenilo. Sve što sam imao sam prodao jučer i danas i čekam. Vjerojano ću probat day trade na nečemu i to je to.
-
FB izgubio tlo pod nogama
još jedan nakon PYPL
očekivanja, očekivanja
guides REV 7% lower next quarter
ouuuch!
-
SPY, QQQ u rasulu u AM
bježanija iz techa
SNAP -23%
FB -21%
PYPL -26%
MTTR -17%
SKLZ -15%
ZM -6%
ARKK Innovation
-9%
grdo za gledati!
-
Hehe zeznuto je to s tolikim multiplama promjeni se procijena rasta za 5%, onda vrijednost moras korigirat bit ce za 30% da bi dosao na istu multiplu, a jos ako ces uvrstit negativan outlook i da padne 50% moze lako biti skupo i dalje.
Danas vam je ocito bio dobar dan za short jeste sta uhvatili ?
-
Ja sam loong uzeo paypal i Marqetu, iako sam uśao nisko, natukao sam jedno 4% minusa u marketu i onda joś 2% u postmarketu.
Tko zna ko koga tu vuče, prema dolje,no ovo sa FB nije pomoglo.
Istovremeno sam trejdao, bjesomučno i ponajviśe sa pypl, jedno pet puta i nasvusreću sa tim dijelom portfelja nisam spavao.... i zaradio, pokrio oko pola gubitaka na longu.
I marqetu sam jednom super okrenuo.
Svi kažu da je paypal overreacted, pa kao decentno smanjuju prognoze.... za sada izgleda očajno u postmarketu. prosjek mi je 137 u longu.
-
FB izgubio tlo pod nogama
još jedan nakon PYPL
očekivanja, očekivanja
guides REV 7% lower next quarter
ouuuch!
Metaverse Business Lost More Than $10 Billion
ovog Zuckenberga kad istorperdiraju isto...
znam da su svima puna usta metaversea... ali ovo?
Musk je bar znao što radi kad je probijao led, za ovog lika ne znam
budimo realni, ni FB nije njegaova ideja već ju je ukrao od Winklevoss twinsa: Social Network (imbd.com)
-
Zanimljivo kako je Chamath prije tri mjeseca predvidio ovo sto se ovih dana dogadja. Spread trade.
-
Klonite se Paypalla
Ovdje su se dugoročni lijepo proveli
Ako bude by the book, imati ćete mali bounce, flag, a onda deep down
Možete trejdati unutar flaga, i out
A ako podlegne negativnom sentimentu objave rezultata metanečega, onda neće biti ni odbijanja
-
od sto glasa glasa čuti nije
ajmo ekipa, može li više od ovog SPY ili QQQ?
SPY je probio davnu potporu na 451.85 od 20-12-2021 i 19-1-2022, pa sad tu više nije otpor
sljedeća potpora je bila (a sad otpor) je na 456.83, zasad ništa od toga, plafon
QQQ je zapeo na 368.63
Vidi ovo, konvergencija tri značajna trendlajna je obično dobar signal.
-
-
Zanimljivo kako je Chamath prije tri mjeseca predvidio ovo sto se ovih dana dogadja. Spread trade.
FB odnosno Metu uopće nije bilo teško predvidjeti: oni su najavili da imaju problem s prihodima od oglašavanja, tu je došlo do nekih prijepora oko AppStore-a ako se ne varam? onda se na to dodalo ovo suludo trošenje novčanog toka na metaverse
Danas opet pazite na Amazon, koji je u predzadnjem izvješću već najavio:
Quote..In the fourth Q, we expect to incur several billions of additional costs in our Consumer business as we manage through:
- labor supply shortages
- global supply chain issues
- increased wage costs
- increased freight and shipping costs
Operating income is expected to be between $0 and $3.0 billion
eto ga na -10% začas, sreća da nije značajnije rastao u 2021. pa pad ne mora biti grozan kao kod FB
-
3-Month Treasury Bill Secondary Market Ratefred.stlouisfed.org
Dal zna netko nesto o ovom indexu ?
Naletio danas na njega, moram priznat da prvi put cujem i vidim.
-
Paypal je uśao u zonu histerije. ark wood je sve raprodala pa ekipa koja je uz nju sprema se unić izmeďu 100-120 dolara.
ostatak ekipe čeka oporavak, swiss bank, jp morgan i prave face kažu da je ova rasprodaja suluda i da mora ap barem na 170.
svi imaju putra na glavi. ne vjerujem im.
feeling za osjećaj mi govori da to mora davn jer si je netko tako složio.
optimisti bi rekli već viďeno na netflixu, tj bar neki odbijanac bi morao naletiti
-
Ja imam ruzicaste naocale pa ide odbijanac na 160 gdje izlazim i onda moze down
-
Ovaj moj trejder jučer nije dobio priliku za short na planiranoj razini, ali se zato slična prilika ukazala na višim razinama - ušao je u short na 4567, target je oko 4260.
-
mogao bi i Vix gore ovih dana.
-
Ajme scalpa na NIO, stoliću prostri se
Opening Range
Vidim da nas ekipa sa ZSE opet ismijava.
-
Ajme, šve je u crvenom. Svaki papir kojeg imam na watch listi
Shorteri svih zemalja, ujedinili ste se
-
Vidim da nas ekipa sa ZSE opet ismijava.
lako njima kad oni vrte mrklu lov na IGH i ATPL vidim dans je bas bilo prometno s 7350kn za razliku od jucer kad je bilo 0 kuna
-
Sve je u teškom crvenom, sve pada ko sjekira, što sad shortati... Oh, wait, ZIM je na ATH ponovno. Trebao sam ga shortati ranije.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Hrvatski ETF fondovi 166
- LodeRunner