Na Bitcoinu će trebati periskop za ugledati svjetlo dana
Nije to podmornica. Ne okreće se tanker samo tako. Mogla bi bit još jedna prilika za istovar malo iznad dosadašnjeg vrha.
Na Bitcoinu će trebati periskop za ugledati svjetlo dana
Nije to podmornica. Ne okreće se tanker samo tako. Mogla bi bit još jedna prilika za istovar malo iznad dosadašnjeg vrha.
Spasila mi teslica portfelj 😁
Prvo shortanje, pa na prijelaz na 2x long, sve drugo banana
Zri-zri... zri-zri.... zri-zri
Ok bullsi (vezano za onaj post o GM i sve ostale dionice):
"You can start to average in slowly. I don't think the correction is over yet."
Danas kupio TSLA i NIO, ostalo čekam da vidim jel bude još išlo dolje. Kad dođe stimulans amerima vjerojatno će opet u dionice ulupat lovu. Kažu moguće izglasavanje do kraja tjedna.
Svi ste se ušutili, ližete šapice, a ?
Ja sam dugoročni dioničar u Altimmune.
Nisam ga prodala... dokupiti ću mislim oko 13 dolara, ako vodopad ne presuši do petka.
Što ste radili danas ?
Ako je pameti u cashu ste sa strane
Ne znam kako ostali al ja sam trenutno poprilično u dionicama. Imam novaca sa strane za smanjivanje prosjeka ali očekujem određeni uzlet avio i kruzera pa sam ih pojačao. Kažu na burzi se kupuje budućnost pa možda i ne bude tako loše. Za sad su mi svi od njih u plusu. Nije puno to još ali veseli. Pratim dalje... i naravno na prvi znak loše "klime" oko njih izlazim van.
ja sam pun LRCX da imam žgaravice. srednja žalost
ja sam pun LRCX da imam žgaravice. srednja žalost
Meni se diže kiselina u želucu od PFE
Ja sam si danas, kako kaže LadyM, uprosječio gubitke na prekonoćnima s trejdom na AMC. Lijepo se vozilo skroz do zarvaranja. Nisam imao m.da ostat u njemu preko noći. Ne radi dionice same, mislim da količine ulijevaju pouzdanje, nego mislim da korekcijica nije over yet.
Od prekonoćnih PLTR, CNX, APHA, CNDT.
Svrbe prsti za MARA ili RIOT al još je rano, možda još koji tweet Elona. Taj isto nemre držat jezik za zubima. Kažu da sad zbog imovine u BTCu će se i TSLA kretati gore-dolje u paru s njim.
Danas od 30 njih 29 crveno a neki i po 15%.
kad se smanjio gubitak izasao sam iz svega osim te jedne zelene i razradjujem taktike za sljedece.
Znao sam da ovo slijedi al nisam ocekivao to jucer i danas nego za jedno par tjedana al vec sam skratio sve papire 50% prosli tjedan tak da i gubitak nije bio prevelik.
Sad cekam neke fundamentalne tip-ove od starih prekooceanskih vukova al vidim ni fundamentalisti se nesto ne javljaju. KAd je crvenilo tak je svejedno dal je fundament-TA ili cista egzotika ili sreca. svi idu dole...
Ja sam, kako sam vec govorio, izasao iz svega osim NMM-a, a nedavno sam i njega smanjio na svega 20% portfelja. Tako da mi je ovaj pad kao da sam dobio na lotu. Naravno, prekjucer sam mislio da ce okrenuti nakratko pa usao u CSIQ, a on roknuo dodatnih 10% i ja izgubio na brzinu 200$, ali i to se dogada Treba pricekati da se sve ovo smiri. Inace, ovo je odlicno za burze, jer se korekcije moraju dogadati da dionice mogu dalje rasti. Onakav rast jednostavno nije imao smisla, i mene je bilo više strah kako je sve ono raslo, nego me strah ovog pada. Sad je najveci problem potrosnja i inflacija, a s time i kamatne stope. Treba sad samo to paziti jer ce se dosta stvari oko toga okretati. Ali, kako rekoh, ova korekcija ce biti kratkorocnog daha, i onda vjerujem da idemo u nove visine.
trenutni ekonomski podatci:
kamata na hipoteke povećana za 0,10% u odnosu na prošli tjedan.
broj novih hipoteka 11,4% manji u odnosu na prošli tjedan.
popodne se objavljuju podatci u vezi nafte.
inicijalno su očekivali -5M, a završili sa +1M u skladištima.
Semikonduktori prašiju jer danas nakon zatvaranje amerićanske burze ide objava plana te potpisivanje tog plana,ma što to značilo, da će SAD u biti nacionalni, prvi i izdašni prioritet podsticanje domaće pokuvodičke industrije.
ja sam se nakrco prije par dana LRCX jer je jako pao, no onda je pao još.
LRCX nije baš cozy izbor za na špicu sa semikonduktorima no ima širok izbor što finišera što kopača rijetkih zemalja.
dosta su tromi jer nisu dijonice od pol dolara.
Baš volim ovu zeljenu boju na indexi. Odmah mi toplo oko srca.
drhtavim prstom prodao LRCX
debelim (debilnim) prstom kupio csiq
tak da bi danas mogo bit na nuli
drhtavim prstom prodao LRCX
debelim (debilnim) prstom kupio csiq
tak da bi danas mogo bit na nuli
ja sam upravo suprotno od tebe napravio
glavno da sve ostaje u obitelji
Display Moretrenutni ekonomski podatci:
kamata na hipoteke povećana za 0,10% u odnosu na prošli tjedan.
broj novih hipoteka 11,4% manji u odnosu na prošli tjedan.
popodne se objavljuju podatci u vezi nafte.
inicijalno su očekivali -5M, a završili sa +1M u skladištima.
a to sve što ste pobrojali... što to točno znači?