Isto kao opte...sve već zicer rijeseno u 80', a u 2 min prokret i prc..berza i nogomet. Kidanje živaca. Sa naplatom.
-
-
-
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/rep…ki-grb-15084373
Sad ce opet o ustasama i partizanima
bez obzira na politicko uvjerenje al stvarno bi netko trebao dobit otkaz,
dobro je u svemu tome da nismo igrali recimo pod srpskim grbom , nekako imam osjecaj da nebi skuzili oni koji bi trebali vodit brigu o tome.
-
https://seebiz.eu/sport/dalic-o-…igracima/260678
“Tužan sam i ponosan nakon ove utakmice. Tužan sam zbog igrača koji su dali zadnji atom snage, tužan sam zbog navijača. Ponosan sam na ovo što smo napravili, na drugo poluvrijeme, na sinergiju navijača i na igrače koji su ostavili srce na terenu”, a posebno sam sretan što će mi i dalje na račun svaki mjesec, bez obzira na sve, sjedati više od 300.000 kuna plaće, rekao je".
-
Rebić je za neku pilanu, takvo drvo dugo nismo imali. Za Spačvu.
-
Rebić je za neku pilanu, takvo drvo dugo nismo imali. Za Spačvu.
za Antu se već raspituju neki klubovi, traže oružara i ne bi trebao propustiti ovaj jesenski transferni rok
-
Fali konobara ovdje kod mene, ali ne može u kopačkama...
-
Fali konobara ovdje kod mene, ali ne može u kopačkama...
Možda sobarice - u kopačkama.
-
-
Prijatelj mi je upravo poslao slike kako im je nevrijeme u okolici Pozege sve poharalo pa me to potaklo da pomislim da rijetko razmisljamo i o ovakvim pojavama kada ulazemo u tvrtke. Neke imaju vinograde i usjeve. Provjerite sto vam je u portfeljima.
Uistini mu je zao svih kojima je u minutama sav trud i ulozeno nestalo. Prestrasno izgledaju te slike i snimke. Doslovno je sve sravnjeno sa zemljom, biljke polomljene, plodovi osteceni.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…no-sve-15083602
"Mogu samo reći nikad viđeno niti doživljeno, u roku 20 minuta uništeno je sve, voćnjaci, poljoprivredni usjevi. Doslovno sve."
meni prijatelj u neprovjerenim birtijskim nagađanjima kaže da su se neki s područja Požege toliko preplašili da su odmah prodali firmu zbog najavljene "elementarne nepogode" iz pravca Češke
ne, ne, nije Galić ovi nemaju vinograde , barem ne u velikim kompleksima, ali na žalost nisu na burzi
-
Nije čudo što kod nas nekretnine cvjetaju, najlakše za oprati lovu. Fino izgradiš objekt sa kreditom koji pokriva jedan dio, a opremanje i uređenje sređuješ kešom.... i onda još rentom isplaćuješ sigurno kredit jer ćeš rentati skupo ili koliko ti treba xyz ... osobi samo da uredno opereš lovu, usput platiš neku sitnicu od poreza, pristojbi... Milina
-
-
Do kuda ljudska glupost može ići.
-
alkarski vojvoda umjesto usridu, četvrtkom uništa, titula je upitna
-
Čestitke talijanima, ni wembley nije pomogao 😀
-
-
Ovu pjesmu bi svi morali znati, cisto zbog opce kulture.
I know someday you'll have a beautiful life
I know you'll be a star
In somebody else's sky
But why
Why
Why can't it be
Oh can't it be mine
Pearl Jam - Black
-
I onda kažu najbolje uložiti u nekretninu
-
Ono kada live akusticna verzija pjesme zvuci bolje od originala, a sto je posebno neobicno kada se radi o metal bendu. Jos jedan bend iz srednjoskolskih dana, uhvatila ne neka nostalgija Lagana je glazba, pitka, mogu poslusati i oni koji ne slusaju metal.
Pain of Salvation - Ashes
-
Jos jedna.
Opeth - Damnation
-
Zadnja, necu vise
Porcupine Tree - Way Out of Here
-
Tool - Schism
-
-
Nepročitani postovi