Vidim tu opet neke stare znalce.
Fali još eminentni stručnjak gosp. Marcipan, čeka se njega da igra počne.
Pise na Poslovnom
Pise na Poslovnom
Gospon marcipan je više za varteks, na njemu je doktorira
Padajući noževi sa PD došli i ove stranice. Nadam se ova priča nece završiti kao PD, perke mi je sve simpatično bez obzira na tu i tamo koji lokot.
Display MoreDisplay MoreBDI +3.7% 450
Capesize +5,9% 2,638$
Panamax +6,3% 4,871$
Handysize +0.7% 3,278$
Supramax +1.4% 5,288$
Ovo gore su vozarine brodova i bdi na dan 18.02.2020. a cijena dionice bila je 321,00 kn . Malo sam pogledao i komentare nekih kolega tada koji su drukali u to vrijeme na rast ponovno do 500 kn. Ti su isti kolege ako me sječanje dobro služi, a služi i rijetko me prevari ( a ima idokaza na forumu), tada drukali protiv Tpng koja je u to vrijeme prošle godine bila u totalno suprotnoj situaciji nego danas i nakon toga ostvarila rast. Ti isti kolege sada perfidno drukaju protiv atpl trenutno a za Tpng. (to ne znači da mislim da tpng neće rasti ali o tom po tom).
Moderatora molim da post ostavi na temi da se kolege mogu posuti pepelom, a ja ču se isto uz zadršku ako vozarine za mjesec dana ostanu na ovim ili sličnim razinama a Atpl ispod današnje vrijednosti uz uvjet da ne bude velikih knjigovodstvenih otpisa vrijednosti i eventualnog dokapa, mada mislim da ni tada u slučaju ovakvih vozarine ne može biti ispod sadašnjih vrijednosti........
Pa-pa, a moderatora još jednom molim da ostavi post na temi atpl.......
P.S.
pozdrav "vjernicima" na cijeni atpl od 321,00 kn a vozarinama za panamaxe ispod 5000 a nevjernicima na vozarine za panamaxe iznad 20000 i cijeni od 185.......isto vrijedi i za supre i handye......
Slozila bih se sa vama u potpunosti.
Rekla bih i da kod drukanja treba imati savjesti. Ne samo kod dionica kao kod Atpl i Tpng, vec i kod puno rizicnijih kao Ingra. Ne moze drukanje biti samo ja kupio, ide raketa.
Tpng je dobra firma. Medjutim, dionica je nelikvidna. Ja vjerujem da ce prije ili kasnije ona doci na 50+. Hoce li to biti za tjedan dana, mjesec dana ili 6 mjeseci ne znam. Netko tko ju je kupio jucer ce ju mozda za mjesec dana morati prodati sa gubitkom jer ce mu novac trebati.
Ja sam prije godinu dana bila uvjerena da ce Atpl jednom opet na 400 kuna, ali trebalo je tu cekati 2 godine da do toga dodje. Zato sam ju i prodala tada. Zao mi je jedino da ju kasnije nisam kupila na 130 kuna.
Svatko neka sam procijeni rizik i sam mora znati koliko tu moze cekati.
P.S. neka moderator premjesti post gdje treba.
Doci ce po tebi tpng na 50+,zato jer je imas.🤔
Ne znam zasto Ingru konstantno spominje u svim postovima?!
I ja sam pogriješio u ulaganjima, ulozio u jednu dionicu, a druga ode. Nema žalenja.
evo neka dođu kod nas na kavu za pa-pa
Zgodna ponuda je bila danas za gablec.
Steak ala Mussolini.. a gdje se nude tako profinjena jela?
Mislim da je na google translate-u najbolja ponuda.
https://www.facebook.com/pizzeriahelenaZg/
Inače, sve najbolje ...
Nazalost, osobna higijena mi ne dopusta Facebomb pa nemerem do toga. No lijepi su meni srocili. Zavareni kelj u marsu sa fasistima - za prste polizat.
Nazalost, osobna higijena mi ne dopusta Facebomb pa nemerem do toga. No lijepi su meni srocili. Zavareni kelj u marsu sa fasistima - za prste polizat.
to Plemkiju inate
Ni ja ne koristim FB. Meni je složio google.
Trebao bi to moći otvoriti i bez računa. Ako je jako brine privatnost, neki incognito window ...
Pizza Helena na ulazu na Jarun.
Nije zapravo problem otvaranje stranica, nego "tracking" po svom komercijalnom web prostoru. Stoga mi je na usmjerivacima i vatrozidu blokiran cijeli Facebook-ov AS (Autonomous System) - kompletan skup FB IP adresa. Tako da je iz mojih lokalnih mreza FB nevidjiv i ustvari, nepostojeci.
Nazalost sam sam svoj ISP.
to Plemkiju inate
Možda ste i u pravu. Nisam uopće povezao.
Google bolje prevede.
Isti problem.
Ne otvaram stranice, a ako otvorim Most Wanted 😥
Čim kod Petrinje prodrma - Ingra automatski naraste.
Nije moralno zarađivati na potresu.
more se malo zaljuljalo i vidim već pola mornara je spremno iskočiti u to isto more
preporučam kada se dočepaju obale lagano krenuti u hteja i naći svoj mir
Koje kukavice, i onda će im ZSE biti kriv što stalno pozicije zatvaraju sa minusom.
Sad se možemo mirno vratiti na 42,00 kn i pojesti burek...
I ovaj forum je postao mjesto gdje rijetko tko nešto napiše. Forum je potonuo za godinu dana.