Za 375 dionica sam dobio nulu dionica a platili su mi 20 puta manje nego sam ih ja platio.
-
-
-
Za 375 dionica sam dobio nulu dionica a platili su mi 20 puta manje nego sam ih ja platio.
koju? banda
-
prfc. to je naš lojtra!
-
Gle tko nam se vratio na forum. Pozdrav kolega
-
U petak smo imali dno. Tko imalo gleda grafove to je mogao i sam skuziti. Pa sve je graficki da ne moze ljepse. Trebat ce neko vrijeme...al povratak je siguran ko kuća.
E jesi mi uljepsao jutro! Vratija se Šime!!!
-
Nije bas i jutro kolega, al drago mi je da ste se dobro naspavali.
-
Nevjerovatno je da uz ovolike cijene secera nasi nisu sposobni pametno upravljati na dobrobit dionicara. I onda se cudimo zasto ljudi bjeze u Njemacku.
Viro sam kupovao po 140, 110, 90...i u konacnom starom padu ulijetao ko lud na 70kn. Srecom promijenio taktiku i sve istovario na 115kn u plusu i jos par puta zaradio na rallyu od 52 do 80kn. Sada, ipak nemam vise zelje uskakati vece iznose kao nekad.
Jbt ti si Mesiha... Sama dobit u tebe, budi moj vođa laprdalo
-
mitko hvala i dobar tek
nisam izlazio ja sam vjerni dioničar igh od 15323 kn za dionicu
-
mitko hvala i dobar tek
Ma samo ispravak, ne kaže se vjeran nego dugoroćan. Kao bivša ministrica.
-
koju vijest? ovo što mi piskaramo na forumu!!??
sutra istječe rok za podnišenje ponuda. eventualno krajem tjedna ako bude kakve SLUŽBENE obavjesti.
A kao piskaranje na forumu nema utjecaj na ZSE?
-
-
u nekim slučajevima kratkoročno može i imati. ako okupiš i organiziraš sindikat! ili na slabolikvidnim dionicama.
kaj si pod utjecajem gamestopa?
-
u nekim slučajevima kratkoročno može i imati. ako okupiš i organiziraš sindikat! ili na slabolikvidnim dionicama.
kaj si pod utjecajem gamestopa?
Ne, pod utjecajem Ingre, Dlkv, Opte, Atpl...
-
ok, tvoji dojmovi.
da si napisala viro, sapn, hpb, lkri, ptkm.....onda bih se još i nekako složio. ovako.....
-
mitko hvala i dobar tek
iskreno- zar nisi izašo davno ranije? pa ponovo ušao??
-
ok, tvoji dojmovi.
da si napisala viro, sapn, hpb, lkri, ptkm.....onda bih se još i nekako složio. ovako.....
Pa ove koje si ti nabrojao su nelikvidne.
-
Kolega Vlad dobrodosli...dugo Vas nema na burzi pa bi covjek pomislio da Vas je dobro osisalo.
Eto za pocetak ja mislim bas da ce brodari rasturati ove godine.
Sad opet nacrtajte graf Tpng i uocite ovaj pattern.
ovo je tigrićev rukopis! :))))))))))
toliko na burzi, a još mu zubi nisu narasli!
sori na oftupik, ali tko će odoljeti brutalnom kapitalu! :))))))!!!
a javio se i brko, Ivan sedmi!
cila ekipa!
ma kako vam se da buljiti u ekg grah godinama?
niste čuli za kripto?
to mod: pliz, ne prebaciti odmah u svaštaru...čekam tigrića da odgovori...
-
Ak je Neo = tigrus onda sam doista razočaran. Naime, kolega Neo mi je simpatičan lik. Tigrus je s druge strane baš bio antipatičan. Pokušavao je docirati na nesimpatičan način drugim "eminentnim" tehničarima, a znanje TA mu je bilo na razini nižih razreda osnovne škole. Ne znam da li je u međuvremenu evoluirao.
-
Ak je Neo = tigrus onda sam doista razočaran. Naime, kolega Neo mi je simpatičan lik. Tigrus je s druge strane baš bio antipatičan. Pokušavao je docirati na nesimpatičan način drugim "eminentnim" tehničarima, a znanje TA mu je bilo na razini nižih razreda osnovne škole. Ne znam da li je u međuvremenu evoluirao.
Ma šjor Neo je Tigrić- 100%!
😀😁😀😁
-
Nevjerovatno je da uz ovolike cijene secera nasi nisu sposobni pametno upravljati na dobrobit dionicara. I onda se cudimo zasto ljudi bjeze u Njemacku.
Viro sam kupovao po 140, 110, 90...i u konacnom starom padu ulijetao ko lud na 70kn. Srecom promijenio taktiku i sve istovario na 115kn u plusu i jos par puta zaradio na rallyu od 52 do 80kn. Sada, ipak nemam vise zelje uskakati vece iznose kao nekad.
Jbt ti si Mesiha... Sama dobit u tebe, budi moj vođa laprdalo
ma pogledaj ovo boldano...on se hvališe znanjem TA...a lovi padajuće noževe... Moira Orfei pažljivio promatra...
-
Vidim tu opet neke stare znalce.
Fali još eminentni stručnjak gosp. Marcipan, čeka se njega da igra počne.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun