Ovdje sam ostala samo ja, a ne smatram se tehničarom
A ?
Možda je bolje da ne znamo, to sa Opte
A ?
Bojim se da ćete svijetliti ko' božićno drvce, ko' mi na Opte na 8 kn
Kažu- Ako ste svi puni papira, jeste li pomislili tko će za vas stati na bid ?
Bumo vidili sto buducnost nosi...
Za razliku od OPTE koja dugorocno samostalno nije odrziva i vrijedi onoliko koliko je potencijalni kupac spreman platit, DLKV je samoodrziv i vrijedi onoliko koliko novca moze/ce zaradit...odnosno kretanje cijene DLKV je iskljucivo vezano uz poslovanje i lakse je odrediti stvarnu vrijednost...
Mislim da si potpuno u krivu. Optima je itekako održiva.
To ne tvrdim ja nego revizori. Procitaj izvješće i njihovo misljenje. To sto ovdje priučeni forumaski proroci i analitičari guslaju neku drugu pjesmu vise govori o nerazumijevanju ovog biznisa i vrijdnosti iza njega. Naravno, potrebni su resursi, novac i vrijeme, ali adekvatna kombinacija istih može proizvesti puno vise operativne vrijediti nego ona na Dlkv.
Ne bi bilo zgorega da ponekad odeš i na koju skupštinu i tamo poslušaš upravu i njihovo misljenje.
Bumo vidili sto buducnost nosi...
Za razliku od OPTE koja dugorocno samostalno nije odrziva i vrijedi onoliko koliko je potencijalni kupac spreman platit, DLKV je samoodrziv i vrijedi onoliko koliko novca moze/ce zaradit...odnosno kretanje cijene DLKV je iskljucivo vezano uz poslovanje i lakse je odrediti stvarnu vrijednost...
To ne tvrdim ja nego revizori. Procitaj izvješće i njihovo misljenje. To sto ovdje priučeni forumaski proroci i analitičari guslaju neku drugu pjesmu vise govori o nerazumijevanju ovog biznisa i vrijdnosti iza njega. Naravno, potrebni su resursi, novac i vrijeme, ali adekvatna kombinacija istih može proizvesti puno vise operativne vrijediti nego ona na Dlkv.
Ne bi bilo zgorega da ponekad odeš i na koju skupštinu i tamo poslušaš upravu i njihovo misljenje.
Da pogodili ste...o samostalnoj (ne)odrzivosti OPTE u dugom roku sam iskljucivo citao na forumu...posto mi OPTE nije u fokusu interesa nisam citao revidirano izvjesce pa se ispricavam svim Optimistima...
Jos su to sve male pozicije da idem na GS, a i tamo se sluzbeno raspravlja iskuljucivo po tockama dnevnog reda sto nije nista pametno...a za nesluzbene informacije trebao bih razgovarat s clanovima Uprave sto ne znam kako bih uspio...ali slazem se, treba ic na GS, ako nista upoznat kolege...
Fondovi odavno izašli? O čemu vi to? Imaju još 8 miliona dionica. Svako može u top 10. Dok jedan proda drugi če se uključiti.
A ?
Nemoj odustati!
Da pogodili ste...o samostalnoj (ne)odrzivosti OPTE u dugom roku sam iskljucivo citao na forumu...posto mi OPTE nije u fokusu interesa nisam citao revidirano izvjesce pa se ispricavam svim Optimistima...
Jos su to sve male pozicije da idem na GS, a i tamo se sluzbeno raspravlja iskuljucivo po tockama dnevnog reda sto nije nista pametno...a za nesluzbene informacije trebao bih razgovarat s clanovima Uprave sto ne znam kako bih uspio...ali slazem se, treba ic na GS, ako nista upoznat kolege...
Ja bih ti savjetovao da posjetiš skupštinu ne samo Opte nego bilo kojeg društva pa ćeš vidjeti o čemu se točno tamo raspravlja.
Na jednoj od nedavnih skupština jednog turističkog društva Uprava je pojasnila i ispričala sve sto ćeš moći citati u sljedećem revidiranom izvjescu, a opet se nije ogriješila o ZTK i povlaštenost informacija. Dakle, ovisi o upravi i onome tko vodi skupštinu. I naravno, pametno sročenim pitanjima.
Mislim da je tvoja percepcija dosta pogrešna glede održivosti poslovanja pojedinih društava i da je uglavnom kratkoročno motivirana s par lipa zarade po dionici.
Bojim se da ćete svijetliti ko' božićno drvce, ko' mi na Opte na 8 kn
Kažu- Ako ste svi puni papira, jeste li pomislili tko će za vas stati na bid ?
S obzirom da se isto pitanje pitalo i na optimi da su svi puni papira i tko ce stati na bid mozda nam mozete dati i odgovor imali ste vise vremena od dalekovodasa za doci do tog odgovora tko staje onda na bid u tom slucaju 😜
Ja bih ti savjetovao da posjetiš skupštinu ne samo Opte nego bilo kojeg društva pa ćeš vidjeti o čemu se točno tamo raspravlja.
Na jednoj od nedavnih skupština jednog turističkog društva Uprava je pojasnila i ispričala sve sto ćeš moći citati u sljedećem revidiranom izvjescu, a opet se nije ogriješila o ZTK i povlaštenost informacija. Dakle, ovisi o upravi i onome tko vodi skupštinu. I naravno, pametno sročenim pitanjima.
Mislim da je tvoja percepcija dosta pogrešna glede održivosti poslovanja pojedinih društava i da je uglavnom kratkoročno motivirana s par lipa zarade po dionici.
Nije me puno briga sto imam pogresnu percepciju o odrzivosti poslovanja nekih drustava jer cim se postavlja pitanje odrzivosti zna se o kakvim se drustvima radi...da, istina, ona mi sluze samo za trejd sa manjim dijelom kpitala i par lipa zarade po dionici...prava para je u "teskasima" gdje se umjesto odrzivosti poslovanja postavlja pitanje kolika ce dobit biti...
Pa pola firmi na ZSE je zrelo za stecaj.
Među ostalim Petek je u jednom od njih pitao Damira Vrbanca, jednog od direktora iz Janafa koji se također nalazi na popisu osumnjičenika, tko je dao ponude za rekonstrukcije “tankvana”. Mislio je pri tome na Janafove spremnike u Omišlju.
“Ne znam tko je… opet neki gazdini”
Među ostalim Petek je u jednom od njih pitao Damira Vrbanca, jednog od direktora iz Janafa koji se također nalazi na popisu osumnjičenika, tko je dao ponude za rekonstrukcije “tankvana”. Mislio je pri tome na Janafove spremnike u Omišlju.
“Ne znam tko je… opet neki gazdini”
Koliko je vijest bitna i koliko je važan predsjednik uprave u kojoj ministri upravljaju sudbinom 384 uposlena i 375 MKN prometa najbolje se vidi na cijeni dionice u ovoj mulježi!
Ajde svi na piće, ja častim
Dobila sam trofej za tisućiti post ??
Ajme, kako sam trubica
Blagoslovljena sam sa vama svima
Biljezim se za cascenje
Kolegice cestitam na virtualnom uspjehu
Ajde svi na piće, ja častim
Zlocestu za novog moderatora!
Danas je sve virtualno, cak i nasa burza....ko da je sa nekog drugog planeta, kad svijet raste mi padamo, kad svijet pada mi padamo, a promet pada redovito
Cestike zlOPTEsti na jubilarnom postu, molim samo navesti u kojoj birtiji/restacu je casenje
moram ja još puno žganjaca jesti da dođem do 1000 i pomaknem svoj status hehe : )
ima nas puno koji smo jo na cokolinu
na zalost ja ne stignem puno ni citati a jos manje pisati, ali zato se ovdje nadje puno zanimljivih postova i jos vise zanimljiv misljenja i ljudi
cesto se ne slazemo u nazorima i misljenjima, ali zar nije poanta da su ljudi razliciti?
zamislite da svi isto razmisljamo...koja bi to dosada bila
Danas je sve virtualno, cak i nasa burza....ko da je sa nekog drugog planeta, kad svijet raste mi padamo, kad svijet pada mi padamo, a promet pada redovito
Cestike zlOPTEsti na jubilarnom postu, molim samo navesti u kojoj birtiji/restacu je casenje
najbolje u KLUBU, sada je tamo prazno i nije sigurno navala, mislim da bi to Kovačević trebao iznajmiti Severini