bez uvrede ikome, ali forumaši su i prošli tjedan očekivali pad igh i prodavali ga a dionica je nasuprot tome narasla do današnjih max 131 kn........naravno imalo se vremena ponovno uči a i izači, za svakoga ponešto.....nek se u izvješću nađe nešto pozitive i dionica može kud hoće a pogotovo ako izvj. bude dobro......ingra koja ništa i ne radi več samo laprda danas je rasla 15%.......đuru koji je jednom nogom u stečaju neću ni komentirati.....
-
-
-
Istina je da su se ljudi ovdje na burzi u zadnjih 12 godina naučili na tolike batine (čitaj: pad) da zapravo uopće nemaju vjere da je moguć i rast. Volio bih baš na primjeru DLKV da tržište demantira sve ove godine uobičajeni obrazac kretanja cijene dionice i da za promjenu imamo rast pa čak i onda kada svi očekuju da je vrijeme za korekciju i kad su oscilatori pregrijani da se sve topi i da grah pokazuje da mora doći do pada.... Možda to nije uopće moguće, a možda...
Volio bih da ovi koji su prodali DLKV i koji će ga sad uskoro prodavati, budu prvi koji će lupati po asku kad cijena prijeđe 10 kn... 😁
-
Ingra i Dalekovod na rasli vise od 100%,a IGH narastao 30%.
Niti Jedna od njih nema realan rast.
Mislim da su Ingra i Dalekovod odradili, a da IGH ima jos prostora.
-
Cekam i ja hladjenje i na Dlkv i na Igh. Sto ne znaci da jos necemo imati dan sa rastom.
Dakle, ako sam dobro shvatio... sutra bismo još mogli rasti, ali i ne moramo, ali ako se dogodi da rastemo, onda u četvrtak sigurno padamo, osim ako ne padamo već sutra jer onda u četvrtak možemo nastaviti padati, ali i ne moramo jer možemo i rasti.
To je tehnicka analiza, te ako uzmes u obzir sve permutacije nemozes omanuti, uvijek je nesto od toga tocno
-
Istina je da su se ljudi ovdje na burzi u zadnjih 12 godina naučili na tolike batine (čitaj: pad) da zapravo uopće nemaju vjere da je moguć i rast. Volio bih baš na primjeru DLKV da tržište demantira sve ove godine uobičajeni obrazac kretanja cijene dionice i da za promjenu imamo rast pa čak i onda kada svi očekuju da je vrijeme za korekciju i kad su oscilatori pregrijani da se sve topi i da grah pokazuje da mora doći do pada.... Možda to nije uopće moguće, a možda...
Volio bih da ovi koji su prodali DLKV i koji će ga sad uskoro prodavati, budu prvi koji će lupati po asku kad cijena prijeđe 10 kn... 😁
Kupovati cu ga opet i prije 10 kuna i prije 8 kuna.
Dakle, ako sam dobro shvatio... sutra bismo još mogli rasti, ali i ne moramo, ali ako se dogodi da rastemo, onda u četvrtak sigurno padamo, osim ako ne padamo već sutra jer onda u četvrtak možemo nastaviti padati, ali i ne moramo jer možemo i rasti.
To je tehnicka analiza, te ako uzmes u obzir sve permutacije nemozes omanuti, uvijek je nesto od toga tocno
Ovo me podsjeća na kolegu Nea
-
cijenim sve grafove i kolege koje nesebično dijele znanje... osobno nisam do sada se bavio TA tablicama, vjerojatno i ne budem, mozda zato i jesam u minusu... ali ono sto sam mogao zakljuciti da pravila nema tako da se ne bih cudio da raste jos do 10 dlkv bez problema... uz sve prognoze hlađenja... nego ljudi su se opekli puno puta pa su onda oci jos otvorenije... nebrojeno puta se prozvakalo vec da nasa burza je cudna biljka
Ne, upravo suprotno, pravila ima, i TA se upravo i temelji na tim pravilima. Uvijek ima iznimaka koji to pravilo potvrdjuju, ali to su samo to - iznimke.
-
Pa sad idemo dalje... prema 8,00 kn. Kad to dohvatimo, onda ćemo se dogovoriti za dalje...
Eto nas. Ide to ko na traci. Kamo sad?
Kakvo pitanje... pa prema 9,00 kn.
-
Ovdje je zrelo za još jedno čišćenje aska kao pred neki dan
-
Ovdje je zrelo za još jedno čišćenje aska kao pred neki dan
Kreni
-
ne bi bilo dobro da to bilbija nastavlja izlaziti, bolje bi za dionicu bilo da je to još netko novi koji ima ambicije
Vjerojatno je I.B. malo prodao da iskoristi priliku na Đuri i uzme 100% u dan dva.To je u redu,ne vjerujem da ce nastaviti izlaziti
Je sigurno IB kupuje Djuru😂
-
-
Vjerojatno je I.B. malo prodao da iskoristi priliku na Đuri i uzme 100% u dan dva.To je u redu,ne vjerujem da ce nastaviti izlaziti
Je sigurno IB kupuje Djuru😂
Vjerojatno je već prodao po 5.5 kn i sada se smješka nama ostalim laprdalima na forumu .
Ajde Igore, svaka čast ako si to napravio, nema trejdera do našeg I.Bee-a
Drugi put pošalji goluba pismonošu ako treba, da i mi ostali nešto zaradimo, jer smo
na Atlantskoj izgubili hlače do sada kao ovaj na donjem videu
-
-
denobeno, imate večeras više posjeta na profilu nego da ste u zoološkom vrtu
Ajde neka smo i to vidjeli, galantnog gospodina koji kad kupuje ne pita za cijenu.
Ima dakle nade za burzu.
Well Done !
-
@ maga
Bolje da ja ubijam momentum, nego da pad cijene koji ne mogu spriječiti, ubija moju lovu. A i brokeri moraju od nečega živjeti. Nisu ni oni u veselim vremenima. Usto, lijepo je vidjeti da ima prometa na nekoj dionici.
Pa zato držiš IGH koji ne može vratiti dugove i kojeg potkrada ekipa iznutra gdje god tko stigne?
Ako ništa drugo, HT je barem posložio firmu digao joj operativnu zaradu, nešto investirao i pripremio je za prodaju. Naravno biznisi nisu usporedivo i nije Optima cvijeće, al u odnosu na IGH je svemirska letjelica.
-
@ maga
Bolje da ja ubijam momentum, nego da pad cijene koji ne mogu spriječiti, ubija moju lovu. A i brokeri moraju od nečega živjeti. Nisu ni oni u veselim vremenima. Usto, lijepo je vidjeti da ima prometa na nekoj dionici.
Pa zato držiš IGH koji ne može vratiti dugove i kojeg potkrada ekipa iznutra gdje god tko stigne?
I da ti objasnim, ti to ne bi shvatio, tako da se neću zamarati s time. Uskoro ćeš i sam shvatiti, bez da ti ja objašnjavam. Ili bilo tko drugi.
-
Ma da ja sam glup pa neću razumjeti, a ti pametan i praznih džepova.
Ma čak nije tu ni Optima bitna. Nego neznanje. Dobro je maga napisao. Tko ne zna, ne zna.
Sve 5, shvatio sam ja već sve odavno
-
Ajd, neka te. Misli si što hoćeš. Koga briga.
-
Ako ništa Birtija je otvorena 24 sata.
Znate onaj kad Mujo priča Hasi kako se razbio s biciklom.
Ja na nožnu - nožna ne radi.
Ja na ručnu - ručna ne radi.
Ja u trafiku - trafika radi,
-
Trebali bi se češće podružiti u birtiji ovako virtualno uz viceve i pivu (hladnu i stvarnu)
-
birtije smiju raditi samo do ponoći inače bumo kaznu dobili.....
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
RIVP (Valamar Riviera d.d.) 2.2k
- Admin