ako smijem primijetiti ovi baš dugo "nišane", baš me zanima hoće li nam se krugovi na meti poklopiti, što se mene tiče nikakav pogodak izvan centra neće zadovoljiti, da barem igramo pokado, tamo je centar 50
-
-
-
Dolar je manjeg tečaja, klizi
Pad GDP u drugom kvartalu u USA pao 30%, trljam okice i mislim da ne razumijem dobro
Dodatnih milijun i pol zahtjeva za potporu za nezaposlene, uz postojećih 17 milijuna
P/E Amazona 137
Predsjednik Trump traži odgodu izbora
-
Krivo kolega. Nisam ona, ako je ona uopce zensko
Moje misljenje je da to sto se pise na ovakvim forumima ne utjece na cijenu uopce. Bez ikakvih iluzija, tu smo nas par.
Cijenu dionice ipak diktira trziste.
Kolega opte rizicnija investicija od atpl.
P. S. Nemam opte
Ok, moja isprika, zamijenio sam vas.
Nadam se da ste vi zensko, bar u mojim mislima
Znam da imaš OPTE jer se tamo javljaš.
Nadam se da na OPTE neću proći kao tu na ATPL.
Kolega moj, treba nabrojati sve promasaje, pa cu ja pobrojati svoje. Popusio sam ove godine na RIVP, ADPL, ATPL, DDJH (ovo sam vec otpisao davnih dana). Zaradio nesto sitno na trejdu Optimom i TPNG brutalna zarada (skoro 100% zahvaljujuci Neu, hvala jos jednom).
Bilo je prilika za spusiti pare ove godine i te kako... ne bi nikad rekao pocetkom godine da ce biti tako dok Kinezi nisu us.r.ali cijelu jubilarnu 2020. godinu sa svojim virusom .
P.S. Vjerujem da ste vi bolje srece od mene, pa ste spusili samo na ATPL, a na ostalim dionicama ste zaradili...
Kolega, zensko sam. I prilicno nova u ovom poslu. A na ovom forumu i poslovnom pisem par mjeseci. Pa su pretpostavke da sam neki stari nick netocne.
Za ATPL sam jasno napisala jos prije mjesec dana da kupujem nakon 2Q, a zatim uzimam 30 posto i izlazim van.
Moze li ovo opet biti ozbiljna kompanija sa stabilnim rastom? Moze. Opisala sam kada.
-
Kolega, uvijek se moze vratiti
-
Ma naravno... Hehe
Nego, koliko puta sam polomio zube prodajuci u rastu, a ono krene i ne staje.
Taj trenutak nije daleko. Korona uskoro ide u povijest, stizu cjepiva i na samu potvrdu krece optimizam koji ce zahvatiti sve, pogotovo vlade koje ce se natjecati tko ce vise potrositi.
-
Ma naravno... Hehe
Nego, koliko puta sam polomio zube prodajuci u rastu, a ono krene i ne staje.
Taj trenutak nije daleko. Korona uskoro ide u povijest, stizu cjepiva i na samu potvrdu krece optimizam koji ce zahvatiti sve, pogotovo vlade koje ce se natjecati tko ce vise potrositi.
Vise ih je polomilo zube u padu , mogu se sloziti da ce se trositi ali treba pogoditi tajming do tada se jos moze svasta desiti
-
Olovka piše srcem 🙃
-
Suglasnost Jadroplovu za kredit
Vlada je dala suglasnost za kredit uz državno jamstvo Jadroplovu kod Hrvatske poštanske banke, sukladno realizaciji Plana restrukturiranja za razdoblje 2015. - 2019. godine. Iznos kredita i jamstva je 48 milijuna kuna. Rok otplate je deset godina, uključujući jednu godinu počeka, a kamatna stopa 3-mjesečni EURIBOR uvećan za četiri posto godišnje, promjenjivo.
U obrazloženju se uz ostalo kaže da bi izostanak kredita mogao dovesti u pitanje plan restrukturiranja za koji je Vlada dobila odobrenje Europske komisije i u što je već uložila 57 milijuna kuna.Slazem se moglo bi dovesti u pitanje plan spaljivanja novaca, ne mozes ih spalit ako ih nemas
-
Olovka piše srcem 🙃
Prije bi rekao marifetlucima.
Al to ti ne bi bio los slogan za TOZ.... šteta kaj su propali.
-
Olovka piše srcem 🙃
Uvijek se govorilo olovka ima srce nema dušu!
Možda je Ingra u zadnje vrijeme nove "kreativce" zapošljavala? -
-
kako netko skuplja tehniku u tisini....
-
Ako je urbi et orbi napisano da je prodaja u tijeku , onda meni nema sumnje da će se OPTE prodati -
-
pa zato se i gricka ask... jer je izvješće užasno
-
ako gledamo u kontekstu Đure uopće nije loše......dapaće nadmašili su Đuru u najboljim danima.......
-
Ja bas mislim da izvješće uopće nije loše. Ovo je još predsezona, tako da....
Ajde recite sto je dobro u izvjescu?
Ovo je po meni najgore izvjesce do sada osim INA-e koja ima 1 mlrd gubitka...
Prekompleksno je to za tebe.... možda neki drugi put kad narasteš i budeš zreliji.
-
kupijemo nakon 3Q.
Mislim da će u pon iskrcavanje.
-
kupijemo nakon 3Q.
Ove ili iduće godine?
-
kupijemo nakon 3Q.
Ove ili iduće godine?
Ove 1.11.
-
Bas je to krasna cesta koju su sagradili u HR ili BiH. Jedino su neki cudan znak stavili - 55Mph. Tko bi ga znao, davno je to bilo kad sam isao u autoskolu.
-
Vijest je dobra , jer znači da će prodaja , a zakaj nebi , biti okončana , kak spada .
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun